Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.26 inches 6.26 Face unlock Battery Google Assistant Play Arrow right

Nokia 3.2

Skip to main content

A bigger screen doesn't mean a bigger price tag.

Enlarge Черен Nokia 3.2 from Front and Back
Enlarge Черен Nokia 3.2 from Front
Enlarge Черен Nokia 3.2 from Back
Enlarge Черен Nokia 3.2 from Back
Enlarge Черен Nokia 3.2 from Front and Back
Enlarge Черен Nokia 3.2 from Front
Enlarge Черен Nokia 3.2 from Back
Enlarge Черен Nokia 3.2 from Front and Back
ЦвятЧерен
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 3.2

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

Nokia 3.2

Вижте повече с големия 6,26” HD+ екран и правете повече с батерия, която издържа до 2 дни1. Запечатайте прекрасните си спомени с 13 MP и 5 MP камери дори при слабо осветление. Използвайте отключването с лицево разпознаване за незабавен достъп до телефона. С Google Assistant можете да правите всичко.
Пълни спецификации

Дисплей

6,26" HD+ екран със съотношение 19:9.

Лицево разпознаване

13 MP основна камера с автофокус. 5 MP предна камера с лицево разпознаване.

Батерия

Живот на батерията до 2 дни с едно зареждане¹.

Google Assistant

Бърз достъп до Google Assistant със специалния бутон за Google Assistant.

Вижте повече, правете повече

По-голям и по-добър

It’s big and it’s clever

Поставете любимото си съдържание в центъра на сцената, с екран създаден за сериозен стрийминг, който се адаптира към околната среда - на закрито и на открито. Използвайте камерите по всяко време, те са проектирани да работят при всякаква светлина и да запечатват вашите спомени с опции за вътрешно и външно съхранение. Защитете всичко, като зададете отключване чрез лицево разпознаване.

Дисплей

Големият екран, който се адаптира към вас

Гмурнете се в действието с нашия впечатляващ 6,26” HD+ екран, на който няма да изпуснете нито един момент, благодарение на съотношението 19:9 и функцията Адаптивна яркост за оптимална яснота. Перфектният дисплей за незабравимо парти.

Камера

Камера без вечерен час

Прецизната 13MP основна камера с автофокус работи перфектно и на закрито, и на открито. А 5MP предна камера прави прекрасни снимки по всяко време на денонощието.

Лицево разпознаване

Погледнете към по-бързото отключване

Ние също я имаме. Усъвършенстваното разпознаване на лица отключва телефона за по-малко от две секунди, дори при слабо осветление. Функцията разчита на подобрен изкуствен интелект, включително отчитане на отворени очи и алгоритми за дълбоко обучение, което означава, че е сигурна, удобна и сработва само за няколко секунди.

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

Батерия

Енергия в забързаните дни

Оставете зарядното вкъщи през уикенда. Батерията на Nokia 3.2 издържа до 2 дни с едно зареждане1, управлявана от изкуствения интелект, който научава как използвате телефона, за да намали консумираната от приложенията мощност и да осигури несравним живот на батерията.
Капацитет на батерията

Изчислявайте живота на батерията в дни, а не в часове

Огромният капацитет на батерията 4000 mAh2 осигурява до 2 дни живот с едно зареждане1. Но батерията не е само голяма. Android™ 9 Pie я прави и умна - функцията Адаптивна батерия управлява фоновите приложения и научава как използвате телефона. Ето защо може да оставите зарядното.
Производителност

Създаден да работи ефективно

Четириядреният процесор Qualcomm® Snapdragon™ 429 е с размер 12 нанометра. Звучи впечатляващо? Точно така е, защото ви осигурява по-голяма производителност и спестява заряд на батерията.

Известяваща светлина

Вашият свят с един поглед

Необходимо ви е време за почивка? Когато заключите Nokia 3.2, бутонът на захранването излъчва светлина, която пулсира в естествения ритъм на дишането, като ви уведомява за получени известия, без да нарушава спокойствието ви.

Google Assistant

Получавате помощ, докато сте в движение или вкъщи, само с едно докосване

Животът на изключително бързи обороти е тук с Google Assistant Button3. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент дори се обучава в процеса на работа, когато го използвате. Така можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Моментна снимка

Гледайте повече, правете повече

Докоснете два пъти, за да направите моментна снимка. С проактивни предложения и персонализирани данни ще виждате цялата информация, която ви трябва през деня. Всичко е тук - от графика на срещите до графика за пътуване до работа.

Най-добрата част? Колкото повече го използвате, толкова повече научава. И се превръща в перфектния асистент в ежедневните задачи.

Режим уоки-токи

Кажете какво искате и той ще го направи

Искате още по-бърз начин да говорите с Google Assistant? Натиснете и задръжте Google Assistant Button и можете веднага да задавате въпроси и команди.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването
Nokia smartphones that get years of security updates

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Google, Android и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.
2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.
3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.