‌‌

Nokia 2.2

Naredite korak naprej z inovacijami umetne inteligence

Prijava

Android™

Vsakič boljši

Nokia 2.2 je telefon s certifikatom Android One, ki ponuja izkušnjo vgrajene najnovejše programske opreme Android 9 Pie. Vključuje dve leti nadgradenj operacijskega sistema in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev, kar zagotavlja nenehno pripravljenost vašega telefona na morebitne nevarnosti.

Brez navlake ali programske opreme drugih proizvajalcev in z umetno inteligenco, ki se uči vaše uporabe telefona, prejmete čisto in osebno izkušnjo Androida.

Več informacij

Pomočnik Google

Prejmite pomoč na poti ali doma s samo enim dotikom

Življenje z izjemno hitrim tempom imate vedno na dosegu roke s tipko za Pomočnika Google1. Postavite vprašanja, oglejte si urnik ali zatemnite luči. Več kot ga uporabljate, več se nauči. Tako lahko v svojem življenju storite več in se pri tem manj ukvarjate s telefonom.

Več informacij

Kamera

Boljša vidnost v temi

Tema je vaša nova prijateljica z zadnjo kamero s 13 MP, ki uporablja napredno upodabljanje pri šibki svetlobi za zajemanje boljših fotografij, ne glede na svetlobne pogoje.

Več informacij

Pokrovi Xpress-on

Izrazite se s pokrovi Xpress

Poiščite svoj lastni slog z zamenljivimi pokrovi Nokia Xpress-on. Izdelani so z enako natančnostjo in pozornostjo do podrobnosti kot izvirno ohišje telefona, njihova zamenjava pa je povsem preprosta – izberite pravi pokrov glede na trenutno razpoloženje.

Oblika

Visoka kakovost. Čudovit dizajn.

Oblikovan v Evropi – vaš telefon je izdelan za izpolnjevanje najvišjih standardov kakovosti. Izdelan je iz trdnega polikarbonatnega ohišja z visoko sijajno površino. To sta lepota in moč, ki sodelujeta v popolni harmoniji.

Nokia 2.2

Z najnovejšo tehnologijo umetne inteligence in operacijskim sistemom Android 9 Pie vaš telefon daje občutek gladkega delovanja že takoj, ko ga vzamete iz škatle. In z mesečnimi varnostnimi posodobitvami bo postajal samo še boljši. S 5,71-palčnim zaslonom HD+ in upodabljanjem pri šibki svetlobi z uporabo umetne inteligence, bodo vse vaše fotografije še boljše. Zato ne oklevajte, pritisnite tipko za Pomočnika Google in recite: »Naredi selfi!«

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

Google, Android, Google Lens, povezani logotipi in druge znamke so blagovne znamke družbe Google LLC.

1 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

2 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

*Xpress-on covers sold separately.