Nokia 2.2

‌‌

Nokia 2.2

Винаги сте една крачка напред с иновациите на изкуствения интелект

Купи сега

Android™

Непрекъснато се усъвършенства

Nokia 2.2 е сертифициран телефон включен в програмата Android One, който се предлага заедно с най-новите софтуерни изживявания на Android 9 Pie. Включва актуализации на операционната система за период от 2 години и ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години, с които вашият телефон винаги е една крачка напред.

Без ненужни приложения на трети страни, които забавят телефона, и с изкуствен интелект, който се учи как използвате телефона си, получавате ваше лично чисто изживяване с Android.

Научете повече

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Google Assistant

Получавате помощ, докато сте в движение или вкъщи, само с едно докосване

Животът на изключително бързи обороти е тук с Google Assistant Button1. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент дори се обучава в процеса на работа, когато го използвате. Така можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Научете повече

Камера

По-добра видимост в тъмното

Времето през нощта е вашият нов приятел с 13 MP основна камера, която използва усъвършенствана технология за изграждане на образа при слаба осветеност. Където и да ви отведе нощта, снимките, които ще заснемете, ще са много по-добри.

Открийте още функции

Панели Xpress-on

Изразете себе си

Открийте своя собствен стил със сменяемите панели Nokia Xpress-on. Изработени със същата прецизност и внимание като оригиналния корпус на телефона, те се сменят лесно, за да отразяват вашето настроение

Дизайн

Високо качество. Удивителен дизайн.

Проектиран в Европа, вашият телефон отговаря на най-високите стандарти за качество. Благодарение на солидния си корпус от поликарбонат и гланцовото си покритие, той съчетава красота и сила в перфектна хармония.

Nokia 2.2

+32GB карта памет в комплекта

С най-новата технология за изкуствен интелект и Android 9 Pie вашият телефон ще се напасне към вас още щом го извадите от кутията. А с ежемесечните актуализации за сигурност, той ще става все по-добър.

Избери магазин

Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

Google, Android, Google Lens, свързаните с тях лога и други марки са търговски марки на Google LLC.

1 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

2Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

*Xpress-on панелите се продават отделно. Проверете наличност на местния пазар.