Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes
Contact maken met uw familie en vrienden
Camera
Internet en verbindingen
Uw dag indelen
Kaarten
Apps, updates en back-ups
Uw telefoon beveiligen
Product- en veiligheidsinformatie

Wifi activeren

Het gebruik van de Wifi-verbinding is over het algemeen veel sneller en minder duur dan een mobiele internetverbinding. Als er een Wifi-verbinding en een mobiele internetverbinding beschikbaar is, gebruikt uw telefoon de Wifi-verbinding.

Wifi inschakelen

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Wifi.
  2. Stel Wifi in op Aan.
  3. Selecteer de verbinding die u wilt gebruiken.

Uw Wifi-verbinding is actief wanneer network_wifi wordt weergegeven op de statusbalk boven in het scherm.

Belangrijk: Schakel encryptie in om de beveiliging van uw Wifi-verbinding te vergroten. Het gebruik van encryptie verkleint het risico van onbevoegde toegang tot uw gegevens.

Tip: als u locaties wilt bijhouden wanneer er geen satellietsignalen beschikbaar zijn, bijvoorbeeld wanneer u zich binnenshuis of tussen hoge gebouwen bevindt, schakelt u Wifi in om de nauwkeurigheid van de positiebepaling te verbeteren.