‌‌

Vain paranee ajan myötä

Vain Nokia-älypuhelimissa

Siinä missä muut tunkevat puhelimen täyteen sovelluksia, jotka täyttävät sen muistin, me tarjoamme sinulle puhtaan Android™-version, joka vain paranee ajan myötä.

Siinä missä muiden päivitykset hidastavat puhelimen suorituskykyä, meidän päivityksemme tuovat ulottuvillesi Googlen tuoreimmat innovaatiot, jotka oppivat sitä paremmiksi mitä enemmän niitä käytät.

Ja siinä missä muut tarjoavat päivitykset vain lippulaivatuotteisiinsa, me tarjoamme päivitykset koko puhelinvalikoimaamme.

Nokian älypuhelimet vain paranevat ajan myötä.

Puhdas Android

Parhaasta vain paremmaksi

Kaikissa Nokia-älypuhelimissa on ostohetkellä puhdas Android-versio, joka tarjoaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Puhelimissa ei ole mitään turhaa, ja maksuttomat kuukausittaiset suojauspäivitykset vain parantavat kokemusta ajan myötä. Näin pääset helpommin käyttämään Googlen uusimpia palveluita minkään estämättä.

Käyttöjärjestelmäpäivitykset

Huipputason suorituskykyä

Miksi tyytyä vain päivityksiin? Me olemme sitoutuneet tarjoamaan kahden vuoden Android-versiopäivitykset koko älypuhelinvalikoimaamme. Esimerkiksi Nokia 5 julkaistiin Android 7 Nougat -käyttöjärjestelmällä varustettuna. Se päivitettiin ensin Android 8.0 Oreo™ -versioon, ja nyt puhelimessa on uusin Android 9 Pie. Me takaamme, että Nokia-älypuhelimesi sisältää Googlen viimeisimmät huippuinnovaatiot ostoajankohdasta riippumatta.

Android™ 9 Pie

Tekoälyn voima

Android 9 Pie auttaa sinua saamaan Nokia-älypuhelimestasi enemmän irti valjastamalla käyttöösi tekoälyn voiman. Mukautuvan akun ja kirkkauden kaltaisten uusien ominaisuuksien avulla puhelin sopeutuu juuri sinun käyttötapoihisi. Ajan myötä se oppii tuntemaan mieltymyksesi entistä tarkemmin, ja käyttö sujuu kuin tanssi.

Lisätietoja Android 9 Pie -käyttöjärjestelmästä

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Oreo on Mondelēz International, Inc. -konsernin tavaramerkki.