Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia 6.2 felhasználói kézikönyv

Skip to main content
Minden eszköz

Nokia 6.2

Hasznos linkek

PDFSzoftverfrissítések

Országok és nyelvek

A termékekhez számos nyelven kínálunk felhasználói útmutatókat a különböző régiókban, ezért előfordulhat, hogy átirányítunk a Nokia telefonok weboldalára, ami a választott helyszíneden kívül van.

Nyelv kiválasztása
Tartsa naprakészen a telefonjátA telefon gombjai és részeiA SIM-kártya és a memóriakártya behelyezéseA telefon töltéseA telefon bekapcsolása és beállításaA két SIM-kártyás működés beállításaiA telefon zárolása és feloldásaAz érintőképernyő használata
A termékre és a biztonságra vonatkozó információk

Akkumulátor és töltő – tudnivalók

Akkumulátor és töltő – tudnivalók

Az akkumulátorral és a töltővel kapcsolatos biztonsági tájékoztatás

Miután a készülék töltése befejeződött, húzza ki a töltőt a készülékből és az elektromos csatlakozóaljzatból. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a folyamatos töltés nem haladhatja meg a 12 órát. A teljesen feltöltött, de nem használt akkumulátor idővel önmagától is lemerül.

A szélsőséges hőmérséklet csökkenti az akkumulátor kapacitását és élettartamát. Az optimális működés érdekében az akkumulátort mindig tartsa 15 °C és 25 °C (59 °F és 77 °F) közötti hőmérsékleten. Előfordulhat, hogy túl meleg vagy túl hideg akkumulátorral a készülék átmenetileg nem működik. Ne feledje, hogy az akkumulátor hidegben gyorsan lemerül, és annyi energiát veszít, hogy a telefon perceken belül kikapcsolhat. Amikor hideg időben kinn tartózkodik, tartsa melegen a telefont.

Tartsa be a helyi előírásokat. Lehetőség szerint hasznosítsa újra. Soha ne dobja a háztartási hulladék közé.

Soha ne tegye ki szélsőségesen alacsony légnyomásnak vagy szélsőségesen magas hőmérsékletnek, többek között ne tegye dobja tűzbe, mert felrobbanhat az akkumulátor, aminek következtében gyúlékony folyadékok vagy gázok képződhetnek.

Ne szedje szét, ne darabolja fel, ne törje össze, ne hajlítsa meg, ne szúrja ki, és semmilyen más módon se károsítsa az akkumulátort. Ha szivárog az akkumulátor, ügyeljen arra, hogy a folyadék ne kerüljön se a bőrére, se a szemébe. Ha ez mégis megtörténne, azonnal öblítse le vízzel az érintett területet, vagy forduljon orvoshoz. Ne módosítsa az akkumulátort, ne próbáljon idegen tárgyat beledugni, ne merítse vízbe vagy más folyadékba, illetve ne tegye ki víz vagy folyadék hatásának. A sérült akkumulátor felrobbanhat.

Az akkumulátort és a töltőt kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. Az akkumulátor vagy a töltő nem megfelelő használata, illetve nem jóváhagyott vagy nem kompatibilis akkumulátor vagy töltő használata tüzet vagy robbanást okozhat, vagy egyéb veszéllyel járhat, és érvénytelenné tehet minden jóváhagyást és jótállást. Ha úgy gondolja, hogy az akkumulátor vagy a töltő megsérült, akkor a további használat előtt vigye el egy szervizközpontba vagy a telefont értékesítő kereskedőhöz. Soha ne használjon sérült akkumulátort vagy töltőt. A töltőt csak épületen belül használja. Vihar idején ne töltse a készüléket. Ha az értékesítési csomagjában nem található töltő, akkor töltse készülékét egy adatkábellel (tartozék) és egy USB-s hálózati adapterrel (előfordulhat, hogy külön meg kell vásárolni). Készülékét töltheti harmadik fél olyan kábeleivel és hálózati adaptereivel is, amelyek megfelelnek az USB 2.0 vagy újabb szabványnak, a vonatkozó nemzeti szabályozásoknak, valamint a nemzetközi és regionális biztonsági szabványoknak. Elképzelhető, hogy egyéb adapterek nem felelnek meg a vonatkozó biztonsági szabványoknak, így ezekkel az adapterekkel való töltés anyagi kárt vagy személyi sérülést okozhat.

A töltő vagy egy tartozék kihúzása esetén a hálózati kábelt mindig a csatlakozónál (ne a kábelnél) fogva húzza ki a konnektorból.

Ha a készülék eltávolítható akkumulátorral rendelkezik, akkor ügyeljen a következőkre is: – Az akkumulátor kivétele előtt mindig kapcsolja ki a készüléket, és húzza ki a töltőt. – Véletlen rövidzárlatot okozhat, ha egy fémtárgy hozzáér az akkumulátoron lévő fémsávokhoz. Ez tönkreteheti az akkumulátort vagy a másik tárgyat.

Hasznosnak találtad?

Országok és nyelvek

Nyelv kiválasztása

Továbbra is segítségre van szükséged?

Kapcsolat az ügyfélszolgálattal

Élő csevegés

Élő csevegés

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

Csevegj velünk

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

Küldj nekünk e-mailt

Mondd el a problémádat, és értesíteni fogunk e-mailben.

Segítség és súgó

Javítás vagy csere

Próbáltad megoldani a problémát, de a telefon továbbra sem működik? Bízd ránk.

Javítás vagy csere

Tudjuk, hogy kényelmetlenséget jelenthet beküldeni a készüléket javítás céljából. Megnyugtatásképpen válaszolunk néhány gyakran feltett kérdésre.

A megoldások többsége megtalálható a súgóközpontunkban, de ha meg kell javítani a készülékedet, mindent megteszünk, hogy azt napokon belül visszajuttassuk hozzád.

4 egyszerű lépésben történik a készülék beküldése javítás céljából:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Javítás vagy csere

Megvizsgáljuk a készülékedet, és helyben megjavítjuk, vagy (ha ez nem lehetséges, akkor) kicseréljük.

Termék elküldve

A javítás vagy csere után általában egy napon belül visszaküldjük neked a készüléket.

Kezdő lépések

Újrahasznosítás

Küldd el nekünk a felesleges telefonjaidat, hogy biztonságosan ártalmatlaníthassuk őket.

Újrahasznosítás

Ne dobd ki a régi telefonodat. Hasznosítsd újra, és tegyél valami jót a bolygódért.

Küldd el nekünk a felesleges telefonod, és nyugodt lehetsz afelől, hogy biztonságosan ártalmatlanítani fogjuk. Neked semmibe sem kerül, és mi gondoskodunk arról, hogy a nyersanyagokat újra felhasználják.

A részletes tájékoztatás kedvéért válaszolunk a gyakran ismételt kérdésekre. Ha további információra van szükséged arról, hogyan hasznosítjuk újra a telefonodat, és hogyan tudod azt elküldeni nekünk, keress fel minket élő cseten vagy e-mailben.

Két egyszerű lépésben:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Kezdő lépések