‌‌

Nokia 5.1

Kalenteri

Pysy ajan tasalla – opi pitämään tapaamiset, tehtävät ja aikataulut ajan tasalla.

Hallitse kalentereita

Napauta kohtaa Kalenteri > dehaze ja valitse, minkä tyyppisen kalenterin haluat nähdä.

Kun lisäät puhelimeesi tilin, kalenterit lisätään automaattisesti. Voit lisätä uuden tilin ja kalenterin siirtymällä sovellusvalikkoon ja napauttamalla Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Lisää tili.

Lisää tapahtuma

Kun haluat muistaa sovitun tapaamisen tai tapahtuman, lisää se kalenteriisi.

1. Napauta Kalenteri-sovelluksessa kohtaa add ja valitse merkinnän tyyppi.
  2. Kirjoita haluamasi tiedot ja aseta aika.
  3. Jos haluat tapahtuman toistuvan tiettyinä päivinä, napauta Lisää vaihtoehtoja > Ei toisteta ja valitse, kuinka usein haluat tapahtuman toistuvan.
  4. Jos haluat muokata muistutusaikaa, napauta muistutusaikaa ja valitse haluamasi aika.
thumb_up_alt

Vihje: Jos haluat muokata tapahtumaa, napauta tapahtumaa, napauta kohtaa mode_edit ja muokkaa tietoja.

Poista tapaaminen

1. Napauta tapahtumaa
  2. Napauta kohtaa more_vert > Poista.