Nokia 2.3

‌‌

Nokia 2.3

Открийте мощта на изкуствения интелект

Купи сега

Забавление с часове

Развлечения през целия ден

Гмурнете се за по-дълго в любимите си сериали и филми с 2 дни живот на батерията с изкуствен интелект1. И вдъхнете живот на най-прекрасните истории на големия 6,2” HD+ 19:9 екран.

Научете повече

Модерен дизайн и функции

Проектиран за вас

Nokia 2.3 изглежда добре и вдъхва усещане за сила. Биометричното лицево разпознаване прави паролата ви толкова уникална, колкото сте самите вие – отключвате телефона с един поглед.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор

Android™

Готов за Android 10 и следващите версии

Телефон, който непрекъснато се усъвършенства. Nokia 2.3 е сертифициран за Android One, което означава, че получавате чисто софтуерно изживяване с лесен за употреба интерфейс и без допълнителни приложения. Имате и актуализации на софтуера за период от 2 години и ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години, с които телефонът винаги е сигурен и също като нов.

Google Assistant

Малко помощ, където и да отидете

Бутонът на Google Assistant2 е тук, за да ви улесни в забързаното ежедневие. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Функции

Nokia 2.3

Открийте мощта на изкуствения интелект с Nokia 2.3. Издържа до 2 дни1 с технология за адаптивна батерия, прави епични снимки с помощта на изкуствен интелект – дори при слабо осветление – и се отключва с един поглед. Вдъхнете живот на прекрасните истории на впечатляващия 6,2” HD+ 19:9 екран. Готов за Android 9 Pie и следващи версии, затова очаквайте актуализации на софтуера за 2 години и актуализации на сигурността за 3 години.

Дисплей

Дисплей

6,2” HD+ in-cell дисплей с вдлъбнатина за селфи и съотношение 19:9.

батерия

батерия

Технология за адаптивна батерия с изкуствен интелект осигурява живот до 2 дни1 с едно зареждане.

Камери

Камери

Двойна основна сензорна камера 13 MP и 2 MP, изключителни боке ефекти и регулиране на фокуса.

Отключване с лицево разпознаване

Отключване с лицево разпознаване

Биометрично лицево разпознаване за бързо и сигурно отключване на телефона.

Пълни спецификации

Nokia 2.3

Вече е наличен на пазара

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

5 Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни.

(