Nokia 105 new model

‌‌

Nokia 105

Говорете с всички

Регистрация

батерия

Говорете от изгрев до залез

Разговорите продължават още по-дълго, тъй като изключително издържливата батерия ви дава възможност да говорите с часове. Още една причина да не казвате "Дочуване".

Дизайн

Най-доброто от двата свята

Модерният дизайн се среща с издържливостта и резултатът е здрав телефон с ергономични контури, който пасва идеално в ръката.

Вижте дизайна
Вижте дизайна
Вижте дизайна

Капацитет

Запазете ги всички

С капацитет до 2000 контакта има място за всички. Освен това има място за съхранение на до 500 SMS-а, което може да побере и всички ваши съобщения.

Функции

Игри, радио, фенерче

Nokia 105

С най-новия телефон Nokia 105 можете да говорите с всички. С издържливата батерия оставате свързани за още по-дълго време, а съвременният ергономичен дизайн ви осигурява удобство, независимо колко дълго продължава разговорът. Корпусът от поликарбонат ви дава стил и съдържание, и тъй като самият материал е цветен, драскотините по него почти не се забелязват. Има място за до 2000 контакта и до 500 SMS съобщения. А когато не говорите, можете да се отпуснете с няколко игри или да послушате радио за отмора.

Регистрация
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Предложенията може да варират. Проверете местните предложения. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са използвани само с илюстративна цел.

1За използване на FM са необходими съвместими слушалки, които може да се продават отделно.

2Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.