Ghiduri și manuale de utilizare

Nokia 3310 3G

Întreținerea dispozitivului

Manevrați cu grijă dispozitivul, acumulatorul, încărcătorul și accesoriile. Următoarele sugestii vă pot ajuta să mențineți dispozitivul în funcțiune.

– Păstrați dispozitivul în stare uscată. Precipitațiile, umiditatea și alte tipuri de lichide sau impurități pot conține substanțe care corodează circuitele electronice. – Nu folosiți și nu depozitați dispozitivul în zone cu mult praf sau murdărie. – Nu păstrați dispozitivul la temperaturi ridicate. Este posibil ca temperaturile ridicate să deterioreze dispozitivul sau acumulatorul. – Nu păstrați dispozitivul la temperaturi scăzute. Când dispozitivul revine la temperatură normală, umezeala poate forma condens în interiorul acestuia și îl poate deteriora. – Nu deschideți dispozitivul în alt mod decât cel descris în ghidul utilizatorului. – Modificările neautorizate pot duce la defectarea dispozitivului și pot reprezenta o încălcare a reglementărilor privind aparatele de comunicații prin unde radio. – Nu scăpați, nu loviți și nu scuturați dispozitivul sau bateria. Manipularea dură poate distruge dispozitivul. – Utilizați o lavetă moale, curată și uscată pentru a curăța suprafața dispozitivului. – Nu vopsiți dispozitivul. Vopseaua poate împiedica funcționarea corectă. – Feriți dispozitivul de magneți sau câmpuri magnetice. – Pentru a menține siguranța datelor dvs. importante, stocați-le în cel puțin două locuri separate, cum ar fi dispozitivul, cardul de memorie sau computerul sau notați-vă informațiile importante.

În timpul funcționării intensive, dispozitivul se poate încălzi. În majoritatea cazurilor, acest lucru este normal. Pentru a evita supraîncălzirea, dispozitivul poate încetini automat, poate închide aplicații, deconecta încărcarea și, dacă este necesar, se poate opri. Dacă dispozitivul nu funcționează corespunzător, duceți-l la cea mai apropiată unitate de service.

Considerați utile aceste informații?

Schimbă limba

Alege locația
Alege limba

Contactați serviciul de asistență

Tutoriale video

Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter