‌‌

Telefoni Nokia z operacijskim sistemom Android™

Idealna izbira

Tesno partnerstvo med pametnimi telefoni Nokia in Androidom se je začelo leta 2017 s splovitvijo prvega pametnega telefona Nokia z operacijskim sistemom Android. Od takrat nadaljujemo ta partnerski odnos z vsakim novim pametnim telefonom Nokia in milijonom uporabnikom smo omogočili uživanje čiste, varne in vedno posodobljene izkušnje.

Strojna oprema

Boljše delovanje

Vsi pametni telefoni Nokia s platformo Android One izpolnjujejo nabor strogih standardov za strojno opremo – vključno s pomnilnikom, shrambo in hitrostjo – za omogočanje najboljših zmogljivosti. In z majhnim izbranim naborom vnaprej naloženih aplikacij vam pametni telefoni Nokia s platformo Android One omogočajo več shrambe za poljubno uporabo.

Android one logo 130px, color

Programska oprema

Vse bistvene funkcije

Naš cilj s platformo Android One je omogočiti izjemno izkušnjo pametnega telefona z močno podporo družbe Google™. Uživajte v takojšnji in preprosto intuitivni umetni inteligenci, Pomočniku Google in neomejeni shrambi za fotografije s storitvijo Google Foto, mesečnimi varnostnimi posodobitvami in funkcijo Google Play Protect, kar ohranja varnost, hitrost in visoko zmogljivost vaše naprave.

android-one-logo-white 130px (no extra margins)

Android 9 Pie

Moč umetne inteligence

Android 9 Pie na plan sprosti moč umetne inteligence, da lahko bolje izkoristite pametni telefon Nokia. S funkcijami, kot sta prilagodljiva baterija in prilagodljiva osvetlitev, se prilagaja vam in vaši uporabi telefona, nauči se vaših priljubljenih nastavitev in se sčasoma izboljša, da vse skupaj deluje bolje in dlje.

Več informacij o Androidu 9 Pie
Android (različica Go)

Shranite podatke in ostanite varni

Android (različica Go) je optimiran za hitrejšo uporabo aplikacij brez nadležnih zamikov. Z manjšo velikostjo aplikacij, več prostora za shranjevanje in veliko večjim nadzorom nad deljenjem vaših vsebin vam Android (različica Go) omogoča prihraniti prostor za najpomembnejše vsebine.

Google, Android in Google Play so blagovne znamke družbe Google LLC; Oreo je blagovna znamka skupine Mondelez International, Inc. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Pametni telefoni Nokia s platformo Android One vključujejo modele Nokia 3.1, Nokia 5.1, 5.1 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 Plus in Nokia 8 Sirocco.

2  Google Foto ponuja brezplačno in neomejeno shranjevanje fotografij v visoki kakovosti; zahtevana sta račun Google in internetna povezava.