‌‌

Nokia 7.1

Stick ut och berätta din historia

Köp nu

Kamera

Bilder värda att dela

Med Nokia 7.1 handlar allt om bra bilder. Så bra, att du bara måste dela dem. De dubbla bakre kamerorna med ZEISS-optik ger fantastiska bilder, samtidigt som du med AI-tekniken kan ge varje foto en artistisk touch med hjälp av 3D-personas, masker och filter.

Utforska kameran
Utforska kameran
Utforska kameran

PureDisplay

Upplev varje detalj

Oavsett om du är utomhus i strålande sol eller inne i ett mörkt rum så anpassar sig displayen på Nokia 7.1 efter omgivningen och ger en spektakulär tittarupplevelse både inomhus och utomhus.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Design

Ett lyxigt utseende

Hårdvara

Hela dagen utan att ladda

Med Nokia 7.1 kan du titta, spela och surfa längre utan att ladda. Och tack vare den kraftfulla mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 636 finns tillräcklig prestanda för allt från AR-spel till videostreaming.

Upp till

  • Stöd för 400 GB MicroSD-kort
  • 3 GB / 4 GB RAM

Mjukvara

Det bästa av Android

Android One är en uppsättning telefoner som uppfyller skärpta mjukvarukrav ställda av Google. Eftersom Nokia 7.1 har Android One får du allt det du vill ha och ingenting onödigt.

Upptäck Android
Upptäck Android
Upptäck Android

Nokia 7.1

SEK 2990

Priset kan vara ett annat när du köper från andra återförsäljare, och det kan variera beroende på minne, färg och andra variabler.

Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer

Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. Qualcomm Snapdragon är en produkt från Qualcomm Technologies, Inc. och/eller dess underleverantörer. USB Type-C™ är ett varumärke som tillhör USB Implementers Forum. Variationer i erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna är enbart i illustrationssyfte.

1 Google Foto erbjuder gratis, obegränsad lagring av högupplösta bilder; kräver Google-konto samt internetanslutning

2 Till Nokia True Wireless Earbuds medföljer ett bärbart fodral som kan ladda hörlurarna ytterligare tre gånger, vilket ger upp till 16 timmars taltid och 14 timmars ljuduppspelning. Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Test utfört i laboratoriemiljö.

3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten

4 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut. Test utfört i laboratoriemiljö.

5Om den levereras med Android Oreo kan den uppgraderas till Android 9 Pie. Observera att det kan medföra extra förbrukning av mobildata