Nokia 2.3

‌‌

Nokia 2.3

Открийте мощта на изкуствения интелект

Регистрация

Забавление с часове

Развлечения през целия ден

Гмурнете се за по-дълго в любимите си сериали и филми с 2 дни живот на батерията с изкуствен интелект1. И вдъхнете живот на най-прекрасните истории на големия 6,2” HD+ 19:9 екран.

Научете повече

Модерен дизайн и функции

Проектиран за вас

Nokia 2.3 изглежда добре и вдъхва усещане за сила. Биометричното лицево разпознаване прави паролата ви толкова уникална, колкото сте самите вие – отключвате телефона с един поглед.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Android™

Готов за Android 10 и следващите версии

Телефон, който непрекъснато се усъвършенства. Nokia 2.3 е сертифициран за Android One, което означава, че получавате чисто софтуерно изживяване с лесен за употреба интерфейс и без допълнителни приложения. Имате и актуализации на софтуера за период от 2 години и ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години, с които телефонът винаги е сигурен и също като нов.

Google Assistant

Малко помощ, където и да отидете

Бутонът на Google Assistant2 е тук, за да ви улесни в забързаното ежедневие. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Функции

Nokia 2.3

Открийте мощта на изкуствения интелект с Nokia 2.3. Издържа до 2 дни1 с технология за адаптивна батерия, прави епични снимки с помощта на изкуствен интелект – дори при слабо осветление – и се отключва с един поглед. Вдъхнете живот на прекрасните истории на впечатляващия 6,2” HD+ 19:9 екран. Готов за Android 9 Pie и следващи версии, затова очаквайте актуализации на софтуера за 2 години и актуализации на сигурността за 3 години.

Дисплей

Дисплей

6,2” HD+ in-cell дисплей с вдлъбнатина за селфи и съотношение 19:9.

батерия

батерия

Технология за адаптивна батерия с изкуствен интелект осигурява живот до 2 дни1 с едно зареждане.

Камери

Камери

Двойна основна сензорна камера 13 MP и 2 MP, изключителни боке ефекти и регулиране на фокуса.

Отключване с лицево разпознаване

Отключване с лицево разпознаване

Биометрично лицево разпознаване за бързо и сигурно отключване на телефона.

Пълни спецификации

Nokia 2.3

Вече е наличен на пазара

Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.