‌‌

Nokia 3.2

Bekijk meer en doe meer

Groter en beter

Het is immens. En slim.

Bekijk je favoriete content op een scherm dat speciaal werd ontwikkeld voor heavy streaming en dat zich aanpast aan jouw omgeving - zowel binnen als buiten. Geniet van camera's die ontwikkeld werden om te presteren onder alle lichtomstandigheden en jouw momentopnames opslaan in het interne of externe geheugen. Gebruik daarbovenop de gezichtsherkenning om je content veilig te bewaren.

Batterijduur

De hele dag energie

Laat je oplader thuis tijdens het weekend. De batterij van Nokia 3.2 kan na het opladen tot wel 2 dagen worden gebruikt1. Dit wordt mogelijk gemaakt door Artificiële Intelligentie, waardoor je telefoon leert om het app- en energiegebruik te minimaliseren. Het resultaat: een batterijduur die alle normen overschrijdt.

The Google Assistant

Een eenvoudiger leven binnen handbereik

Leven in snel tempo wordt eenvoudig dankzij de Google Assistant-knop3. Stel vragen, bekijk je planning of dim zelfs de lichten. Alles is mogelijk. De functie leert bovendien steeds bij terwijl je deze gebruikt. Haal dus meer uit je leven door minder gebruik te maken van je telefoon.

Ontdek wat hij kan
Ontdek wat hij kan

Android™

Het wordt alsmaar beter

Nokia 3.2 biedt een pure Android-ervaring met Android One en is voorzien van Android 9 Pie. Geen onnodige applicaties, geen software van derden en gratis maandelijkse beveiligingsupdates die je telefoon niet vertragen.

Nokia 3.2

Bekijk meer op het grote HD+ 6,26"scherm en doe meer dankzij een batterijduur van 2 dagen.1 Inderdaad, 2 dagen. Leg je mooiste herinneringen vast met de 13 en 5 MP camera's, die ook onder slechte lichtomstandigheden perfect werk leveren. Gebruik de razendsnelle ontgrendelingsfunctie met gezichtsherkenning om direct je telefoon te gebruiken. Beleef een geweldige dag met Google Assistant en geniet van Android 9 Pie - met gratis maandelijkse updates die ervoor zorgen dat je telefoon nóg beter wordt.

Alle specificaties
Alle specificaties
Alle specificaties

Google, Android™ en andere gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. aptX is een handelsmerk van Qualcomm Technologies International, Ltd. en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productgegevens mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De 2-daagse batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.

2121 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3Google Assistant is enkel beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Indien Google Assistant niet beschikbaar is, wordt Google Search aangeboden.

4 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.