Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError HexagonArrow downNoise Cancelling Touch controls Music Battery

Nokia Noise Cancelling Earbuds

Lisävarusteet
Nokia Noise Cancelling Earbuds

Keskity vain tärkeimpään hyödyntämällä aktiivista vastameluominaisuutta, läpikuulumistilaa ja Google Assistantia¹.

99,00 €
Väri
Vähissä varastolla

(Vain muutama jäljellä)

Nokia Noise Cancelling Earbuds

Nämä nappikuulokkeet eivät vain estä ääntä, vaan ne vaimentavat aktiivisesti melua jopa 25 dB:iin asti – tämä on verrattavissa kaupallisiin kuulonsuojaimiin. Voit esimerkiksi käyttää kuulokkeita vaimentamaan viereisen pöydän hälinän.

Täydet tekniset tiedot

Hiljaisuus on kultaa

Aktiivinen melunvaimennus jopa 25 dB.

Kuuntele aina kun haluat

Läpikuulumistila, jolla kuulet ympäröivän maailman äänet helposti.

Vaikuttavat äänet ja vaikuttava tyyli

Kaksi väriä – hiilenharmaa ja arktinen sininen.

Nauti musiikista vielä pidempään

Jopa 5 tuntia yhdellä latauksella.

Vastamelukuulokkeet

Uppoudu hiljaisuuteen missä tahansa

Nokian vastamelukuulokkeita käyttämällä ulkomaailma unohtuu. Aktiivinen vastameluominaisuus jopa 25 dB:iin saakka takaa, että voit keskittyä haluamaasi ääneen ja estää äänet, joita et halua kuulla. Jopa 5 tuntia melua vaimentavaa toistoaikaa¹ yhdellä latauksella tarkoittaa, että oma aikasi kestää entistä pidempään. Läpikuulumistilan avulla voit halutessasi kuulla ympäröivän maailman äänet, ja Google Assistant² auttaa sinua siirtymään suoraan haluamaasi soittolistaan. Kuulitko, että IPX4-luokan veden- ja liankestävyys kuuluu pakettiin? On ymmärrettävää, että näitä kuulokkeita käyttäessäsi et ole asiasta vielä kuullut.

Lepotilanäyttö

Kuuntele aina kun haluat

Läpikuulumistila auttaa sinua kuulemaan ympäröivän maailman äänet, kun sille on tarvetta. Voit helposti yhdellä kosketuksella keskeyttää musiikin kuuntelun, jos halut kuunnella lintujen laulua tai ystäväsi puhetta.

Muotoilu

Vaikuttavat äänet. Vaikuttava tyyli.

Huippuluokan muotoilu ja kaksi ainutlaatuista väriä takaavat, että kuulokkeet sopivat tyyliisi. Klassisen hiilenmustan rinnalle tuomme uuden, Jäämerestä innoituksensa saaneen arktisen sinisen.

Akku

Nauti hiljaisuudesta vielä pidempään

Uppoudu omaan maailmaasi entistä pidemmäksi ajaksi. Jopa 5 tuntia toistoaikaa ja aktiivinen vastameluominaisuus yhdellä latauksella. Voit vaientaa maailman melun pitkäksi aikaa.

Ääni

Vähemmän melua ja enemmän ääntä

Nauti jokaisesta nuotista, tahdista ja basson jytkeestä studiolaatuisella äänellä ilman taustamelua.

Täydet tekniset tiedot

Värit

Polar Sea

Hiili

Ympäristöprofiili

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Google on Google LLC:n tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistant ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteesta https://support.google.com/assistant.