Nokia 2.2

‌‌

Nokia 2.2

Naredite korak naprej z inovacijami umetne inteligence

Prijava

Android™

Vsakič boljši

Nokia 2.2 je telefon s certifikatom Android One, ki ponuja izkušnjo vgrajene najnovejše programske opreme Android 9 Pie. Vključuje dve leti nadgradenj operacijskega sistema in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev, kar zagotavlja nenehno pripravljenost vašega telefona na morebitne nevarnosti.

Brez navlake ali programske opreme drugih proizvajalcev in z umetno inteligenco, ki se uči vaše uporabe telefona, prejmete čisto in osebno izkušnjo Androida.

Več informacij

Raziskava Counterpoint

Telefoni Nokia so se uvrstili na prvo mesto glede na posodobitve in varnost programske opreme

Pametni telefoni Nokia vključujejo dve leti nadgradenj programske opreme in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev. Izpolnitev te obljube pomeni, da smo na prvem mestu glede na posodobitve in varnosti programske opreme ter smo tako v prednosti pred drugimi znamkami pametnih telefonov. Za več informacij si oglejte raziskavo Counterpoint.

Pomočnik Google

Prejmite pomoč na poti ali doma s samo enim dotikom

Življenje z izjemno hitrim tempom imate vedno na dosegu roke s tipko za Pomočnika Google1. Postavite vprašanja, oglejte si urnik ali zatemnite luči. Več kot ga uporabljate, več se nauči. Tako lahko v svojem življenju storite več in se pri tem manj ukvarjate s telefonom.

Več informacij

Kamera

Boljša vidnost v temi

Tema je vaša nova prijateljica z zadnjo kamero s 13 MP, ki uporablja napredno upodabljanje pri šibki svetlobi za zajemanje boljših fotografij, ne glede na svetlobne pogoje.

Odkrijte več funkcij

Pokrovi Xpress-on

Izrazite se s pokrovi Xpress

Poiščite svoj lastni slog z zamenljivimi pokrovi Nokia Xpress-on. Izdelani so z enako natančnostjo in pozornostjo do podrobnosti kot izvirno ohišje telefona, njihova zamenjava pa je povsem preprosta – izberite pravi pokrov glede na trenutno razpoloženje.

Oblika

Visoka kakovost. Čudovit dizajn.

Oblikovan v Evropi – vaš telefon je izdelan za izpolnjevanje najvišjih standardov kakovosti. Izdelan je iz trdnega polikarbonatnega ohišja z visoko sijajno površino. To sta lepota in moč, ki sodelujeta v popolni harmoniji.

Nokia 2.2

Z najnovejšo tehnologijo umetne inteligence in operacijskim sistemom Android 9 Pie vaš telefon daje občutek gladkega delovanja že takoj, ko ga vzamete iz škatle. In z mesečnimi varnostnimi posodobitvami bo postajal samo še boljši. S 5,71-palčnim zaslonom HD+ in upodabljanjem pri šibki svetlobi z uporabo umetne inteligence, bodo vse vaše fotografije še boljše. Zato ne oklevajte, pritisnite tipko za Pomočnika Google in recite: »Naredi selfi!«

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

Google, Android, Google Lens, povezani logotipi in druge znamke so blagovne znamke družbe Google LLC.

1 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

2 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

*Xpress-on covers sold separately.