nokia android10-logo

Телефони Nokia с Android™ 10

Поверителност, сигурност, лесно използване и дигитално благополучие – всички те извеждат Android 10, най-новата версия на Android, с още една крачка напред.

Функции

Добре дошли в новата вълна от иновации

Android 10 има много нови функции и промени в операционната система, които със сигурност ще Ви помогнат да извлечете максимума от своя смартфон Nokia.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Софтуер

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia непрекъснато се усъвършенстват. Ние се ангажираме с актуализации на софтуера за период от 2 години и месечни актуализации за сигурност за период от 3 години, а изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни извежда на първо място пред всички останали. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Вижте проучванетоВижте проучванетоВижте проучването

Усилвател на звука

Чуйте разликата

Чувате говора и звука малко по-ясно благодарение на усилвателя на звука1. Когато използвате слушалки, тази функция подобрява звука, като го усилва, филтрира и прави фина настройка съгласно Вашите предпочитания.

Digital Wellbeing

Установете перфектния баланс

Създайте здравословни дигитални навици за себе си и за семейството си. Родителският контрол "Семейна връзка" е вграден в настройките на телефона, а таймерите за уеб сайтове и приложения ви осигуряват повече контрол върху собственото Ви дигитално благополучие.

Открийте функциите
Открийте функциите

1 За достъп до функцията звуков усилвател, може да е необходимо ръчно изтегляне на приложението „Звукоусилвател“, публикувано от Google LLC в Google Play Store. За изтегляне на приложението е необходим акаунт в Google и връзка с Интернет. Препоръчваме за изтегляне да използвате връзка с WiFi, тъй като за мобилните данни може да се начисляват допълнителни такси.

Android, Google и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC.

Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.