Nokia 1.3

‌‌

Nokia 1.3

Много повече

Купи сега

Екран

По-голям. По-ярък. По-контрастен.

Всичко е кристално ясно на големия 5,71” HD+ екран – дори навън – благодарение на усъвършенстваната яркост.

Android™ 10 (версия Go)

По местата. Готови. Старт.

От най-новия Android 10 (версия Go) можете да очаквате по-бърза и по-надеждна работа. А освен това е готов за Android 11 (версия Go), за да бъде телефонът ви винаги актуален.

Научете повече

Google Go

Насочете. Сканирайте. Научете.

Можете да търсите всичко, което виждате, с помощта на Google Lens Go. Просто насочете към текста, който не разбирате, и го сканирайте, за бъде прочетен на глас или преведен от друг език.

Изграждане на образа с изкуствен интелект

Осветете нощта

Искате да снимате, след като слънцето залезе? Няма проблем. Изградените с изкуствен интелект изображения при слаба светлина са ярки и контрастни, дори когато навън е тъмно.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Галерия Go

По-бърза навигация в снимките

Навигацията във вашите снимки никога не е била толкова лесна, колкото с автоматичната организация на Галерия Go. Освен това можете да редактирате изображенията само с едно бързо докосване.

батерия

Заряд за целия ден. Всеки ден.

Батерията на Nokia 1.3 не ви кара да чакате, затова можете да свършите повече през деня. Зарядът от 3000 mAh1 издържа от изгрев до залез.2

Бутон Google Assistant³

Най-бързия достъп до вашия Google Assistant

Можете да видите прогнозата за времето, да се обадите на приятели, да следите новините и да правите много други неща само с гласа си благодарение на специалния бутон за Google Assistant.

Процесор

Заряд за пълна мощност

Nokia 1.3 осигурява необходимата скорост благодарение на оптимизираната мобилна платформа с процесор Qualcomm® 215.

Дизайн

Солидна конструкция. Невероятно покритие.

Вдъхновен от скандинавския дизайн, с елегантен преден панел от стъкло и солиден заден панел с 3D нано-текстура, той притежава изящен, но непоколебим стил. Изберете от 3 невероятни цвята – синьозелен, пясъчен и черен.

Функции

Nokia 1.3

С Nokia 1.3 получавате много повече. Голям 5,71” HD+ екран, за да виждате всичко; изграждане на образа при слаба светлина, за да правите снимки след залез; и батерия за цял ден, за да поддържате заряда по-дълго. Освен това, от най-новия Android 10 (версия Go) можете да очаквате по-бърза и по-надеждна работа.

Дисплей

Дисплей

Всеки детайл изпъква на екрана с размер 5,71” HD+.

батерия

батерия

Неизчерпаем заряд през целия ден с батерия от 3000 mAh1.

Камера

Камера

Невероятни снимки при слаба светлина с изкуствен интелект за изграждане на образа.

Android™ 10 (версия Go)

Android™ 10 (версия Go)

Скорост и сигурност, които непрекъснато се подобряват.

Пълни спецификации

Nokia 1.3

Вече е наличен на пазара

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm е търговска марка на Qualcomm Technologies Inc. и/или техни дъщерни компании.

Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

2Целодневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия, от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

(