Nokia 7.2

‌‌

Nokia 7.2

48MP kamera med Zeiss optikk

Android™ der bare bliver bedre og bedre
Kjøp nå

Fargeskjerm

HDR-video. Alltid.

Nyt en superskarp skjerm med PureDisplay, som kun er tilgjengelig på Nokia-telefoner. Alle videoer du ser blir gjort om – i sanntid – til HDR (utvidet dynamisk omfang), som gir et klarere bilde. Len deg tilbake, slapp av og nyt video på en lyssterk 6.3” skjerm med Full HD+.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Batteri

Mer kraft. Mindre lading.

Den kraftige Qualcomm® Snapdragon™ 660-prosessoren kombinert med det nyeste operativsystemet Android™ 9 Pie betyr at telefonen kan brukes i opptil to dager uten lading. 1 Nokia 7.2 har også AI-assistert adaptivt batteri som prioriterer batteri til appene du bruker mest.

Utforming

Med fokus på estetikken

Nokia 7.2 er inspirert av finsk design, og kombinerer håndverk og kvalitetsmaterialer i en perfekt balanse. Et virkelig tidløst design som ikke bare er bygget for å se bra ut, men også for å vare.

Finn ut mer

Android

Klar for Android 10 og videre

En telefon som bare blir bedre med tiden. Telefonen kommer med Android 9 Pie, den nyeste versjonen, og du kan se frem til 2 år med Android-oppgraderinger og 3 år med sikkerhetsoppdateringer.

Nokia 7.2

Honoree: CES 2020 Innovation Awards

Tildelt i kategorien Mobile Devices & Accessories for innovative funksjoner, estetisk design og tekniske kvaliteter.

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Google Assistant

Litt hjelp hvor enn du går

Med Google Assistant-knappen henger du med i en travel hverdag 2. Still spørsmål, se timeplanen din eller demp belysningen. Assistenten din lærer underveis og tilpasser seg, så du kan få mer ut av livet ved å gjøre mindre med telefonen.

Finn ut mer

Google Assistant i omgivelsesmodus

Få gjort mer med handsfree

Med Google Assistants omgivelsesmodus kan du sjekke været, vise oppgavelisten din eller kontrollere musikk og smarte enheter uten å røre telefonen. Du kan også gjøre om telefonen til en digital fotoramme mens den lader.

Google One

Få mer ut av Google med Google One™

Få et 3-måneders prøvemedlemskap på Google One med 100 GB (normalpris NOK 17/måned) inkludert når du kjøper en Nokia 7.23. Som Google One-medlem får du: 100 GB skylagring på tvers av Google Drive, Gmail og Google Photos, automatisk sikkerhetskopiering av telefonen og tilgang til Google-eksperter – alt i ett abonnement som kan deles med familien.

Funksjoner

Nokia 7.2

Slipp kreativiteten løs med Nokia 7.2. Ta utrolige bilder, se alle videoene dine i HDR og gå uten å lade i opptil 2 dager¹. I tillegg kjører alt dette jevnt og trutt på Android 9 Pie – Du tror telefonen er på sitt beste, men så blir den bare bedre og bedre.

Kameraer

Kameraer

Trippel kameraoppsett med et hovedkamera med 48 MP og optikk fra ZEISS.

Skjerm

Skjerm

6.3” stor skjerm, Full HD+ og PureDisplay. HDR-konvertering i sanntid.

Batteri

Batteri

Energieffektiv Qualcomm® Snapdragon™ 660-prosessor, pluss AI-assistert adaptivt batteri.

Utforming

Utforming

Flerlagsbelegg for en jevn metallisk overflate. Bakside i lysdiffuserende, matt glass.

Fullstendige spesifikasjoner

Nokia 7.2

Tilgjengelig for kjøp nå

Prisene kan variere avhengig av forhandler og spesifikasjoner for produktet, som størrelse på internminne. Som Amazon Associate har HMD Global fortjeneste på kvalifiserende kjøp.

Google, Android og relaterte varemerker er varemerker fra Google LLC. aptX er et varemerke fra Qualcomm Technologies International, Ltd., registrert i USA og andre land. Qualcomm er et varemerke fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. USB Type-C™ og USB-C™ er varemerker fra USB Implementers Forum. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1Todagers batterilevetid er testet i en virkelig brukstest av HMD Global. Testen inkluderte aktiv bruk av en enhet i fem timer per dag med et nytt batteri. Bruken inkluderte spilling, direktestrømming av video, telefonsamtaler, sending av SMS, surfing på internett og bruk av apper (som sosiale medier, nyheter, navigering og musikk). Testen ble utført med normale enhetsinnstillinger i et opplyst innendørsmiljø. Enheten ble satt i hvilemodus over natten.

2Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk. Der Google Assistant ikke er tilgjengelig, blir det erstattet med Google Search. Sjekk tilgjengelighet på https://support.google.com/assistant.

3Vilkår gjelder.

4Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.

5Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.