Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Design Display 5.2 inches 5.2 Camera Processor Arrow right

Nokia 3.1

Смартфони
Nokia 3.1

Simplicity without compromising on design.

Цвят

*Excluding public holidays, this product can be delivered the next day if ordered before 5.00 PM Monday⁠–Thursday. Orders placed on Friday will be delivered on the following working day. If you change your mind, you can return the item within 30 days.

Nokia 3.1

Пълни спецификации

Дизайн

Enjoy a premium feel with its sculpted Corning® Gorilla® Glass display

Дисплей

The 5.2" HD+ display offers maximised screen space on a compact device

Камера

Capture crisp photos with the 13 MP auto-focus camera

Хардуер

More power to your apps and games with the octa-core processor

Вашият първокласен спътник

Гледайте сега

Дизайн

Дизайн, който си струва да ценим

Nokia 3.1 изглежда прекрасно и предлага първокласно усещане. Той привлича вниманието със своите елегантни извивки и впечатляващи диамантено-шлифовани алуминиеви ръбове. Със своя заоблен заден панел и изваян дисплей от Corning® Gorilla® Glass, Nokia 3.1 пасва удобно в ръката ви.

Екран

Перфектното съотношение на екрана

Компактно устройство с увеличена площ на екрана. Съотношението на екрана 18:9 на Nokia 3.1 извлича максимума от 5,2’’ HD+ дисплей и е перфектен за гледане на филми или информационни канали – вече няма да ви липсва пространство на екрана.

Камери

Ярки и по-контрастни снимки

Основната, 13-мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица ви позволява да правите ясни снимки на открито и закрито. Предната 8-мегапикселова, широкоъгълна камера, с 84.6 градуса покритие на зрителното поле, е идеална за заснимане на групови селфита.

Хардуер

Най-добрите приложения само с едно докосване

Мощният осемядрен процесор в Nokia 3.1 осигурява по-добро изживяване, независимо дали играете на игри с обогатена реалност или използвате няколко приложения едновременно. Можете да се възползвате и от защитен достъп до полезни приложения като Google Pay.

Софтуер

Най-доброто от Android

Nokia 3.1 с Android One предлага софтуерно изживяване, проектирано от Google. В новия удобен и лесен за употреба интерфейс има всичко, което искате, и нищо излишно, както и внимателно подбрани предварително инсталирани приложения и безплатно, неограничено и висококачествено хранилище1 с Google Photos. Редовните актуализации за сигурност и актуализациите на операционната система за две години означават, че Nokia 3.1 с Android One винаги ще бъде защитен и ще разполага с последните иновации на Google, като например оптимизации за Google Assistant.

android one-full

Научете повече за Android One

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px

Вижте проучването

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Google, Android и други търговски марки са собственост на Google LLC. Oreo е търговска марка на групата Mondelez International, Inc. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия, от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Не се предлага на всички пазари, проверете офертите за Вашия пазар.

4 Безплатното хранилище с високо качество изисква профил в Google и връзка с Интернет.

5 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

* Съгласно проучване на Counterpoint Research за 2020 г.