Softwareopdatering til Nokia Lumia med Windows Phone 8

Software update for Nokia Lumia with Windows Phone 8 Med Windows Phone 8 understøtter din Nokia Lumia nu trådløse opdateringer Over the Air (OTA) og det har aldrig været lettere at opdatere din Nokia Lumia. Du behøver hverken ledninger eller computer, bare hent og installer opdateringer med din telefon og en internetforbindelse – det er bedst med en Wi-Fi-forbindelse.

Læs mere om de nyeste fordele for dig

Kompatibilitet

Nokia Lumia 620, 810, 820, 822 og 920.

Få mere at vide om den seneste opdatering på Support - hovedside, og vælg din telefon.

Hvordan kan jeg opdatere min Nokia Lumia med Windows Phone 8?

Softwareopdateringer fra Nokia og Microsoft kan sikkert installeres og dine indstillinger, apps, fotos og tekstbeskeder er sikrede

Softwareopdateringerne er gratis, men for at hente en opdatering skal du have en internetforbindelse og der kan være dataudgifter forbundet med det. Få mere info om eventuelle udgifter ved at kontakte din netværksudbyder. Du kan holde dataudgiften nede ved at bruge en Wi-Fi-forbindelse.

På din telefon kan du se, når der er en ny opdatering tilgængelig.

Trin 1. Se og installer opdateringerne ved at trykke på meddelelsen og følg vejledningen, der vises på din telefon. Du kan installere opdateringen med det samme eller vente til et tidspunkt, der passer dig bedre.

Trin 2. Opdateringen tager ca. 15-30 minutter og du må ikke bruge telefonen, mens opdateringen installeres. Det er helt normalt, at telefonen genstarter flere gange undervejs.

Trin 3. Opdatering udført! Nu kan du bruge din telefon og opleve de nye funktioner og den forbedrede oplevelse.

Råd: Vi anbefaler du bruger en Wi-Fi-forbindelse til opdateringen.

Se videoen om hvordan du opdaterer din telefon

Hvordan kan jeg se, om der er opdateringer til min Nokia Lumia?

Opdateringens tilgængelighed kan afhænge af din telefonmodel, område og netværksudbyder.

Din telefon leder automatisk efter opdateringer hver uge. Har du en Wi-Fi -forbindelse, henter din telefon opdateringen når den er klar. Du kan ændre indstillingerne eller manuelt søge efter opdateringer ved at trykke på Indstillinger > Telefonopdatering.

Hvordan forbereder jeg en opdatering?

• Størrelsen af opdateringspakken kan være flere megabytes, så vi anbefaler du bruger en Wi-Fi-forbindelse. Det er også standardforbindelsen for din telefon. Få mere info om at oprette forbindelse og brug af Wi-Fi-forbindelse på Microsofts supportsider.

• Før du starter en opdatering, så sørg for at telefonens batteri er opladt tilstrækkeligt. Hvis batteriniveauet er for lavt, så oplad telefonen før du starter opdateringen.

• Kontroller at din telefon er indstillet til korrekt tid og dato. Er datoen eller tiden forkert, kan din telefon ikke tilgå opdateringerne.

• Sørg for der er nok plads på din telefon til opdateringen. Fjern evt. apps eller indhold der fylder meget. Få mere info på Microsofts supportsider.

• Vi anbefaler også, at du laver en sikkerhedskopi inden en softwareopdatering. Få mere info på Microsofts supportsider.

Hvad hvis jeg har problemer med at installere en opdatering?

Lykkes opdateringen ikke, beholder din telefon den tidligere softwareversion og uændrede data. Hvis du får en fejlkode, skal du notere den. Med den information kan du kontrollere, hvad der gik galt på Microsofts supportsider.

Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem i informationen ovenfor, så prøv vores diskussionsforum eller Microsofts supportsider.