Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Heart Longevity Plant Arrow right Play

Спрете хакерите със сигурността на Android Enterprise

Skip to main content

За предприятияВашият комплексен център за корпоративна мобилност

Най-богатият асортимент в света с препоръка Android Enterprise Recommended. Ние предлагаме нещо повече от просто корпоративни мобилни устройства – осигуряваме начин за поддръжка на сигурността, управлението и свързаността. Както и легендарната надеждност на водещата марка смартфони в Европа.

Свържете се с нас, за да откриете най-доброто решение за Вашата компания или да разгледате пълния асортимент от смартфони, които предлагаме за всякакъв тип предприятия, включително за малкия и среден бизнес.

№ 1 в класацията на Techradar Pro

Nokia XR20 е обявен за най-добър бизнес смартфон

Със своя сертификат за водоустойчивост IP65, корпус по военните стандарти и най-здравото възможно стъкло на дисплея, Nokia XR20 е проектиран да отговори на най-високите изисквания на бизнеса, дори се предлага с актуализации на сигурността за четири години.

А сега Nokia XR20 с препоръка Android Enterprise Recommended е обявен за бизнес смартфон номер 1.

Прочетете повече

Най-богатият асортимент

Сигурни смартфони и таблети за всеки ценови диапазон

Вземете правилното решение за Вашия бизнес, независимо от размера.

Независимо кой смартфон Nokia с препоръка Android Enterprise Recommended ще изберете, ще получите актуализации на софтуера на Android за минимум две години и месечни актуализации на сигурността за три години1. За избрани устройства можете да се възползвате от 4-та актуализация на сигурността като услуга с добавена стойност.

И тъй като предлагаме най-богатия избор на смартфони и таблети с препоръка Android Enterprise Recommended, можете да изберете най-подходящото устройство за нуждите на всеки потребител и всеки отрасъл.

Знаете ли, че фирмите могат да закупят до 10 устройства наведнъж и да получат фактура по ДДС за покупката!

Вижте телефоните

Nokia XR20 : Проектиран да устои на ежедневните предизвикателства и на времето

Свържете се с нас

love it

Ние създаваме иновативни изживявания отвъд очакванията – на всички наши устройства и на невероятна цена. Ние обмисляме грижливо дизайна на всеки телефон – в духа на финландската естетика и с цветовете на скандинавската природа.

trust it

Редовни актуализации на сигурността за няколко години за всички телефони Nokia, независимо от целевия сегмент. Устройствата Nokia притежават най-доброто от Android, без допълнителни приложения или ненужни неща, които да помрачават удоволствието от чистия Android.

keep it

Ненадмината издържливост, за да използвате телефона си по-дълго, преди да поискате да го смените. Телефоните Nokia са създадени да издържат на времето и се подлагат на по-строги тестове от средните за сектора. По-дълготрайна защита за повече сигурност – актуализации на сигурността за период от 3 години

Свържете се с нас

Увеличете производителността

Nokia T20 - Таблет, проектиран да устои на времето

Ярък 2K 10,4” екран, дълъг живот на батерията и винаги актуална защита – това са само някои от предимствата на Nokia T20, които ще увеличат Вашата производителност – в офиса или на обекта.

Базиран на нашата легендарна операционна система Pure Android, Nokia T20 е първият таблет с препоръка Android Enterprise Recommended, който получава актуализации на операционната система Android за две години и месечни актуализации на сигурността за три години.

Научете повече
Close-up of the camera on the Nokia T20

Таблет, проектиран да устои на времето

Manage business devices your way

Чрез HMD Enable Pro – EMM решението на HMD – ИТ специалистите на компанията могат да инсталират на смартфоните и таблетите Nokia необходимите приложения и конфигурации за дейността. Ефективен, лесен за употреба и гъвкав, инструментът HMD Enable Pro е базиран на Android Management API, което го прави устойчив във времето, за да сте сигурни, че ще се възползвате от най-новите възможности на Android Enterprise. Освен това работи на всички Android 9 GMS и по-нови устройства.

