Facebook Instagram YouTube Twitter

Ghid de utilizare Nokia G11

Skip to main content
Toate dispozitivele

Nokia G11

Linkuri utile

PDFActualizări de softwareSpecificații completeProfil ecologic

Țări și Limbi

Având în vedere că oferim ghiduri de utilizare în numeroase limbi din diverse regiuni, este posibil să te redirecționăm spre o pagină web dedicată telefoanelor Nokia din afara locației selectate de tine.

Alege limba
Actualizarea telefonuluiTaste și componenteIntroduceți cartela SIM și cardul de memorieÎncărcarea telefonuluiPornirea și configurarea telefonuluiSetări Dual SIMBlocarea și deblocarea telefonuluiUtilizarea ecranului tactil
Informații privind siguranța și produsul

Drepturi de autor și alte notificări

Drepturi de autor și alte notificări

Disponibilitatea unor produse, caracteristici, aplicații și servicii descrise în acest ghid poate varia în funcție de regiune și poate necesita activare, înregistrare, conectivitate la rețea și/sau internet și un contract adecvat de furnizare servicii. Pentru informații suplimentare, contactați distribuitorul sau furnizorul de servicii. Acest dispozitiv poate conține piese, tehnologii sau programe ce pot face obiectul unor legi sau reglementări privind exportul din S.U.A. sau din alte țări. Orice act contrar legii este interzis.

Conținutul acestui document trebuie luat "ca atare". Cu excepția cazurilor prevăzute de legea aplicabilă, niciun fel de garanții, explicite sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la garanțiile implicite de vandabilitate și adecvare la un scop anume, nu se oferă în legătură cu acuratețea, corectitudinea sau conținutul acestui document. HMD Global își rezervă dreptul de a modifica acest document sau de a-l retrage oricând, fără notificare prealabilă.

În limitele maxime permise de legea aplicabilă, în nicio situație, HMD Global sau oricare dintre licențiatorii săi nu vor fi ținuți responsabili pentru niciun fel de pierderi de date sau de venituri sau pentru niciun fel de daune speciale, incidente, subsecvente sau indirecte, oricum s-ar fi produs.

Este interzisă reproducerea, transferul sau distribuirea unor părți sau a întregului conținut al acestui material în orice formă fără permisiunea prealabilă scrisă a firmei HMD Global. HMD Global are o politică de dezvoltare continuă. HMD Global își rezervă dreptul de a aduce modificări și îmbunătățiri oricărui produs descris în acest document, fără notificare prealabilă.

HMD Global nu face nicio declarație, nu oferă nicio garanție și nu-și asumă nicio responsabilitate pentru funcționarea sau conținutul aplicațiilor terțelor părți ori asistența pentru utilizatorii finali, legată de aceste aplicații furnizate împreună cu aparatul. Utilizând o aplicație, confirmați faptul că aceasta este furnizată "ca atare".

Descărcarea hărților, a jocurilor, a muzicii și a înregistrărilor video și încărcarea imaginilor și a înregistrărilor video poate implica transferul unor volume mari de date. Este posibil ca furnizorul de servicii să vă factureze pentru transferul de date. Disponibilitatea anumitor produse, servicii și funcții poate varia în funcție de regiune. Consultați furnizorul local pentru detalii suplimentare despre disponibilitatea opțiunilor de limbă.

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot fi dependente de rețea și se pot supune unor termeni, condiții și taxe suplimentare.

Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produs pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Politica de confidențialitate HMD Global, disponibilă la adresa http://www.nokia.com/phones/privacy, se aplică pentru utilizarea dispozitivului de către dvs.

HMD Global Oy este licențiat exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială înregistrată a Nokia Corporation.

Android, Google și alte mărci și sigle corelate sunt mărci înregistrare ale Google LLC.

Marca verbală și siglele Bluetooth sunt deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către HMD Global se face sub licență.

Putere de emisie maximă

  • GSM 850, 900: 35 dBm
  • GSM 1800, 1900: 32 dBm
  • WCDMA 1, 5, 8: 25 dBm
  • LTE 1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41: 25 dBm
  • Bluetooth 2400-2483,5 MHz: 8,45 (TA-1401), 7,92 (TA-1477) dBm
  • WLAN 2400-2483,5 MHz: 19,17 (TA-1401), 18,86 (TA-1477) dBm
  • WLAN 5150-5250, 5470-5725 MHz: 19,84 (TA-1401), 19,24 (TA-1477) dBm
  • WLAN 5250-5350 MHz: 19,20 (TA-1401) dBm
  • WLAN 5725-5850 MHz: 13,96 (TA-1401) dBm
  • TA-1477: NFC: -15,78 dBuA/m la 10 m
Considerați utile aceste informații?

Țări și Limbi

Alege limba

Mai aveți nevoie de asistență?

Contactați serviciul de asistență

Chat în timp real

Chat în timp real

Înainte de a începe un chat cu serviciul de asistență, vă rugăm să ne comunicați detaliile dvs. de contact.

Discutați cu noi

Înainte de a începe un chat cu serviciul de asistență, vă rugăm să ne comunicați detaliile dvs. de contact.

Câmpurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.

Trimiteți-ne un e-mail

Descrieți-ne problema dvs. și vă vom răspunde prin e-mail.

Asistență și ajutor

Reparare sau înlocuire

Ai trecut prin opțiunile manuale de asistență, dar telefonul încă nu funcționează? Te ajutăm noi.

Reparare sau înlocuire

Știm că poate fi neplăcut să îți trimiți produsul în service.Pentru liniștea ta, am răspuns la câteva întrebări frecvente vizavi de acest subiect.

Cu toate că majoritatea soluțiilor pot fi găsite în centrul nostru de ajutor, dacă produsul tău necesită reparații, facem tot posibilul să ți-l returnăm în doar câteva zile.

Trimiterea produsului tău în vederea reparării necesită 4 pași simpli:

Completează formularul online

Completează detaliile necesare despre produsul tău, împreună cu datele tale personale.

Ridicare de către curier

Stabilește o dată pentru când dorești ca produsul tău preambalat să fie colectat sau predă-l într-un punct de colectare aprobat.

Reparare sau înlocuire

Vom evalua produsul tău și îl vom repara sau înlocui (dacă nu poate fi reparat) pe loc.

Produs expediat

De obicei, produsul se întoarce la tine la o zi după reparare sau înlocuire.

Începe acum

Reciclează

Trimite-ne dispozitivele de care nu mai ai nevoie pentru o casare sigură și în condiții de siguranță.

Reciclează

Nu arunca telefonul vechi - reciclează-l și fă un lucru bun pentru planetă.

Trimite-ne telefonul de care nu mai ai nevoie și fii sigur că va fi casat în siguranță. Nu te costă nimic și ne vom asigura că materiile prime vor fi refolosite.

Ca să te convingem, am pregătit răspunsuri la câteva întrebări frecvente. Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre modul în care îți reciclăm telefonul sau modul în care ni-l poți trimite, ne poți contacta prin chat live sau e-mail.

2 pași simpli:

Completează formularul online

Completează detaliile necesare despre produsul tău, împreună cu datele tale personale.

Ridicare de către curier

Stabilește o dată pentru când dorești ca produsul tău preambalat să fie colectat sau predă-l într-un punct de colectare aprobat.

Începe acum