‌‌

Nokian Android™-puhelimet

Täydellinen yhdistelmä

Nokia-älypuhelinten ja Androidin läheinen yhteistyökumppanuus alkoi vuonna 2017, kun Nokia toi markkinoille ensimmäisen Android-älypuhelimensa. Yhteistyö on sen jälkeen jatkunut jokaisessa Nokia-älypuhelimessa, minkä ansiosta miljoonat käyttäjät ovat saaneet nauttia aidosta, turvallisesta ja ajantasaisesta kokemuksesta.

Laitteisto

Parempi suorituskyky

Kaikki Android One -sarjan Nokia-älypuhelimet täyttävät tiukat laitteistovaatimukset muun muassa RAM-muistin, tallennustilan ja nopeuden suhteen. Se varmistaa maksimaalisen suorituskyvyn. Lisäksi Android One -sarjan Nokia-älypuhelimissa on huolella valittu valikoima valmiiksi asennettuja sovelluksia, minkä ansiosta vapaata tallennustilaa on käytettävissä entistä enemmän.

Android one logo 130px, color

Ohjelmisto

Kaikki olennainen

Android One -sarjan myötä tavoitteemme on tarjota erinomainen älypuhelinkokemus, jota Google™ tukee vahvasti. Nauti vaivattoman intuitiivisesta käyttöliittymästä, Google Assistant -ominaisuudesta, rajattomasta valokuvien tallennustilasta Google Kuvat -palvelussa sekä kuukausittaisista suojauspäivityksistä ja oletusarvoisesti käytössä olevasta Google Play Protect -sovelluksesta, joiden ansiosta laitteesi pysyy suojattuna sekä toimii nopeasti ja optimaalisesti.

android-one-logo-white 130px (no extra margins)

Android™ 9 Pie

Tekoälyn voima

Android 9 Pie auttaa sinua saamaan Nokia-älypuhelimestasi enemmän irti valjastamalla käyttöösi tekoälyn voiman. Mukautuvan akun ja kirkkauden kaltaisten uusien ominaisuuksien avulla puhelin sopeutuu juuri sinun käyttötapoihisi. Ajan myötä se oppii tuntemaan mieltymyksesi entistä tarkemmin, ja käyttö sujuu kuin tanssi.

Lisätietoja Android 9 Pie -käyttöjärjestelmästä
Android (Go-versio)

Tallenna tiedot ja pysy suojassa

Android (Go-versio) on optimoitu niin, että sovelluksia voi käyttää entistä nopeammin ilman ärsyttäviä viivytyksiä. Sovellusten pienen koon, isomman tallennustilan ja sisällön eri tallennusvaihtoehtojen ansiosta Android (Go-versio) auttaa säästämään tilaa kaikkein tärkeimmille asioille.

Google, Android ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä; Oreo on Mondelēz International, Inc. -konsernin tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1 Nokia-älypuhelinten Android One -sarjaan kuuluvat Nokia 3.1, Nokia 5.1, Nokia 5.1 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 Plus ja Nokia 8 Sirocco.

2Google Kuvat tarjoaa rajattomasti maksutonta ja laadukasta tallennustilaa kuville; vaatii Google-tilin ja internetyhteyden.