‌‌

Nokia 3.2

Näe ja tee enemmän

Osta nyt

Isompi ja parempi

Kokoa ja älyä samassa paketissa

Tarjoa lempisisällöllesi sille sopiva näyttämö – tämä näyttö on luotu vakavaa striimaamista varten, ja se mukautuu ympäristöösi niin sisällä kuin ulkonakin. Kaikkiin valaistusolosuhteisiin suunnitelluista kameroista saa täyden tehon myös auringonlaskun jälkeen, ja tärkeät muistot voi säilyttää niin sisäisissä kuin ulkoisissakin tallennusvaihtoehdoissa. Biometrisen kasvojentunnistuksen avulla muistot pysyvät visussa turvassa.

Akku

Virtaa päivästä toiseen

Nyt laturia ei tarvitse pakata viikonlopuksi mukaan. Nokia 3.2:n akku kestää jopa kaksi päivää yhdellä latauksella1. Sinua auttamassa on tekoäly, joka minimoi sovellusten toiminnan ja virrankulutuksen käyttötottumustesi perusteella. Lopputuloksena on poikkeuksellinen akunkesto.

Google Assistant

Apua yhdellä painalluksella niin kotona kuin menossakin.

Google Assistant -painike3 mahdollistaa nopean elämänrytmin. Hanki vastauksia kysymyksiisi, tarkista aikataulusi tai himmennä valaistusta. Assistant myös oppii tekemään tehtävänsä paremmin käytön myötä, jotta sinä voisit keskittyä elämään täysillä.

Katso, mihin se pystyy
Katso, mihin se pystyy

Android™

Vain paranee ajan myötä

Android One tuo Nokia 3.2:een puhtaan Android-kokemuksen, jonka käyttöjärjestelmänä on Android 9 Pie. Puhelimessa ei ole turhuuksia tai kolmannen osapuolen sovelluksia. Lisäksi saat maksuttomat kuukausittaiset suojauspäivitykset - jotka eivät hidasta puhelintasi.

Nokia 3.2

149 €

Osta nyt

Hinta on tämä, kun ostat laitteen verkosta Nokia-puhelimien kaupasta. Hinta voi olla eri, jos ostat laitteen toiselta jälleenmyyjältä, ja se voi vaihdella muistin koon, värin ja muiden muuttujien mukaan.

Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. aptX on Qualcomm Technologies International, Ltd:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.