Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 5.71 inches 5.71 Battery Camera GO GO Play Arrow right

Nokia 1.3

Skip to main content

Изживейте много повече неща.

Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front and Back
ЦвятCharcoal
Модел
1 GB RAM, 16 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 1.3

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • Vivacom
  • Technomarket
  • Yettel

Nokia 1.3

С Nokia 1.3 получавате много повече. Голям 5,71” HD+ екран, за да виждате всичко; изграждане на образа при слаба светлина, за да правите снимки след залез; и батерия за цял ден, за да поддържате заряда по-дълго. Освен това, от най-новия Android 10 (версия Go) можете да очаквате по-бърза и по-надеждна работа.

Пълни спецификации

Дисплей

Всеки детайл изпъква на екрана с размер 5,71” HD+.

Батерия

Неизчерпаем заряд през целия ден с батерия от 3000 mAh1.

Невероятни снимки при слаба светлина с изкуствен интелект за изграждане на образа.

Android™ 10 (версия Go)

Скорост и сигурност, които непрекъснато се подобряват.

Много повече

Екран

По-голям. По-ярък. По-контрастен.

Всичко е кристално ясно на големия 5,71” HD+ екран – дори навън – благодарение на усъвършенстваната яркост.

Процесор

Заряд за пълна мощност

Nokia 1.3 осигурява необходимата скорост благодарение на оптимизираната мобилна платформа с процесор Qualcomm® 215.

Батерия

Заряд за целия ден. Всеки ден.

Батерията на Nokia 1.3 не ви кара да чакате, затова можете да свършите повече през деня. Зарядът от 3000 mAh1 издържа от изгрев до залез.2

Дизайн

Солидна конструкция. Невероятно покритие.

Вдъхновен от скандинавския дизайн, с елегантен преден панел от стъкло и солиден заден панел с 3D нано-текстура, той притежава изящен, но непоколебим стил. Изберете от 3 невероятни цвята – синьозелен, пясъчен и черен.

Бутон Google Assistant³

Най-бързия достъп до вашия Google Assistant

Можете да видите прогнозата за времето, да се обадите на приятели, да следите новините и да правите много други неща само с гласа си благодарение на специалния бутон за Google Assistant.

Android™ 10 (версия Go)

По местата. Готови. Старт.

От най-новия Android 10 (версия Go) можете да очаквате по-бърза и по-надеждна работа. А освен това е готов за Android 11 (версия Go), за да бъде телефонът ви винаги актуален.

Google Go

Насочете. Сканирайте. Научете.

Можете да търсите всичко, което виждате, с помощта на Google Lens Go. Просто насочете към текста, който не разбирате, и го сканирайте, за бъде прочетен на глас или преведен от друг език.

Gallery Go

По-бърза навигация в снимките

Навигацията във вашите снимки никога не е била толкова лесна, колкото с автоматичната организация на Галерия Go. Освен това можете да редактирате изображенията само с едно бързо докосване.

Изграждане на образа с изкуствен интелект

Осветете нощта

Искате да снимате, след като слънцето залезе? Няма проблем. Изградените с изкуствен интелект изображения при слаба светлина са ярки и контрастни, дори когато навън е тъмно.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година⁵

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването
Nokia smartphones that get years of security updates

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm е търговска марка на Qualcomm Technologies Inc. и/или техни дъщерни компании.

Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 2Целодневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия, от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. 3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.