Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.5 inches 6.5 Camera Macro Design Play
Skip to main content

Učite in zabavajte se na velikem zaslonu in z makro kamero.

Enlarge Ogljena Nokia 1.4 from Back
Enlarge Ogljena Nokia 1.4 from Front and Back
Enlarge Ogljena Nokia 1.4 from Front
Enlarge Ogljena Nokia 1.4 from Back
Enlarge Ogljena Nokia 1.4 from Front and Back
BarvaOgljena
Model
2 GB RAM, 32 GB Notranja shramba, Dual SIM
Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 1.4 na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nokia 1.4

Povežite se s telefonom Nokia 1.4. 6,51-palčni zaslon HD+ je popoln za učenje ali zajemanje odličnih fotografij z aplikacijo Camera Go. Tako kot vaša družina je to telefon, na katerega se lahko zanesete. Z 2-dnevnim delovanjem baterije1, naborom čipov Qualcomm® in senzorjem za prstne odtise. Hitreje in varneje z operacijskim sistemom Android 10 (različica Go). Operacijski sistem Android 11 (različica Go) je na poti, tako boste še dlje povezani z vsem pomembnim.
Celotne specifikacije

Zaslon

Družino razporedite okoli 6,51-palčnega zaslona HD+ od roba do roba za učenje in zabavo.

Camera Go

Ujemite svoje najboljše spomine v aplikaciji Camera Go z vrsto načinov fotografiranja.

Makro kamera

Približajte se z vgrajeno makro kamero za neverjetno podrobne posnetke.

Oblika

Trpežen, družini prijazen telefon, ki trdno sede v vsako dlan.

Nokia 1.4 smartphone
Nokia 1.4 smartphone

Skupaj dlje

The 6.51” HD+ screen on Nokia 1.4

6,51-palčni zaslon HD+

Čas je za kakovostno preživljanje prostega časa

Čim bolje izkoristite čas za učenje in čas za igro na čudovitem 6,51-palčnem zaslonu HD+ od roba do roba – prostora je dovolj za oboje. Poleg tega pa se lahko zabavate in ste vedno varni z vgrajenimi funkcijami za starševski nadzor.

Nokia 1.4 with a macro rear camera

Makro kamera

Osredotočite se na stvari, ki jih imate radi

Spremenite običajen videz v izjemnega z namensko makro kamero. Zabavajte se z družino in fotografirajte bližnje posnetke vsega, kar vam pade v oči.

Nokia 1.4 with the Camera Go app

Camera Go

Fotografije, ki jih boste želeli uokviriti

Vaši priljubljeni spomini so pravkar postali ostrejši. Zajemajte čudovite fotografije kadarkoli z aplikacijo Camera Go, ki ponuja tudi portretni in nočni način. S koristnimi indikatorji za shrambo vam ni treba skrbeti za prostor za shranjevanje, tako lahko s sprednjo kamero 5 MP zajamete veliko selfijev.

The durable build of the Nokia 1.4

Trdna oblika in občutek

Z vami ob vseh pomembnih trenutkih

S trpežno zasnovo in trdnim oprijemom za v vsako dlan vam ne bo treba skrbeti, ko si otroci sposodijo vaš telefon. Poleg tega je zasnovan za zanesljivost z robustno tehnologijo, kot sta nabor čipov Qualcomm® in senzor za prstne odtise.

Nokia 1.4 with fingerprint sensor
Nokia 1.4 with a long battery life

Baterija

Naj dobri časi trajajo

Uživajte v urah kakovostnega skupnega časa z 2-dnevnim delovanjem baterije1, ki se kar ne konča. Naj gre za dolge videoklice, pretakanje videoposnetkov ali igranje iger, na voljo imate več kot dovolj moči za vse.

Nokia 1.4 with Android 11 (Go edition)

Android™

Pripravljeni. Pozor. Zdaj.

Pričakujte hitrejše in varnejše izvajanje opravil z operacijskim sistemom Android 10 (različica Go). Poleg tega bo vaš telefon pripravljen na operacijski sistem Android 11 (različica Go) in bo tako vedno posodobljen.

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm Snapdragon je izdelek družbe Qualcomm Technologies, Inc. in/ali njenih podružnic. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirani v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti. 2 Google Assistant je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Google Assistant ni na voljo, jo nadomešča funkcija Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati. 4Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.