Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Error Hexagon Phone with notch Display 6.5 inches 6.5 Camera Macro Design Play

Leer en blijf bezig met een groot scherm en een macro camera.

Kleur
Interne opslag
Model
2 GB RAM, 32 GB Interne opslag, Dual SIM
Niet op voorraad

Nokia 1.4

Maak contact met Nokia 1.4. Het 6.51” HD+ scherm is perfect om te leren of het vastleggen van geweldige foto's met de Camera Go-app. Net als op familie, kun je op deze telefoon echt rekenen. Met een accuduur van 2 dagen1, een Qualcomm® chipset en vingerafdruksensor. Ga sneller en veiliger met Android 10 (Go-editie). Met Android 11 (Go-editie) ben je altijd langer verbonden.
Volledige specificaties

Scherm

Verzamel de familie rond het 6,51” HD+ edge-to-edge scherm om samen te leren en te spelen.

Camera Go

Leg je mooiste herinneringen vast met de Camera Go-app en verschillende fotografeermodi.

Macro-camera

Kom dichterbij met de geïntegreerde macro-camera voor ongelofelijk gedetailleerde shots.

Ontwerp

Een duurzame, gezinsvriendelijke telefoon die is gemaakt om veilig in elke hand te passen.

Langer samen

6.51” HD+ scherm

Enorm veel qualitytime

Ga voor optimaal leren en spelen op het prachtige 6.51” HD+ edge-to-edge scherm – er is genoeg ruimte voor allebei. Bovendien blijft het altijd leuk en veilig voor de gehele familie dankzij de geïntegreerde oudercontrole.

Macro-camera

Concentreer je op waar je van houdt

Laat het gewone er buitengewoon uitzien met de speciale macro-camera. Beleef veel plezier tijdens familiebijeenkomsten en alles wat je aandacht trekt.

Camera Go

Foto's die je wilt inlijsten

Jouw beste herinneringen zijn nu nog scherper. Leg 24 uur per dag prachtige beelden vast dankzij de Camera-Go app, de portretmodus en de nachtmodus. De handige opslagindicators zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de opslagruimte dus je kunt eindeloos veel selfies maken met de 5 MP camera aan de voorkant.

Stevig design en gevoel

Aanwezig bij elke mijlpaal

Dankzij het stevige design en een pasvorm die goed voelt in elke hand, hoef je je geen zorgen te maken als je kinderen je telefoon even lenen. Bovendien is hij erg betrouwbaar dankzij robuuste technologie zoals de Qualcomm® chipset en vingerafdruksensor.

Batterij

Die mooie momenten duren voort

Geniet van uren qualitytime met de batterijduur van 2 dagen1 die maar door blijft gaan. Of je nu een lang videogesprek houdt, veel streamt of games speelt, er is altijd meer dan genoeg stroom om je erdoorheen te slepen.

Android™

Ready. Set. Go.

Vertrouw op een snellere, veiligere manier om alles gedaan te krijgen dankzij Android 10 (Go-editie). Bovendien is deze klaar voor Android 11 (Go-editie) zodat je telefoon altijd helemaal bijgewerkt is.

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

*Indien besteld in het weekend, op een feestdag of na 13.00 uur op de laatste werkdag van de week, wordt de bestelling binnen de volgende 2 werkdagen verzonden. Gratis verzendkosten bij minimaal 140 € bestelwaarde. Houd er rekening mee dat we enige vertragingen ondervinden vanwege de Covid-19 situatie. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm Snapdragon is een product van Qualcomm Technologies Inc. en/of diens dochterondernemingen. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De 2-daagse batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet. 2Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden. 4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.