Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Uw tablet vergrendelen of ontgrendelen

De toetsen en het scherm vergrendelen

Als u de toetsen en het scherm wilt vergrendelen, drukt u op de aan/uit-toets.

De toetsen en het scherm ontgrendelen

Druk op de aan/uit-toets en veeg omhoog over het scherm. Geef aanvullende referenties op als u hierom wordt gevraagd.