Научете повече

Your global IoT data roaming connectivity solution

HMD Connect Pro осигурява на Вашия бизнес глобално и надеждно покритие с достъп до над 200 дестинации по целия свят. Всички се маршрутизират по сигурен начин и можете да управлявате SIM картите от конзолата за управление, независимо в коя част на света се намират Вашите свързани устройства. Нашето решение се базира на Nokia WING - решение, изпитано с милиони SIM карти, свързани по целия свят.

Научете повече

Планове за застраховка и гаранция на телефон Nokia

Застраховката на телефоните Nokia осигурява глобално покритие за случайни повреди, включително поради намокряне с течност, а застраховката Nokia плюс покрива също и кражба. Можете да изберете план за 1 или 2 години. Предлагаме също и разширена гаранция на телефоните Nokia, която удължава гаранцията на производителя и покрива механични повреди за една допълнителна година.

Свържете се с нас, за да получите персонална оферта за покритие на Вашите фирмени устройства Nokia.

Научете повече
Nokia T20 stays secure with regular updates

Мобилна сигурност

Спокойствието да знаете, че бизнесът Ви е в сигурни ръце

Смартфоните се превърнаха в неразделна част от професионалния живот. Ето защо сигурността на мобилните устройства и фирмените данни, които те съхраняват и до които имат достъп, е от изключително значение. Затова сигурността при нашите корпоративни смартфони е основен приоритет.

Всички смартфони и таблети Nokia с печат Android Enterprise Recommended защитават Вашите данни с комплексна многопластова защита. А с месечните актуализации на сигурността за три години1, Вашият бизнес ще бъде защитен от най-новите киберзаплахи за дълго време.
Вижте най-новите актуализации за сигурност

Гласът на клиента

Казуси

Казусът Льоррах

Lörrach Council in Germany benefiting from secure mobile communications with Nokia 7.2 and Nokia 8.3 5G

Научете повече
Казусът на LumiraDx

По-бърза диагностика на COVID-19 с ефективно управление на IoT свързаност

Научете повече
In-tech GmbH case study

Wi-Fi Calling on Nokia 4.2 and Nokia 5.1 Plus improves connectivity at in-tech

Научете повече
CCS insight study

Android-Powered Nokia Smartphones: New contenders in the enterprise mobile device market

Научете повече
Isle of Wight Council case study

The Isle of Wight Council secures 650 Nokia 5.3 smartphones

Научете повече
Vessel case study

Vessel engages HMD Connect Pro to revolutionise Patient Data Management

Научете повече
Nokia

Nokia smartphones exceed Nokia’s own exacting standards

Научете повече
SAP

SAP runs on Nokia smartphones

Научете повече
Mukava

Security to protect your most sensitive data

Научете повече
Accon avm

Accon avm uses Nokia smartphones for secure FMI enterprise communications

Научете повече
YBS

YBS transforms with Nokia smartphones

Научете повече
EnBW

How Nokia phones became the preferred smartphones of EnBW

Научете повече

УстойчивостСъздаден със защита за утрешния ден

От 2017 г. насам работим усърдно върху нашата стратегия за устойчивост и усилията ни се отплащат. Получихме признание от агенцията за оценка на устойчивостта EcoVadis, която ни награди със Златен медал за 2021-та, присъждан само на първите 6% в нашия отрасъл за ангажимент към устойчивите практики. Но това не е всичко.

Свържете се с нас

Оставете съобщение и ние ще се свържем с вас

За поддръжка на телефони Nokia за потребители, моля, посетете nokia.com/phones/support

Изберете смартфони Nokia с препоръка Android Enterprise Recommended за служителите и фирмата си и се възползвайте от по-добрата сигурност, управляемост и надеждност от европейска марка, на която можете да се доверите. Вашите лични данни ще бъдат обработвани съгласно Политиката за поверителност на HMD Global.

Благодарим Ви за проявения интерес към корпоративните смартфони Nokia. Член на нашия екип скоро ще се свърже с Вас.

Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Срокът от две години за актуализации на софтуера Android и три години за месечни актуализации на сигурността започва да тече от датата на представяне на продукта на световния пазар.