‌‌

Nokia 5.1

Preuređen vanvremenski klasik

Kupite sada

Dizajn

Vrhunska izrada

Android™ 9 Pie

Uštedite vreme i bateriju uz sistem Android 9 Pie

Android 9 Pie pruža mogućnost da upotrebite snagu veštačke inteligencije kako biste što bolje iskoristili potencijal vašeg pametnog telefona Nokia 5.1. Prilagođava se vama i načinu na koji koristite telefon, učeći vaše preferencije u hodu i poboljšava rad tokom vremena, tako da će sve teći glatko još duže

  • Prilagodljiva baterija
  • Intuitivni korisnički interfejs zasnovan na pokretima

Ekran

Veći ekran, veća rezolucija

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Ekran

Veći ekran, veća rezolucija

Nokia 5.1 ima veliki Full HD+ IPS ekran dijagonale 5,5" sa formatom 18:9 koji je idealan za gledanje video zapisa, pretraživanje interneta i igranje igara. A veća rezolucija osigurava da sadržaj izgleda oštrije.

  • 5,5’’ Full HD+ IPS ekran
  • 18:9 format

Kamere

Lako snimanje grupnih selfi fotografija

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Kamere

Lako snimanje grupnih selfi fotografija

Nokia 5.1 ima glavnu kameru od 16 MP i autofokus sa faznom detekcijom, a brži i pouzdaniji sistem automatskog fokusa vam omogućava snimanje svakog detalja. Prednja kamera od 8 MP sa širokim vidnim poljem od 84,6 stepeni savršena je da celo društvo stane u isti kadar

  • 16 MP glavna kamera
  • 8 MP prednja kamera

Hardver

Prilagođene performanse

Procesor sa osam jezgara od 2,0 GHz u Nokia 5.1 telefonu nesmetano radi bez obzira da li razmenjujete poruke, pretražujete internet, igrate igre ili radite više stvari odjednom. Takođe možete da izaberete RAM, skladište i veličinu mikro SD kartice koja vam najviše odgovara.

  • 2 GB RAM
  • 16 GB Skladište¹

Softver

Najbolje što nudi Android

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Softver

Najbolje što nudi Android

Android One pruža softverski doživljaj Google dizajna na Nokia 5.1 telefonu. Pribavite sve što želite i uklonite sve što ne želite pomoću jednostavnog interfejsa koji se lako koristi i skupa unapred instaliranih aplikacija, kao i besplatno, neograničeno, visokokvalitetno skladište za fotografije2 uz aplikaciju Google fotografije. Redovna bezbednosna ažuriranja i nadogradnje operativnog sistema tokom dve godine znače da će Nokia 5.1 sa sistemom Android One uvek biti bezbedna i da će sadržati najnovije Google inovacije kao što je optimizovanje za Google pomoćnika.

Nokia 5.1

17999 RSD

Izaberite maloprodavca

Cena može biti drugačija u koliko kupujete kod ostalih maloprodavaca i može variratu u zavisnosti od memorije, boje i drugih varijabilnosti.

Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Google, Android, Android One i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora. 2 Aplikacija Google slike nudi besplatno, neograničeno, visokokvalitetno skladište za fotografije; zahteva Google nalog i internet vezu. 3 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 4Testiranje je obavljeno u laboratorijskim uslovima bez aktivnih aplikacija u pozadini. 5Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo, moguća je nadogradnja na Android 9 Pie. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže