Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Android 12 и телефоните Nokia

Skip to main content

Телефоните Nokia и Android™ 12. Всичко се върти около Вас.

Най-личният Android досега

По-функционален, по-удобен и по-изразителен. Android 12 има обновен потребителски интерфейс, нови инструменти за достъпност и цветови схеми с възможност за персонализиране. А с подобрените функции за поверителност всичко изглежда добре и зад кулисите.

Секция за поверителност

Всички разрешения за поверителност на едно място

Секцията за поверителност дава ясна и точна информация за приложенията, които са получили достъп до местоположението, камерата или микрофона през последните 24 часа. Ако видите нещо, което искате да промените, можете да управлявате разрешенията директно от секцията.

Достъпност

Нови функции за видимост

Увеличете част от екрана с лупата за определена зона. Задайте удебелен шрифт за всички текстове на телефона, за да ги виждате по-ясно. А ако най-ниската настройка на яркостта не е достатъчно тъмна, функцията за допълнително затъмняване ще се погрижи за това.

Private Compute Core

Вашите чувствителни данни са в сигурни ръце

Private Compute Core е първата по рода си среда за мобилни устройства, която е изолирана от останалата част на операционната система и Вашите приложения. Всяка информация, която се обработва в Private Compute Core, изисква изрично действие от потребителя, преди да може да бъде споделена в Google или в други приложения или услуги.

Модули за разговори

Вашите любими хора на едно място

Комуникацията с любимите хора е в основата на нашите телефони. В Android 12 ще намерите изцяло нов модул за разговори с най-важните за Вас хора.. Техните съобщения, пропуснати обаждания и дори рождените дни се показват на централно място, за да не пропуснете нищо важно.

Адаптивно движение

Оживява с всяко докосване и плъзгане

Благодарение на плавното движение и анимация, както и подобрената производителност на системата, Вашето устройство ще работи в перфектна хармония с Вас. А новата анимация при стартиране на приложенията осигурява по-елегантно и завладяващо изживяване.

Динамичен цвят

Много повече от обикновен фон

Персонализирайте изживяването с Вашето устройство – просто изберете тапет и оставете Android 12 да свърши останалото. Той използва алгоритми за извличане на цветовете, за да определи кои цветове са преобладаващи, кои допълващи и кои просто изглеждат прекрасно.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube и други търговски марки са собственост на Google LLC.