Ghiduri și manuale de utilizare

Nokia 3310 3G

Configurați și porniți telefonul

Aflați cum să introduceți cartela SIM, cardul de memorie și bateria și cum să porniți telefonul.

Micro SIM

Important: Acest dispozitiv a fost proiectat pentru a fi utilizat numai cu cartelă micro SIM (vedeți figura). Utilizarea cartelelor SIM incompatibile poate provoca defecțiuni ale cartelei sau ale dispozitivului și poate afecta datele stocate pe cartelă. Consultați operatorul de telefonie mobilă în privința utilizării unei cartele SIM nano-UICC.

Cardurile de memorie MicroSD

Utilizați numai carduri compatibile, omologate spre a fi utilizate cu acest dispozitiv. Cardurile incompatibile pot provoca defecțiuni ale cardului și dispozitivului, afectând și datele stocate pe card.

error_outline

Rețineți: Opriți dispozitivul și deconectați-l de la încărcător și de la orice alt dispozitiv înainte de a scoate capacele. Evitați atingerea componentelor electronice în timp ce schimbați capacele. Păstrați și folosiți întotdeauna dispozitivul cu capacele montate.

Configurați telefonul (o singură cartelă SIM)

 1. Introduceți unghia în mica fantă din partea de jos a telefonului, ridicați și îndepărtați capacul.
 2. Dacă bateria este în telefon, scoateți-o.
 3. Împingeți cartela SIM în slotul aferent, cu zona contactelor orientată în jos.
 4. Dacă aveți un card de memorie, introduceți-l în slotul pentru carduri de memorie.
 5. Aliniați contactele bateriei, apoi introduceți bateria.
 6. Puneți la loc capacul din spate.

Configurați telefonul (dual SIM)

 1. Introduceți unghia în mica fantă din partea de jos a telefonului, ridicați și îndepărtați capacul.
 2. Dacă bateria este în telefon, scoateți-o.
 3. Împingeți prima cartelă SIM în slotul 1, cu zona contactelor orientată în jos. Introduceți a doua cartelă SIM în slotul 2. Ambele cartele SIM sunt simultan disponibile când dispozitivul nu este utilizat, dar în timp ce o cartelă SIM este activă, de exemplu, în timpul efectuării unui apel, cealaltă poate să nu fie disponibilă.
 4. Dacă aveți un card de memorie, introduceți-l în slotul pentru carduri de memorie.
 5. Aliniați contactele bateriei, apoi introduceți bateria.
 6. Puneți la loc capacul din spate.

Porniți telefonul

Apăsați și țineți apăsată tasta .

Scoaterea cartelei SIM

Scoateți capacul din spate și bateria, apoi glisați cartela SIM în exterior.

Scoateți cardul de memorie

Scoateți capacul din spate și bateria, apoi scoateți cardul de memorie.

Coduri de acces

Telefonul și cartela SIM utilizează coduri de siguranță diferite.

 • Codurile PIN sau PIN2: Aceste coduri vă protejează cartela SIM împotriva utilizării neautorizate. Dacă uitați codurile sau dacă acestea nu au fost furnizate împreună cu cardurile, contactați furnizorul de servicii de rețea. Dacă tastați codul incorect de 3 ori consecutiv, trebuie să-l deblocați cu ajutorul codului PUK sau al codului PUK 2.
 • Codurile PUK sau PUK2: Aceste coduri sunt necesare pentru a debloca un cod PIN sau PIN2. În cazul în care codurile nu sunt furnizate împreună cu cartela SIM, contactați furnizorul de servicii de rețea.
 • Codul de siguranță: Codul de siguranță vă ajută să vă protejați telefonul împotriva utilizării neautorizate. Puteți să setați telefonul să solicite codul de siguranță pe care îl definiți. Păstrați codul secret și într-un loc sigur, separat de telefon. Dacă uitați codul și telefonul este blocat, trebuie să duceți telefonul la service. Se pot percepe tarife suplimentare și este posibil să fie șterse toate datele personale de pe telefon. Pentru informații suplimentare, contactați cel mai apropiat punct de asistență pentru telefonul dvs. sau contactați distribuitorul telefonului.
 • Codul IMEI: Codul IMEI este utilizat pentru a identifica telefoanele din rețea. De asemenea, poate fi necesar să furnizați numărul serviciilor punctului de asistență sau distribuitorului telefonului. Pentru a vizualiza numărul IMEI, apelați *#06#. De asemenea, codul IMEI al telefonului este imprimat pe eticheta telefonului dvs., localizată sub baterie. Numărul IMEI este vizibil și pe pachetul original de vânzare.

Considerați utile aceste informații?

Schimbă limba

Alege locația
Alege limba

Contactați serviciul de asistență

Tutoriale video

Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter