Повече свобода с Google One

Телефоните Nokia и Google One

Повече място за съхранение, повече свобода

С избрани смартфони Nokia можете да се възползвате от безплатно членство в Google One за 3 месеца1.

Вашето място за съхранение

Повече място за съхранение за всички ваши спомени

Получавате повече пространство със 100 GB хранилище за Google Drive, Gmail и Google Photos. Освен това можете да поканите още до 5 представители на семейството да споделят вашия план без допълнително заплащане и да опростите начините на съхранение за цялото семейство.

Вашите архиви

Вашият телефон, винаги архивиран

Ако го пазите на телефона си, значи е важно за вас. С Google One вашите снимки, контакти, съобщения и други файлове автоматично се архивират на сигурно място в облака. Това означава, че ако загубите телефона, няма да загубите файловете си, необходимо е просто да възстановите важните неща на новото устройство.

Вашите привилегии

Експертите на Google на една ръка разстояние

С достъп до първокласна поддръжка на Google получавате помощ, когато ви е необходима. Специалистите на Google One са реални хора, с които можете да се свържете чрез чат, обаждане или имейл, за да ви съдействат по всякакви въпроси относно продуктите и услугите на Google. Влезте в страницата на Google One, за да научите повече.

Android, Google и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC.

Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Приложими са определени условия .