Tелефоните Nokia в подкрепа на общностите срещу COVID-19

‌‌

Нашата реакция срещу COVID-19

Останете си вкъщи и останете свързани

В отговор на епидемията от COVID-19 всички ние в HMD Global, домът на телефоните Nokia, се обединяваме, за да помогнем на общностите по целия свят. Флориан Зайхе, Изпълнителен директор на HMD Global, обяснява как.

Съобщение от нашия изпълнителен директор

Останете си вкъщи и останете свързани

Целта на нашия бизнес е да свързваме хората. Затова в тези времена, в които всички трябва да стоим далеч един от друг, ние считаме за наше задължение да гарантираме, че най-уязвимите от заплахата на COVID-19 хора няма да се изправят пред самотата и риска да останат изолирани.

Ние в HMD Global, домът на телефоните Nokia, решихме да дарим телефони Nokia на хората, които имат най-голяма нужда да поддържат връзка – здравните работници, пациентите с COVID-19, хората от рисковите групи с придружаващи заболявания и възрастните.

Ние сме млада глобална компания и се гордеем, че работим с отзивчиви и изобретателни хора от целия свят. Днес поискахме от нашите служители в най-засегнатите страни да се свържат с местни неправителствени организации, които считат, че ще разпределят най-ефективно дарените мобилни телефони в местните общности.

Всички ние преживяваме заедно тази криза и никой не трябва да се чувства изоставен.

Флориан Зайхе

Изпълнителен директор на HMD Global, домът на телефоните Nokia

(