‌‌

Nokia 5.1

Izpopolnjena brezčasna klasika

Prijava

Oblika

Premijska izdelava

Android™ 9 Pie

Prihranite čas in baterijo z Androidom 9 Pie

Android 9 Pie na plan sprosti moč umetne inteligence, da lahko bolje izkoristite pametni telefon Nokia 5.1. Prilagaja se vam in vaši uporabi telefona, nauči se vaših priljubljenih nastavitev in se sčasoma izboljša, da vse skupaj deluje bolje in dlje.

  • Prilagodljiva baterija
  • Intuitiven uporabniški vmesnik, ki temelji na kretnjah

Zaslon

Večji zaslon, višja ločljivost

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Zaslon

Večji zaslon, višja ločljivost

Nokia 5.1 ima velik 5,5-palčni IPS zaslon v polni HD ločljivosti z razmerjem stranic 18 : 9, ki je popolna izbira za gledanje videoposnetkov, brskanje in igranje videoiger. Visoka ločljivost pa zagotavlja ostrejši in večji prikaz vsebine.

  • 5,5-palčni IPS zaslon v polni HD ločljivosti
  • 18 : 9 razmerje stranic

Kamere

Preprostejši skupinski selfiji

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Kamere

Preprostejši skupinski selfiji

Nokia 5.1 ima glavno kamero s 16 MP s samodejnim ostrenjem z zaznavanjem faz, hitrejši in zanesljivejši sistem samodejnega ostrenja, ki vam omogoča, da posnamete vse podrobnosti. Sprednja kamera 8 MP je opremljena z vidnim poljem 84,6 °, ki ujeme celotno zabavo v enem okvirju.

  • 16 MP hrbtna kamera
  • 8 MP sprednja kamera

Strojna oprema

Prilagojeno delovanje

Procesor 2,0 GHz Octa-Core v Nokia 5.1 poskrbi za nemoteno delovanje pri pošiljanju sporočil, brskanju, igranju videoiger ali pri preklapljanju med vsemi temi načini uporabe. Izberete lahko tudi velikost pomnilnika, shrambe in kartice MicroSD, ki vam najbolj ustrezajo.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB shramba¹

Programska oprema

Najboljše iz Androida

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Programska oprema

Najboljše iz Androida

Android One prinaša pri Googlu zasnovano programsko izkušnjo na Nokia 5.1. Ponuja vam vse, kar si želite, in ničesar, česar nočete – prečiščen vmesnik, preprost za uporabo, izbran nabor vnaprej nameščenih aplikacij in brezplačno neomejeno shrambo za visokokakovostne fotografije2 s storitvijo Google Foto. Redne varnostne posodobitve in dve leti nadgradenj operacijskega sistema pomenijo, da je Nokia 5.1 s platformo Android One vedno zaščitena in ponuja najnovejše Googlove inovacije, kot je optimiranje za pomočnika Google Assistant.

Nokia 5.1

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Google, Android, Android One in druge blagovne znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. Oreo je blagovna znamka skupine Mondelez International, Inc. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1Pre-installed system software and apps use a significant part of memory space.
2Google Photos offers free unlimited, high quality photos storage; requires Google account and internet connection.
3Battery has limited recharge cycles and battery capacity reduces over time. Eventually the battery may need to be replaced.
4Testing done in lab conditions with no background apps running.

5If delivered with Android Oreo, upgradeable to Android 9 Pie. Please note this might consume mobile data and operator fees may be charged.