Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.5 inches 6.5 Camera Macro Design Play
Skip to main content

Учете и се забавлявайте на голям екран и с макро камера.

Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.4 from Front and Back
ЦвятCharcoal
Модел
1 GB RAM, 16 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 1.4

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • Yettel
  • A1
  • Vivacom
  • Technopolis
  • Technomarket

Nokia 1.4

Свържете се с Nokia 1.4. 6,51-инчовият HD+ екран е перфектен за учене или заснемане на страхотни снимки с приложението Camera Go. Това е телефон, на който можете да разчитате, също както на семейството. С 2-дневен живот на батерията1, чипсет Qualcomm® и сензор за пръстов отпечатък. Увеличете скоростта и сигурността с Android 10 (версия Go). И тъй като Android 11 (версия Go) вече е на път, ще останете свързани с важните неща още по-дълго.
Пълни спецификации

Дисплей

Около безрамковия 6,51” HD+ екран можете да съберете цялото семейство за учене и игри.

Camera Go

Запечатайте най-ценните си спомени с приложението Camera Go и различни режими на заснемане.

Макро камера

С вградената макро камера можете да постигнете невероятно увеличение и изключително детайлни кадри.

Дизайн

Устойчив телефон, подходящ за цялото семейство и за всяка ръка.

Nokia 1.4 smartphone
Nokia 1.4 smartphone

По-дълго заедно

The 6.51” HD+ screen on Nokia 1.4

6,51” HD+ екран

Изключително пълноценно време

Използвайте максимално времето за учене и игра на прекрасния 6,51” HD+ безрамков екран – на него има място и за двете. Освен това забавлението с цялото семейство е безопасно благодарение на вградения родителски контрол.

Nokia 1.4 with a macro rear camera

Макро камера

Фокусирайте се върху това, което обичате

Обикновените неща изглеждат удивително през специалната макро камера. Снимките в близък план на всякакви интересни обекти ще осигурят едно различно семейно развлечение.

Nokia 1.4 with the Camera Go app

Camera Go

Снимки, които да поставите в рамка

Най-ценните спомени вече са още по-живи. Благодарение на портретния и нощния режим на приложението Camera Go снимките винаги са прекрасни. Полезните индикатори за съхранение означават, че можете да правите многобройни селфита с 5 MP предна камера, без да се притеснявате за свободното място.

The durable build of the Nokia 1.4

Солиден дизайн и усещане

Винаги верен във важните моменти

Благодарение на устойчивия си дизайн той приляга удобно във всяка ръка и няма нужда да се притеснявате, когато децата играят на телефона ви. Неговата надеждност се дължи на солидни технологии, като чипсет Qualcomm® и сензор за пръстов отпечатък.

Nokia 1.4 with fingerprint sensor
Nokia 1.4 with a long battery life

Батерия

Нека хубавото време никога не свършва

2-дневният живот на батерията1 ви осигурява много пълноценни часове заедно със семейството и приятелите. Независимо дали го използвате за дълги видео разговори, стрийминг или игри, зарядът ще бъде повече от достатъчен.

Nokia 1.4 with Android 11 (Go edition)

Android™

По местата. Готови. Старт.

От Android 10 (версия Go) можете да очаквате по-бърза и по-надеждна работа. А освен това телефонът е готов за Android 11 (версия Go), затова винаги ще бъде актуален.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или техни дъщерни компании. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.