Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Ghid de utilizare pentru Nokia 3310 3G

Toate dispozitivele

Nokia 3310 3G

Taste și pieseConfigurați și porniți telefonulÎncărcați telefonulBlocați sau deblocați tastele
Informații despre produs și siguranță

Pentru siguranța dvs.

Citiți aceste instrucțiuni simple. Nerespectarea acestor instrucțiuni poate fi periculoasă sau poate încălca legislația și reglementările locale. Pentru informații suplimentare, citiți în întregime ghidul utilizatorului.

DEZACTIVARE ÎN ZONE CU RESTRICȚII

Opriți dispozitivul dacă folosirea dispozitivelor mobile este interzisă sau dacă aceasta poate provoca interferențe sau pericole, de exemplu, în avioane, în spitale sau în apropierea dispozitivelor medicale sau în apropierea zonelor cu carburanți, substanțe chimice sau cu pericol de explozie. Respectați toate instrucțiunile din zonele cu restricție.

SIGURANȚA CIRCULAȚIEI – ÎNAINTE DE TOATE

Respectați toate legile locale. Păstrați-vă întotdeauna mâinile libere în timp ce conduceți un autovehicul. Prima grijă a dvs. în timp ce conduceți un autovehicul trebuie să fie siguranța circulației.

INTERFERENȚE

Toate dispozitivele wireless pot intra în interferență, ceea ce le-ar putea afecta performanțele.

SERVICE AUTORIZAT

Instalarea sau repararea acestui produs este permisă numai personalului autorizat.

BATERII, ÎNCĂRCĂTOARE ȘI ALTE ACCESORII

Folosiți numai acumulatoare, încărcătoare și alte accesorii omologate de HMD Global Oy pentru a fi utilizate cu acest model. Nu conectați între ele produse incompatibile.

PĂSTRAȚI DISPOZITIVUL ÎN STARE USCATĂ

Dacă dispozitivul dvs. este rezistent la apă, consultați clasa IP a acestuia în specificațiile sale tehnice, pentru a beneficia de instrucțiuni mai detaliate.

PROTEJAȚI-VĂ AUZUL

Pentru a împiedica apariția problemelor de auz, evitați audițiile îndelungate la volume mari. Fiți precaut când țineți dispozitivul la ureche atunci când utilizați difuzorul.

SAR

Acest dispozitiv corespunde recomandărilor de expunere la radiofrecvență atunci când este folosit în poziție normală de utilizare, la ureche, sau când este amplasat la o distanță de cel puțin 1,5 centimetri față de corp. Valorile maxime SAR respective pot fi găsite în secțiunea Informații de specificare (SAR) din ghidul utilizatorului. Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea Informații despre certificare (SAR) din acest ghid de utilizare sau accesați www.sar-tick.com.
Considerați utile aceste informații?

Mai aveți nevoie de asistență?

Contactați serviciul de asistență

Chat în timp real

Chat în timp real

Serviciul de chat în limba engleză este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Puteți contacta serviciul nostru de chat în limba engleză, dar vă rugăm să ne comunicați mai întâi detaliile dvs. de contact.

Trimiteți-ne un e-mail

Descrieți-ne problema dvs. și vă vom răspunde prin e-mail.

Nokia Mobile Shop support

Encuentra el soporte y contacta a las solicitudes relacionadas con tus compras en la tienda en línea.

Asistență și ajutor

Reparare sau înlocuire

Ai trecut prin opțiunile manuale de asistență, dar telefonul încă nu funcționează? Te ajutăm noi.

Reciclează

Trimite-ne dispozitivele de care nu mai ai nevoie pentru o casare sigură și în condiții de siguranță.