Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Display 6.2 inches 6.2 Battery Camera Face unlock Arrow right

Nokia 2.3

Смартфони
Nokia 2.3

Изкуственият интелект управлява всичко - от батерията до камерата.

Цвят

Nokia 2.3

Открийте мощта на изкуствения интелект с Nokia 2.3. Издържа до 2 дни1 с технология за адаптивна батерия, прави епични снимки с помощта на изкуствен интелект – дори при слабо осветление – и се отключва с един поглед. Вдъхнете живот на прекрасните истории на впечатляващия 6,2” HD+ 19:9 екран. Готов за Android 9 Pie и следващи версии, затова очаквайте актуализации на софтуера за 2 години и актуализации на сигурността за 3 години.

Пълни спецификации

Дисплей

6,2” HD+ in-cell дисплей с вдлъбнатина за селфи и съотношение 19:9.

батерия

Технология за адаптивна батерия с изкуствен интелект осигурява живот до 2 дни1 с едно зареждане.

Двойна основна сензорна камера 13 MP и 2 MP, изключителни боке ефекти и регулиране на фокуса.

Отключване с лицево разпознаване

Биометрично лицево разпознаване за бързо и сигурно отключване на телефона.

Открийте мощта на изкуствения интелект

Гледайте сега

Двойна камера

Снимайте като професионалист

Благодарение на двойната сензорна основна камера 13 MP и 2 MP с изкуствен интелект можете да разкриете фотографа в себе си – дори и на тъмно. А с чисто новата функция за препоръчан кадър можете да сте сигурни, че ще направите перфектна снимка.

Препоръчан кадър

Светлини. Камера. Кадър в действие.

Задното салто във въздуха. Печелившият гол. Семейният портрет, на който всички наистина се усмихват. Когато правите снимка с движение, тази функция автоматично заснема няколко последователни кадъра и след това препоръчва най-добрия от тях – дори и да не е момента на натискане на бутона.

Изображения при слаба светлина

Снимка в тъмното

Някои от най-прекрасните неща се случват след залез. Режимът за нощни снимки комбинира усъвършенствано сливане на изображението и наслагване на експозицията - така заснемате звездни изображения с живи детайли, дори при слаба осветеност.

Портретен режим

Фокусирайте се върху важните неща

Двойната сензорна основна камера 13 MP и 2 MP заснема невероятни портрети с уникални боке ефекти – ефекти на замъгляване на фона с различна форма - класически, пеперуда, сърце или звезда. Освен това можете да направите портретите още по-впечатляващи, като регулирате фокуса при редактиране.

Дизайн

Дизайн, вдъхновен от финландските ни корени

Един наистина непреходен дизайн, който не само радва окото, но и устоява на времето. Панелът с 3D нано-текстура приляга стабилно в ръката и има невероятно покритие. А корпусът от лят метал с полимерна обвивка придава на телефона по-голяма здравина.

Екран

Наистина впечатляващ екран

Вдъхнете живот на прекрасните истории на големия 6,2” HD+ 19:9 екран. Впечатлява не само с размера си, но и с елегантна вдлъбнатина за селфи и вграден дисплей за изключително визуално изживяване.

Отключване с биометрично лицево разпознаване

Вашето лице е вашата парола

Кажете "сбогом" на забравените пароли. С биометричното лицево разпознаване можете да отключите своя Nokia 2.3 дори с поглед.

Адаптивна батерия, управлявана от изкуствен интелект

По-интелигентен, по-дълъг живот на батерията

Благодарение на технологията за адаптивна батерия с изкуствен интелект, Nokia 2.3 издържа до 2 дни с едно зареждане1. Учи се кои приложения използвате най-много и ги захранва с приоритет – така можете да използвате повече от любимите си функции за по-дълго.

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

Google Assistant

Малко помощ, където и да отидете

Бутонът на Google Assistant2 е тук, за да ви улесни в забързаното ежедневие. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px

Вижте проучването

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

5 Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни.