Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Android 11 и телефоните Nokia

Телефоните Nokia и Android™ 11. Страхотна комбинация.

Винаги ви даваме най-новите технологии

Надеждни, сигурни и устойчиви – това е обещанието на телефоните Nokia, а с него идва най-новата и най-добрата версия на Android. Android 11 вече е тук и поставя вашите разговори, поверителност и спокойствие на първо място.

Съобщения

Безгрижни разговори

Вече не е необходимо да отваряте различни приложения – можете да пишете в различни чатове от едно място. Съобщенията от най-важните контакти могат да се показват на заключен екран, за да не пропускате нищо, изпратено от любимите ви хора.

Съобщения

Балончета

Закачете разговорите, за да се показват над останалите приложения. Независимо с какво друго се занимавате, винаги сте на едно докосване от чата.

Разрешения за приложения

Вие сте шефът

Извлечете максимума от приложенията и същевременно ги дръжте под контрол. Можете да давате еднократен достъп до микрофона, камерата или местоположението, а следващият път когато е необходимо, приложението отново ще поиска разрешение.

Защита

Абсолютна сигурност. Лесно е.

Android 11 ви доставя корекциите за сигурност и поверителност по същия начин, както приложенията получават актуализации от Google Play. А с месечните актуализации на Nokia сте спокойни, защото знаете, че телефонът ви е оборудван с най-новите защити.

Google Assistant

Помощ в движение

Google Assistant за мобилни устройства е винаги с вас - помага ви да планирате и вършите задачите бързо, за да се фокусирате върху важните неща. С гласови команди можете да управлявате ангажиментите и списъците със задачи, да получавате упътвания и да поддържате връзка в движение.

Digital Wellbeing

Хубавата утрин започва със спокоен сън през нощта

Отпуснете се в заслужена почивка с режима за сън, който автоматично понижава звука на телефона и превключва екрана в сива скала. Започнете новия ден с обновения часовник – алармата "Изгрев" ще ви събуди с любимата ви песен и постепенно ще освети екрана.

Корпоративни функции

Да поговорим за бизнес

Задайте комбиниран изглед на работните и личните задачи в приложения като календар и напомняния. А с новите функции за управление на активите, ИТ отделите могат да се погрижат за сигурността на фирмените телефони, без да отнемат на потребителите достъпа до личната им информация.

За предприятия

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube и други търговски марки са собственост на Google LLC.