Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock Play

Nokia G10

Smartphones
Nokia G10

Fånga och dela familjestunder med en stor skärm och ett stort batteri.

1 490,00 kr
Färg
Inställningar
3 GB RAM , 32 GB Intern lagring , Dual SIM
I lager, redo att skickas

Plantera 20 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Plantera dubbelt så många träd med Ecologi under Black Friday. Mer information

Nokia G10

För att klara av familjelivet behövs energi. Massvis av energi. Lyckligtvis har Nokia G10 precis det du behöver, med ett batteri som klarar sig i flera dagar – inte timmar – mellan laddningarna. Den stora skärmen fängslar dina barn under hela resan, och trippelkameran med förstärkt bildbehandling gör så att du alltid är redo att fånga de där magiska ögonblicken, när de än inträffar. Kombinera det med den senaste Android™ 11, två års mjukvaruuppgraderingar och tre års säkerhetsuppdateringar så får du en telefon som verkligen står emot tidens tand.

Fullständiga specifikationer

Batteri med AI-stöd

Samla kraft med ett batteri som tar dig genom helgen.

Förbättrad 6,5 tum stor skärm

Förlora dig i en stor och ljusstark skärm som håller dig trollbunden.

Trippelkamera med AI-lägen

Fånga de speciella familjestunderna ur alla vinklar.

Säker åtkomst

Lås upp omedelbart – allt som krävs är en blick eller ett tryck.

Always on the go with the name you know

Se vad vi menar

5050 mAh batteri med AI-stöd²

Att räkna med, dygnet runt

Hemligheten till lycka är … batteritid. När din mobil dör fylls livet av missade samtal, tårar och raseriutbrott. Det är därför som Nokia G10 har ett batteri som varar i upp till tre dygn mellan laddningarna¹.

Regelbundna säkerhetsuppdateringar

Känn dig lugn och trygg

Med regelbundna månatliga säkerhetsuppdateringar under tre år är dina filer, videor, foton och data alltid i tryggt förvar.

Android™ 11

Programvara som bara blir bättre

Vill du hålla koll på vem som sa vad och när? Med Android 11 kan du se, besvara och styra dina konversationer i flera meddelandeappar från samma plats. Och med två års programvaruuppdateringar får du alltid de senaste funktionerna. Det är som att få morgondagens telefon redan idag.

Förbättrad 6,5 tum stor skärm

Skärmunderhållning i familjestorlek

Nokia G10 med sin stora skärm har extra ljusstyrka så att alla kan njuta av just de filmer, tv-program och appar de tycker bäst om, även i dagsljus.

Trippelkamera med AI-lägen

Fånga familjelivet när det pågår

Familjelivets höjdpunkter är intensiva, roliga och kan försvinna snabbt. Men Nokia G10 med sin trippelkamera ger dig möjlighet att hela tiden vara beredd att fånga de speciella minnena, från skolavslutningar till familjehögtider och allt däremellan.

Design

Designad för att hålla

Den nordiska designen är berömd för sin minimalistiska och eleganta estetik. Det är precis det du får med ledande teknik inuti ett lätt, slimmat och hållbart hölje, ett hölje som finns i två unika färger inspirerade av Norden: Natt och Skymning.

Ansiktsupplåsning

Lås upp med en blick Håll familjen skyddad.

Med både en fingeravtrycksläsare på sidan och ansiktsigenkänning kan du låsa upp din telefon på ett ögonblick – och bevisa för barnen en gång för alla att föräldrar verkligen kan trolla!

Älska den, lita på den, behåll den

I Finland har vi en enkel metod för ett lyckligt liv: håll hårt i det som du älskar och litar på. När vi använder den filosofin för att designa telefoner blir resultatet tydligt: en vardagskompis du kan lita på, en som hänger med i vått och torrt. Det senaste utbudet av Nokia-telefoner är inget undantag. Med innovativa funktioner, hållbar konstruktion och löpande uppdateringar av både operativsystem och säkerhetsskydd är de byggda för att hänga med dig på din livsresa under många år framöver.

Öka din säkerhet med ExpressVPN

Oavsett om du använder wifi eller mobildata lägger ExpressVPN till ytterligare ett säkerhetslager i din internetanslutning och skyddar din data från nyfikna ögon och öron. Få en 30-dagars kostnadsfri testversion av ExpressVPN, exklusivt på utvalda Nokia-telefoner. Det innebär inget åtagande och du behöver inte registrera något betalningsmedel – du kommer igång på mindre än en minut.

Läs mer
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Allt du vill höra, och mycket mer

Alla låtar och poddar du älskar att lyssna på – och miljontals du ännu inte har upptäckt. Smartphones från Nokia levereras nu med Spotify, världens mest populära ljudstreamingtjänst, förinstallerat. De mest populära låtarna från världens hetaste artister är nu bara ett knapptryck bort.

Läs mer
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

1 Testet för tre dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom verklighetstrogna användartester. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.