‌‌

Nokia 7.1

Istaknite se i ispričajte svoju priču

Kupite sada

Kamera

Slike koje vredi deliti

Uz model Nokia 7.1 snimajte fotografije koje izgledaju tako dobro da ih jednostavno morate podeliti. Uz pomoć dvostrukih zadnjih kamera sa ZEISS optikom sada možete praviti fenomenalne snimke, a tehnologija veštačke inteligencije omogućava vam da pravite umetničke fotografije sa 3D likovima, maskama i filterima.

Istražite kameru
Istražite kameru
Istražite kameru

„PureDisplay“

Iskusite svaki detalj

Bez obzira da li ste napolju na jakoj sunčevoj svetlosti ili u slabo osvetljenoj sobi, ekran uređaja Nokia 7.1 će se dinamički prilagoditi okruženju za spektakularno iskustvo gledanja u zatvorenom ili na otvorenom.

Pročitajte više
Pročitajte više
Pročitajte više

Dizajn

Luksuzni izgled

Hardver

Provedite ceo dan bez punjenja baterije

Uređaj Nokia 7.1 vam omogućava da gledate snimke, igrate igre i surfujete duže bez dopunjavanja baterije. Performanse ovog modela će zadovoljiti sve vaše potrebe od igranja AR igara do reprodukovanja u stvarnom vremenu zahvaljujući moćnoj mobilnoj platformi Qualcomm® Snapdragon ™ 636.

I do

  • Podrška za MicroSD karticu od 400 GB
  • 3 GB / 4 GB RAM

Softver

Najbolje što nudi Android

Telefoni koji su deo Android One programa ispunjavaju visoke softverske zahteve koje je postavila kompanija Google. Kao Android One uređaj, Nokia 7.1 pruža sve što želite bez nepotrebnih dodataka.

Otkrijte Android
Otkrijte Android
Otkrijte Android

Nokia 7.1

33999 RSD

Izaberite maloprodavca

Cena može biti drugačija u koliko kupujete kod ostalih maloprodavaca i može variratu u zavisnosti od memorije, boje i drugih varijabilnosti.

Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Android je zaštitni znak kompanije Google LLC. Qualcomm Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies Inc i/ili njenih podružnica. USB Type-C™ je zaštitni znak kompanije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Aplikacija Google slike nudi besplatno, neograničeno, veoma kvalitetno skladište za fotografije; zahteva Google nalog i internet vezu.

2 Bežične slušalice „Nokia True“ se isporučuju u torbici za punjenje koja sadrži 3 dodatna punjenja za i do 16 sati razgovora i 14 sati baterije prilikom reprodukovanja audio sadržaja. Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Testirano u laboratorijskim uslovima.

3 Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora

4 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. Testirano u laboratorijskim uslovima.

5Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo, moguća je nadogradnja na Android 9 Pie. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže