Facebook Instagram YouTube Twitter

Android 12 i Nokia telefoni

Skip to main content

Nokia telefoni i Android™ 12. Vi ste u centru pažnje.

Najosobniji Android ikada

Prostraniji, udobniji i izražajniji. Android 12 stiže uz osvježeno korisničko sučelje, nove alate za pristupačnost i prilagodljive sheme boja. A uz poboljšane značajke privatnosti, sve izgleda dobro i iza kulisa.

Nadzorna ploča za privatnost

Vaša dopuštenja za privatnost na prvi pogled

Nadzornom pločom privatnosti omogućava vam se jasan i sveobuhvatan prikaz kada su aplikacije pristupile vašoj lokaciji, kameri ili mikrofonu u posljednja 24 sata. Ako vidite nešto što želite promijeniti, dopuštenjima možete upravljati izravno na nadzornoj ploči.

Pristupačnost

Nove značajke vidljivosti

Povećajte dio zaslona značajkom Povećanje područja. Postavite podebljani stil slova na cijelom telefonu da biste jasnije vidjeli tekst. A kada se najnižom postavkom svjetline ne postigne dovoljna prigušenost, upotrijebite značajku Dodatna prigušenost.

Privatna računalna jezgra

Vaši osjetljivi podatci u sigurnim rukama

Prvo jedinstveno mobilno okruženje, Privatna računalna jezgra, izdvaja se od ostatka operativnog sustava i vaših aplikacija. Za sve je podatke obrađene u okruženju Privatna računalna jezgra potrebna izričita radnja korisnika prije nego što se mogu podijeliti s tražilicom Google ili bilo kojom aplikacijom ili uslugom.

Miniaplikacije za razgovor

Vaši omiljeni ljudi na jednom mjestu

Ostati u kontaktu s voljenim osobama predstavlja osnovu onoga što radimo na našim telefonima. U inačici Android 12 razgovore s osobama do kojih vam je stalo možete pronaći u potpuno novoj miniaplikaciji. Njihove su poruke, propušteni pozivi, pa čak i rođendani istaknuti tako da nećete nikada ništa propustiti.

Reagira na pokret

Svakim dodirom i klizanjem djeluje živo

Uz besprijekorne pokrete i animaciju te poboljšane performanse sustava vaš uređaj radi u savršenoj harmoniji s vama. Osim toga, novom se animacijom pokretanja aplikacije omogućava bezbrižnije i impresivnije iskustvo.

Dinamička boja

Više od obične pozadine

Prilagodite izgled i dojam svojeg uređaja – samo odaberite pozadinu i prepustite Androidu 12 ostalo. Android 12 koristi se algoritmima za ekstrakciju boja kako bi odredio koje su boje dominantne, koje su komplementarne, a koje jednostavno izgledaju sjajno.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy ekskluzivni je nositelj licence za telefone i tablete trgovačke marke Nokia. Nokia je registrirani zaštitni znak poduzeća Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube i ostale robne marke zaštitni su znaci poduzeća Google LLC.