Nokia Suite 3.8

Nokia Suite on tarkoitettu käytettäväksi useimpien Symbian- ja S40-puhelimien kanssa.

• Nokia Suiten avulla voit siirtää valokuvia, videoita, musiikkia ja muuta sisältöä puhelimen ja tietokoneen välillä sekä noutaa uusimman puhelinohjelmiston. Lataa sovelluksia, musiikkia tai ilmaisia tiekarttoja ja varmuuskopioi tärkeä sisältö.
  • Kopioi Nokia Suiten avulla yhteystiedot, kalenteri ja valokuvat Symbian- tai S40-puhelimesta Nokia Lumia -puhelimeen. Kopioi sisältö Microsoft SkyDrive -verkkopalveluun Nokia Suiten avulla ja kirjaudu sisään Microsoft-tilille Nokia Lumia -puhelimessa.
  • Hae ohjeita ja etsi vastauksia Nokia Suite -ohjelmistoa ja puhelinta koskeviin kysymyksiisi avaamalla Nokia Suite. Valitse Ohje-valikosta Nokia Suite -ohjelmiston ohje. Voit myös siirtyä Nokia Suite -ohjelmistossa Tuki-näkymään ja napsauttaa kohtaa Ohjeet.
  • Voit selvittää, onko puhelimesi yhteensopiva Nokia Suiten kanssa, tarkistamalla seuraavista ohjeista, mitä Nokia Suiten asennus edellyttää.
  • Onko sinulla Nokia Lumia -puhelin? Et voi käyttää Nokia Suitea, mutta voit synkronoida musiikkia, videoita ja kuvia sekä hakea uusimmat puhelinpäivitykset puhelimen mallin mukaan Zune-tietokonesovelluksella tai Windows Phone -sovelluksella. Lisätietoja on puhelimesi käyttöohjeessa sekä osoitteessa www.windowsphone.com.
  • Onko sinulla Nokia Asha -alustaa käyttävä puhelin (Nokia Asha 500 tai uudempi)? Siirrä sisältöä puhelimesta tietokoneeseen käyttämällä USB-kaapelia ja tietokoneen tiedostonhallintasovellusta. Päivitä puhelinohjelmisto Over the Air (OTA) -toiminnolla. Lisätietoja on puhelimesi tukisivulla osoitteessa www.nokia.com/support.

Usein kysytyt kysymykset

Näytä enemmän

Video-ohjeet

Nokia Series 40: Update your phone software with Nokia Suite