‌‌

Nokia 3.2

Oglejte si več, naredite več

Prijava

Večji in boljši

Velik je. In tudi pameten.

Bodite središče svojih priljubljenih vsebin z zaslonom, ki je izdelan za predvajanje vsebin in se prilagaja vaši okolici – tako zunaj kot znotraj. Uživajte v kamerah brez omejitev, oblikovanih za delovanje v vseh svetlobnih pogojih, in shranite svoje spomine z možnostmi notranje in zunanje shrambe. Nato pa jih hranite na varnem z odklepanjem z biometričnim prepoznavanjem obraza.

Baterija

Energija za več dni

Pustite polnilnik doma čez konec tedna. Baterija telefona Nokia 3.2 deluje do dva dni z enim polnjenjem1, izboljšana je z umetno inteligenco, ki se uči vaše uporabe telefona, da zmanjša porabo aplikacij in energije ter tako omogoči daljše delovanje baterije.

Pomočnik Google

Prejmite pomoč na poti ali doma s samo enim dotikom

Življenje z izjemno hitrim tempom imate vedno na dosegu roke s tipko za Pomočnika Google3. Postavite vprašanja, oglejte si urnik ali zatemnite luči. Več kot ga uporabljate, več se nauči. Tako lahko v svojem življenju storite več in se pri tem manj ukvarjate s telefonom.

Oglejte si, kaj omogoča
Oglejte si, kaj omogoča

Android™

Vsakič boljši

Nokia 3.2 ponuja čisto izkušnjo Android s platformo Android One z operacijskim sistemom Android 9 Pie. Brez navlake, brez programske opreme drugih proizvajalcev in z brezplačnimi mesečnimi varnostnimi posodobitvami, ki presenetljivo ne upočasnijo vašega telefona.

Nokia 3.2

Več vsebine na velikem 6,26-palčnem zaslonu HD+ in večja opravilnost z baterijo, ki deluje do dva dni1. Res je, dva dni. Ujemite svoje najljubše spomine s kamerama s 13MP in 5MP, tako pri dobri kot šibki svetlobi, in uporabite hitro odklepanje s prepoznavanjem obraza za takojšnji dostop do telefona. Izkoristite svoj dan s funkcijo Pomočnik Google in uživajte v vsem, kar ponuja operacijski sistem Android 9 Pie – vključno z brezplačnimi mesečnimi posodobitvami, ki ne upočasnijo vašega telefona, temveč poskrbijo za njegovo izboljšanje.

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Google, Android in druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirane v Združenih državah in drugih državah. aptX je blagovna znamka družbe Qualcomm Technologies International, Ltd., registrirana v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, gledanje videoposnetkov, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila ponoči v stanju pripravljenosti.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

4Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.