Ohjelmistopäivitys Nokia Lumialle (Windows Phone 7.8)

Software update for Nokia Lumia with Windows Phone 7.8 Päivitä Nokia Lumia -puhelimesi Zune PC -ohjelmistolla, niin voit nauttia uusista ominaisuuksia ja entistä paremmasta Nokia Lumia -elämyksestä. Tarvitset internet-yhteydellä varustetun tietokoneen ja yhteensopivan USB-kaapelin.

Lue lisää uusimmista eduista

Yhteensopivuus

Nokia Lumia 610, 710, 800 ja 900.

Lue lisää laitteeseesi saatavilla olevista päivityksistä vierailemalla tuen aloitussivulla ja valitsemalla puhelinmallisi.

Miten voin päivittää Windows Phone 7.8 -käyttöjärjestelmällä varustetun Nokia Lumia -puhelimeni?

Nokian ja Microsoftin ohjelmistopäivitysten asentaminen on ilmaista ja turvallista – asetuksesi, sovelluksesi, valokuvasi ja tekstiviestisi pysyvät turvallisesti tallessa.

Puhelimesi ilmoittaa sinulle, kun päivitys on saatavilla.

Software update step 1 Vaihe 1.

Puhelimesi päivittämiseksi tarvitset Zune-ohjelmiston (Windows) tai Windows Phone -sovelluksen (Mac) tietokoneellesi.

Zune-ohjelmisto
Windows Phone -sovellus

Software update step 2 Vaihe 2.

Yhdistä puhelimesi tietokoneeseesi yhteensopivalla USB-kaapelilla.

Software update step 3 Vaihe 3.

Käynnistä Zune-ohjelmisto tai Windows Phone -sovellus ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

Katso video-opas puhelimesi päivittämiseksi Zune-ohjelmistolla

Kuinka voin tarkistaa, onko puhelimeeni saatavilla päivityksiä?

Päivityksen saatavuus voi vaihdella puhelinmallin, alueen ja palveluntarjoajan mukaan. Näin saat ilmoitukset uusista päivityksistä:

Vaihe 1. Valitse Nokia Lumia -puhelimessasi Asetukset ja puhelimen päivitys.

Vaihe 2. Ota käyttöön Ilmoita, kun uusia päivityksiä on saatavilla.

Vaihe 3. Jos haluat, että puhelimesi tarkistaa saatavilla olevat päivitykset mobiilidatayhteydellä, ota käyttöön Tarkista päivitykset mobiilidatayhteydellä.

Lisäksi Zune ilmoittaa, jos uusia ohjelmistopäivityksiä on saatavilla, kun kytket puhelimesi tietokoneeseesi.

Voit myös tarkistaa ohjelmistopäivitysten saatavuuden alueellasi tästä*.

* Huomaa, että nämä tiedot ovat saatavilla vain englanniksi.

Miten päivitykseen pitää valmistautua?

• Varmista ennen päivityksen käynnistämistä, että puhelimen akussa on riittävästi virtaa. Jos akun varaustaso on matala, lataa akku ennen päivityksen käynnistämistä.
  • Varmista, että puhelimessasi on asetettu oikea aika ja päivämäärä. Jos päivämäärä tai aika on väärä, puhelimesi ei voi käyttää päivityksiä.
  • Varmista, että puhelimessasi on riittävästi tilaa päivitykselle. Poista jotain tarpeettomia sovelluksia tai muita isoja tiedostoja tarpeen mukaan. Tarkistaaksesi puhelimessasi olevan vapaan tilan pyyhkäise vasemmalle sovellusvalikkoon ja valitse Asetukset > Tietoa.
  • Vapauta tilaa tietokoneeltasi, sillä tarvitset lisää tilaa ohjelmistopäivityksen lataamiseen sekä puhelimesi nykyisten ohjelmien, asetusten ja mediatiedostojen varmuuskopiointiin.

Mitä jos minulla on vaikeuksia päivityksen asennuksessa?

Ongelmatilanteissa kokeile Windows Phone 7:n ohjattua asennus- tai päivityssovellusta. Sieltä saat vaiheittaiset ohjeet yleisimpien ongelmien ratkaisemiseen. Jos esiin tulee vikakoodi, merkitse se muistiin. Tarkista ongelman syy ja sen korjaustoimenpiteet tältä sivulta.

Puhelin varmuuskopioidaan automaattisesti, kun päivität puhelimesi ohjelmiston. Jos kohtaat myöhemmin ongelmia, voit palauttaa puhelimesi edelliseen tilaan.

Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi yllä olevista tiedoista, voit etsiä tietoa myös keskusteluista tai Microsoftin tukisivuilta.

Keskimääräinen arvio on 3.88/5 yhteensä 404 arviosta

Vastaa lyhyeen kyselyyn ja kerro meille mielipiteesi verkkokokemuksestasi. Kyselyikkuna avautuu, kun poistut sivustosta.

Haluaisitko vastata lyhyeen kyselyymme?

Anna meille palautetta

Haluaisitko vastata lyhyeen kyselyymme?