‌‌

Vsakič boljši

Samo s pametnimi telefoni Nokia

Medtem ko drugi proizvajalci prednamestijo vrsto aplikacij, ki vas sčasoma upočasnijo, mi začnemo s čisto, svežo različico operacijskega sistema Android™, ki se vedno znova izboljšuje.

Medtem ko drugi proizvajalci zahtevajo posodobitve, ki vas upočasnijo, vam naše posodobitve prinašajo najnovejše inovacije družbe Google, ki se ob vaši uporabi telefona nenehno učijo.

In medtem ko drugi proizvajalci včasih nadgradijo samo glavne modele telefonov, mi nadgradimo našo celotno ponudbo.

S pametnimi telefoni Nokia vse postane čedalje boljše.

Čist Android

Boljše se začne z najboljšim

Vsi pametni telefoni Nokia so dostavljeni s čisto različico operacijskega sistema Android, ki ponuja najboljšo mogočo izkušnjo: brez navlake in z brezplačnimi mesečnimi varnostnimi posodobitvami, ki nenehno izboljšujejo vašo izkušnjo. To pomeni, da boste imeli lažji dostop do najnovejših storitev družbe Google, brez kakršnih koli ovir.

Nadgradnje platforme

Maksimalna zmogljivost

Zakaj bi se ustavili pri posodobitvah? Za našo celotno ponudbo pametnih telefonov smo zavezani dve leti zagotavljati tudi nadgradnje platforme Android. Nokia 5, na primer, je bila predstavljena z operacijskim sistemom Android 7.0 Nougat; nato je bila nadgrajena na različico Android 8.0 Oreo™, zdaj pa je posodobljena tudi na različico Android 9 Pie. Skrbimo, da je vaš pametni telefon Nokia opremljen z najnovejšimi in najboljšimi inovacijami družbe Google – ne glede na to, kdaj ste ga kupili.

Android 9 Pie

Moč umetne inteligence

Android 9 Pie na plan sprosti moč umetne inteligence, da lahko bolje izkoristite pametni telefon Nokia. S funkcijami, kot sta prilagodljiva baterija in prilagodljiva osvetlitev, se prilagaja vam in vaši uporabi telefona, nauči se vaših priljubljenih nastavitev in se sčasoma izboljša, da vse skupaj deluje bolje in dlje.

Več informacij o Androidu 9 Pie

Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Oreo je blagovna znamka skupine Mondelez International, Inc.