Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Battery Shield Checkmark Camera Frequency 90Hz 90Hz

Nokia G21-smartphone

3 dagars batteritid¹, dubbelt så många säkerhetsuppdateringar som konkurrenterna² och 2 år av programvaruuppgraderingar

2 049,00 kr
Färg
Modell
4 GB RAM, 64 GB Intern lagring, Dual SIM
I lager, redo att skickas

Plantera 10 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Mer information

Tre dygns batteritid¹

Snabb, effektiv processorkraft och lång batteritid för att ta dig genom helgen.

Säkerhetsuppdateringar

Med 2× fler säkerhetsuppdateringar än konkurrenterna² är alla dina data säkra.

OS-uppgraderingar

Alla de senaste funktionerna med två års OS-uppgraderingar³. Redo för Android 12.⁴

Nokia G21 rear cameras
Nokia G21 rear cameras

Support i år och batteri i dagar

Nokia G21

Upplev det du älskar längre, på en större, ljusare skärm. Nokia G21 kombinerar en häpnadsväckande 3-dagars batteritid med sömlös prestanda – plus en hisnande 50 MP-kamera med AI-bildbehandlingsteknik. Den är också supertuff, både på insidan och utsidan, med ett snyggt polykarbonatskal, 2x fler säkerhetsuppdateringar än konkurrenterna², 2 års OS-uppdateringar och en 30-dagars utvärderingsversion av ExpressVPN.

Fullständiga specifikationer

3 dagars batteri

Upp till 3 dagars batteri för att ta dig igenom helgen.

OS-uppgraderingar och säkerhetsuppdateringar

2 år av OS-uppgraderingar³. 2× fler säkerhetsuppdateringar än konkurrenterna².

Kamera med tre objektiv och AI-bildbehandling

50 MP-kamera med tre objektiv och avancerad AI-bildbehandling

90 Hz uppdateringsfrekvens

Mjukare skärmbläddring. En bekvämare upplevelse.

Nokia G21 profile and fingerprint sensor

batteri

3 dagar är en lång tid. Speciellt för ett batteri

Livet är ett äventyr. Vem vet var du kommer att vara om ett par dagar? Som tur är har Nokia G21 otrolig batteritid på 3 dagar. Alltså behöver du inte ta med dig laddaren när du lever livet till fullo. Den har även med 18W snabbladdningskapacitet för att ladda batteriet snabbare när det behövs⁵.

Nokia G21 installing an update

Uppdateringar

Håll dig uppdaterad och säker

Håll dig uppdaterad med 2 års OS-uppgraderingar³ och håll dig säker med 2× fler säkerhetsuppdateringar än konkurrenterna²

The triple camera on Nokia G21

Kamera

50 MP-kamera med tre objektiv och AI-bildbehandling

Det är svårt att ta bra bilder. Det brukade i alla fall vara det. Med Nokia G21 och dess 50 MP-kamera med tre objektiv, inklusive huvud-, djup- och makroobjektiv, är det enkelt att ta kvalitetsfoton. Den är också utrustad med avancerad bildbehandling i svagt ljus, så att du kommer att kunna förverkliga alla dina fantastiska idéer.

The 6.5” screen on Nokia G21

Skärm

En snabbare uppdateringsfrekvens – på en stor skärm

Vi har gett Nokia G21 en stor skärm på 6,5 tum. På så sätt kan du använda den för att visa upp din senaste kortfilm, eller gosa under en filt och titta på någon annans mästerverk. Den har även en uppdateringsfrekvens på 90 Hz, vilket gör det oerhört smidigt att bläddra bland foton och på sociala medier.

Öka din säkerhet med ExpressVPN

Oavsett om du använder wifi eller mobildata lägger ExpressVPN till ytterligare ett säkerhetslager i din internetanslutning och skyddar din data från nyfikna ögon och öron. Få en 30-dagars kostnadsfri testversion av ExpressVPN, exklusivt på utvalda Nokia-telefoner. Det innebär inget åtagande och du behöver inte registrera något betalningsmedel – du kommer igång på mindre än en minut.

Läs mer

Allt du vill höra, och mycket mer

Alla låtar och poddar du älskar att lyssna på – och miljontals du ännu inte har upptäckt. Smartphones från Nokia levereras nu med Spotify, världens mest populära ljudstreamingtjänst, förinstallerat. De mest populära låtarna från världens hetaste artister är nu bara ett knapptryck bort.

Läs mer

Skapa kontakter och upptäck möjligheter

Nokia-smartphones har nu LinkedIn installerat som standard, så att du kan fördjupa dig i världens största yrkesnätverk. På ett par klick kan du få kontakt med medlemmar från olika bakgrunder och med olika erfarenheter. Upptäck nya möjligheter och ta nästa steg i karriären.

Läs mer

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet.

1 Testet av tre dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten. 2 Nokia G21 får totalt 36 säkerhetsuppdateringar från den globala lanseringen av enheten. Andra smarta telefoner i samma prisklass får i genomsnitt upp till 16 säkerhetsuppdateringar under sin livscykel. 3 Från det globala lanseringsdatumet för Nokia G21. 4 Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. 5 18w USB Power Delivery 3.0-kompatibel snabbladdning stöds. Snabbladdare måste köpas separat. Försäljningspaketet innehåller 10 w laddare.