Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right
Skip to main content

Телефоните Nokia и Google One

Повече място за съхранение, повече свобода

Вашето място за съхранение

Повече място за съхранение за всички ваши спомени

Получавате повече пространство със 100 GB хранилище за Google Drive, Gmail и Google Photos. Освен това можете да поканите още до 5 представители на семейството да споделят вашия план без допълнително заплащане и да опростите начините на съхранение за цялото семейство.

Вашите архиви

Вашият телефон, винаги архивиран

Ако го пазите на телефона си, значи е важно за вас. С Google One вашите снимки, контакти, съобщения и други файлове автоматично се архивират на сигурно място в облака. Това означава, че ако загубите телефона, няма да загубите файловете си, необходимо е просто да възстановите важните неща на новото устройство.

Вашите привилегии

Експертите на Google на една ръка разстояние

С достъп до първокласна поддръжка на Google получавате помощ, когато ви е необходима. Специалистите на Google One са реални хора, с които можете да се свържете чрез чат, обаждане или имейл, за да ви съдействат по всякакви въпроси относно продуктите и услугите на Google. Влезте в страницата на Google One, за да научите повече.

Повече за Google One

Android, Google и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC.

Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1[Приложими са определени условия ](https://one.google.com/offer/nokia).