Nokia 105 new model

‌‌

Nokia 105

Говорете с всички

Регистрация

батерия

Говорете от изгрев до залез

Разговорите продължават още по-дълго, тъй като изключително издържливата батерия ви дава възможност да говорите с часове. Още една причина да не казвате "Дочуване".

Дизайн

Най-доброто от двата свята

Модерният дизайн се среща с издържливостта и резултатът е здрав телефон с ергономични контури, който пасва идеално в ръката.

Вижте дизайна
Вижте дизайна
Вижте дизайна

Капацитет

Запазете ги всички

С капацитет до 2000 контакта има място за всички. Освен това има място за съхранение на до 500 SMS-а, което може да побере и всички ваши съобщения.

Функции

Игри, радио, фенерче

Nokia 105

С най-новия телефон Nokia 105 можете да говорите с всички. С издържливата батерия оставате свързани за още по-дълго време, а съвременният ергономичен дизайн ви осигурява удобство, независимо колко дълго продължава разговорът. Корпусът от поликарбонат ви дава стил и съдържание, и тъй като самият материал е цветен, драскотините по него почти не се забелязват. Има място за до 2000 контакта и до 500 SMS съобщения. А когато не говорите, можете да се отпуснете с няколко игри или да послушате радио за отмора.

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Предложенията може да варират. Проверете местните предложения. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са използвани само с илюстративна цел.

1За използване на FM са необходими съвместими слушалки, които може да се продават отделно.

2Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

(