Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.2 inches 6.2 Battery Camera Face unlock Play Arrow right

Nokia 2.3

Skip to main content

Изкуственият интелект управлява всичко - от батерията до камерата.

Enlarge Charcoal Nokia 2.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 2.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 2.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 2.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 2.3 from Front and Back
ЦвятCharcoal
Модел
2 GB RAM, 32 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 2.3

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • A1
  • Technomarket
  • Technopolis
  • Yettel
  • Vivacom

Nokia 2.3

Открийте мощта на изкуствения интелект с Nokia 2.3. Издържа до 2 дни1 с технология за адаптивна батерия, прави епични снимки с помощта на изкуствен интелект – дори при слабо осветление – и се отключва с един поглед. Вдъхнете живот на прекрасните истории на впечатляващия 6,2” HD+ 19:9 екран. Готов за Android 9 Pie и следващи версии, затова очаквайте актуализации на софтуера за 2 години и актуализации на сигурността за 3 години.
Пълни спецификации

Дисплей

6,2” HD+ in-cell дисплей с вдлъбнатина за селфи и съотношение 19:9.

Батерия

Технология за адаптивна батерия с изкуствен интелект осигурява живот до 2 дни1 с едно зареждане.

Двойна основна сензорна камера 13 MP и 2 MP, изключителни боке ефекти и регулиране на фокуса.

Отключване с лицево разпознаване

Биометрично лицево разпознаване за бързо и сигурно отключване на телефона.

Открийте мощта на изкуствения интелект

Двойна камера

Снимайте като професионалист

Благодарение на двойната сензорна основна камера 13 MP и 2 MP с изкуствен интелект можете да разкриете фотографа в себе си – дори и на тъмно. А с чисто новата функция за препоръчан кадър можете да сте сигурни, че ще направите перфектна снимка.

Препоръчан кадър

Светлини. Камера. Кадър в действие.

Задното салто във въздуха. Печелившият гол. Семейният портрет, на който всички наистина се усмихват. Когато правите снимка с движение, тази функция автоматично заснема няколко последователни кадъра и след това препоръчва най-добрия от тях – дори и да не е момента на натискане на бутона.

Изображения при слаба светлина

Снимка в тъмното

Някои от най-прекрасните неща се случват след залез. Режимът за нощни снимки комбинира усъвършенствано сливане на изображението и наслагване на експозицията - така заснемате звездни изображения с живи детайли, дори при слаба осветеност.

Портретен режим

Фокусирайте се върху важните неща

Двойната сензорна основна камера 13 MP и 2 MP заснема невероятни портрети с уникални боке ефекти – ефекти на замъгляване на фона с различна форма - класически, пеперуда, сърце или звезда. Освен това можете да направите портретите още по-впечатляващи, като регулирате фокуса при редактиране.

Дизайн

Дизайн, вдъхновен от финландските ни корени

Един наистина непреходен дизайн, който не само радва окото, но и устоява на времето. Панелът с 3D нано-текстура приляга стабилно в ръката и има невероятно покритие. А корпусът от лят метал с полимерна обвивка придава на телефона по-голяма здравина.

Екран

Наистина впечатляващ екран

Вдъхнете живот на прекрасните истории на големия 6,2” HD+ 19:9 екран. Впечатлява не само с размера си, но и с елегантна вдлъбнатина за селфи и вграден дисплей за изключително визуално изживяване.

Отключване с биометрично лицево разпознаване

Вашето лице е вашата парола

Кажете "сбогом" на забравените пароли. С биометричното лицево разпознаване можете да отключите своя Nokia 2.3 дори с поглед.

Адаптивна батерия, управлявана от изкуствен интелект

По-интелигентен, по-дълъг живот на батерията

Благодарение на технологията за адаптивна батерия с изкуствен интелект, Nokia 2.3 издържа до 2 дни с едно зареждане1. Учи се кои приложения използвате най-много и ги захранва с приоритет – така можете да използвате повече от любимите си функции за по-дълго.

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

Google Assistant

Малко помощ, където и да отидете

Бутонът на Google Assistant2 е тук, за да ви улесни в забързаното ежедневие. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването
Nokia smartphones that get years of security updates

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет. 5 Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни.
* Съгласно проучване на Counterpoint Research за 2020 г.