Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.26 inches 6.26 Face unlock Battery Google Assistant Play Arrow right

Nokia 3.2

A bigger screen doesn't mean a bigger price tag.

Цвят
Модел
2 GB RAM, 16 GB Вътрешна памет, Две SIM карти

Nokia 3.2

Вижте повече с големия 6,26” HD+ екран и правете повече с батерия, която издържа до 2 дни1. Запечатайте прекрасните си спомени с 13 MP и 5 MP камери дори при слабо осветление. Използвайте отключването с лицево разпознаване за незабавен достъп до телефона. С Google Assistant можете да правите всичко.
Пълни спецификации

Дисплей

6,26" HD+ екран със съотношение 19:9.

Лицево разпознаване

13 MP основна камера с автофокус. 5 MP предна камера с лицево разпознаване.

Батерия

Живот на батерията до 2 дни с едно зареждане¹.

Google Assistant

Бърз достъп до Google Assistant със специалния бутон за Google Assistant.

Вижте повече, правете повече

По-голям и по-добър

It’s big and it’s clever

Поставете любимото си съдържание в центъра на сцената, с екран създаден за сериозен стрийминг, който се адаптира към околната среда - на закрито и на открито. Използвайте камерите по всяко време, те са проектирани да работят при всякаква светлина и да запечатват вашите спомени с опции за вътрешно и външно съхранение. Защитете всичко, като зададете отключване чрез лицево разпознаване.

ДисплейГолемият екран, който се адаптира към вас

Гмурнете се в действието с нашия впечатляващ 6,26” HD+ екран, на който няма да изпуснете нито един момент, благодарение на съотношението 19:9 и функцията Адаптивна яркост за оптимална яснота. Перфектният дисплей за незабравимо парти.

КамераКамера без вечерен час

Прецизната 13MP основна камера с автофокус работи перфектно и на закрито, и на открито. А 5MP предна камера прави прекрасни снимки по всяко време на денонощието.

Лицево разпознаванеПогледнете към по-бързото отключване

Ние също я имаме. Усъвършенстваното разпознаване на лица отключва телефона за по-малко от две секунди, дори при слабо осветление. Функцията разчита на подобрен изкуствен интелект, включително отчитане на отворени очи и алгоритми за дълбоко обучение, което означава, че е сигурна, удобна и сработва само за няколко секунди.

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

Батерия

Енергия в забързаните дни

Оставете зарядното вкъщи през уикенда. Батерията на Nokia 3.2 издържа до 2 дни с едно зареждане1, управлявана от изкуствения интелект, който научава как използвате телефона, за да намали консумираната от приложенията мощност и да осигури несравним живот на батерията.

Капацитет на батериятаИзчислявайте живота на батерията в дни, а не в часове

Огромният капацитет на батерията 4000 mAh2 осигурява до 2 дни живот с едно зареждане1. Но батерията не е само голяма. Android™ 9 Pie я прави и умна - функцията Адаптивна батерия управлява фоновите приложения и научава как използвате телефона. Ето защо може да оставите зарядното.

ПроизводителностСъздаден да работи ефективно

Четириядреният процесор Qualcomm® Snapdragon™ 429 е с размер 12 нанометра. Звучи впечатляващо? Точно така е, защото ви осигурява по-голяма производителност и спестява заряд на батерията.

Известяваща светлинаВашият свят с един поглед

Необходимо ви е време за почивка? Когато заключите Nokia 3.2, бутонът на захранването излъчва светлина, която пулсира в естествения ритъм на дишането, като ви уведомява за получени известия, без да нарушава спокойствието ви.

Google Assistant

Получавате помощ, докато сте в движение или вкъщи, само с едно докосване

Животът на изключително бързи обороти е тук с Google Assistant Button3. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент дори се обучава в процеса на работа, когато го използвате. Така можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Моментна снимка

Гледайте повече, правете повече

Докоснете два пъти, за да направите моментна снимка. С проактивни предложения и персонализирани данни ще виждате цялата информация, която ви трябва през деня. Всичко е тук - от графика на срещите до графика за пътуване до работа.

Най-добрата част? Колкото повече го използвате, толкова повече научава. И се превръща в перфектния асистент в ежедневните задачи.

Режим уоки-токи

Кажете какво искате и той ще го направи

Искате още по-бърз начин да говорите с Google Assistant? Натиснете и задръжте Google Assistant Button и можете веднага да задавате въпроси и команди.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Google, Android и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.
2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.
3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.