Nokia Suite – liitä puhelin tietokoneeseen

• Nokia Suiten avulla saat puhelimestasi ja tietokoneestasi enemmän irti. Siirrä valokuvia, videoita, musiikkia ja muuta sisältöä puhelimen ja tietokoneen välillä sekä nouda uusin puhelinohjelmisto. Lataa sovelluksia, musiikkia tai ilmaisia tiekarttoja ja varmuuskopioi tärkeä sisältö.
  • Nokia Suite on tarkoitettu uusimpiin puhelinmalleihin Lumia-puhelimia lukuun ottamatta, esimerkiksi Asha-tuoteperheen puhelimiin.
  • Nokia Suite ‑ohjelmiston uusin versio tukee Microsoft Windows 8 -käyttöjärjestelmää ja Microsoft Office 2013 -ohjelmistoa.
  • Nokia Suite ‑ohjelmiston uusimman version avulla voit kopioida yhteystiedot, kalenterin ja valokuvat Nokia-puhelimesta Microsoft SkyDrive -palveluun. Kun olet kopioinut sisällön sinne, voit helposti siirtää sisällön Nokia Lumia -puhelimeen käyttämällä samaa Microsoft-tiliä.
  • Nokia Suite ‑ohjelmiston uusimman version avulla voit hakea tärkeitä ohjelmiston vakautta ja suorituskykyä parantavia päivityksiä.
  • Hae ohjeita ja etsi vastauksia Nokia Suite -ohjelmistoa ja liitettyä puhelinta koskeviin kysymyksiisi avaamalla Nokia Suite ja valitsemalla Ohje-valikosta Nokia Suite -ohjelmiston ohje. Voit myös siirtyä Nokia Suite -ohjelmiston Tuki-näkymään ja avata Ohjeet-osion napsauttamalla sitä.
  • Onko sinulla Nokia Lumia -puhelin? Windows-tietokoneen käyttäjät voivat synkronoida musiikkia, videoita ja kuvia sekä hakea uusimmat puhelinpäivitykset puhelimen mallin mukaan Zune-tietokonesovelluksella tai Windows Phone -sovelluksella. Jos käytät Apple Mac -tietokonetta, lataa Windows Phone 7 Connector for Mac -sovellus Mac App Storesta.

Usein kysytyt kysymykset

Näytä enemmän

Video-ohjeet

Nokia Series 40: Update your phone software with Nokia Suite