Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.5 inches 6.5 Camera Macro Design Play

Учете и се забавлявайте на голям екран и с макро камера.

Цвят
Модел
1 GB RAM, 16 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
  • Telenor
  • A1
  • Vivacom
  • Technopolis
  • Technomarket

Nokia 1.4

Свържете се с Nokia 1.4. 6,51-инчовият HD+ екран е перфектен за учене или заснемане на страхотни снимки с приложението Camera Go. Това е телефон, на който можете да разчитате, също както на семейството. С 2-дневен живот на батерията1, чипсет Qualcomm® и сензор за пръстов отпечатък. Увеличете скоростта и сигурността с Android 10 (версия Go). И тъй като Android 11 (версия Go) вече е на път, ще останете свързани с важните неща още по-дълго.
Пълни спецификации

Дисплей

Около безрамковия 6,51” HD+ екран можете да съберете цялото семейство за учене и игри.

Camera Go

Запечатайте най-ценните си спомени с приложението Camera Go и различни режими на заснемане.

Макро камера

С вградената макро камера можете да постигнете невероятно увеличение и изключително детайлни кадри.

Дизайн

Устойчив телефон, подходящ за цялото семейство и за всяка ръка.

По-дълго заедно

6,51” HD+ екран

Изключително пълноценно време

Използвайте максимално времето за учене и игра на прекрасния 6,51” HD+ безрамков екран – на него има място и за двете. Освен това забавлението с цялото семейство е безопасно благодарение на вградения родителски контрол.

Макро камера

Фокусирайте се върху това, което обичате

Обикновените неща изглеждат удивително през специалната макро камера. Снимките в близък план на всякакви интересни обекти ще осигурят едно различно семейно развлечение.

Camera Go

Снимки, които да поставите в рамка

Най-ценните спомени вече са още по-живи. Благодарение на портретния и нощния режим на приложението Camera Go снимките винаги са прекрасни. Полезните индикатори за съхранение означават, че можете да правите многобройни селфита с 5 MP предна камера, без да се притеснявате за свободното място.

Солиден дизайн и усещане

Винаги верен във важните моменти

Благодарение на устойчивия си дизайн той приляга удобно във всяка ръка и няма нужда да се притеснявате, когато децата играят на телефона ви. Неговата надеждност се дължи на солидни технологии, като чипсет Qualcomm® и сензор за пръстов отпечатък.

Батерия

Нека хубавото време никога не свършва

2-дневният живот на батерията1 ви осигурява много пълноценни часове заедно със семейството и приятелите. Независимо дали го използвате за дълги видео разговори, стрийминг или игри, зарядът ще бъде повече от достатъчен.

Android™

По местата. Готови. Старт.

От Android 10 (версия Go) можете да очаквате по-бърза и по-надеждна работа. А освен това телефонът е готов за Android 11 (версия Go), затова винаги ще бъде актуален.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или техни дъщерни компании. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.