Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Вижте повече, правете повече

Регистрация

По-голям и по-добър

Той е голям. И е умен.

Гледайте, като от първи ред любимо си съдържание с екран, създаден за сериозен стрийминг, който се адаптира към околната среда - на закрито и на открито. Използвайте камерите по всяко време, те са проектирани да работят при всякаква светлина и да запечатвате вашите спомени с опции за вътрешно и външно съхранение. И след това защитете всичко чрез биометрично отключване с лицево разпознаване.

По-голем екран
По-голем екран
По-голем екран

батерия

Енергия в забързаните дни

Оставете зарядното вкъщи през уикенда. Батерията на Nokia 3.2 издържа до 2 дни с едно зареждане1, управлявана от изкуствения интелект, който научава как използвате телефона, за да намали консумираната от приложенията мощност и да осигури несравним живот на батерията.

Издържа с дни

Google Assistant

Получавате помощ, докато сте в движение или вкъщи, само с едно докосване

Животът на изключително бързи обороти е тук с Google Assistant Button3. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент дори се обучава в процеса на работа, когато го използвате. Така можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Вижте какво може да прави

Android™

Непрекъснато се усъвършенства

Nokia 3.2 работи с Android 9 Pie и сигурява чисто Android изживяване с програмата Android One. Без ненужни приложения и допълнителен софтуер, с осигурени месечни актуализации за сигурност, които колкото и да е невероятно, не забавят телефона.

Вижте как

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Функции

Nokia 3.2

Вижте повече с големия 6,26” HD+ екран и правете повече с батерия, която издържа до 2 дни1. Запечатайте прекрасните си спомени с 13 MP и 5 MP камери дори при слабо осветление. Използвайте отключването с лицево разпознаване за незабавен достъп до телефона. С Google Assistant можете да правите всичко.

Дисплей

Дисплей

6,26" HD+ екран със съотношение 19:9.

Лицево разпознаване

Лицево разпознаване

13 MP основна камера с автофокус. 5 MP предна камера с лицево разпознаване.

батерия

батерия

Живот на батерията до 2 дни с едно зареждане¹.

The Google Assistant

The Google Assistant

Бърз достъп до Google Assistant със специалния бутон за Google Assistant.

Пълни спецификации

Nokia 3.2

Вижте повече с големия 6,26” HD+ екран и правете повече с батерията, която издържа до 2 дни1. Да, 2 дни. Запечатайте прекрасните си спомени с 13 MP и 5 MP камери, които работят превъзходно при слабо осветление, и използвайте бързото отключване с лицево разпознаване за незабавен достъп до телефона. Направете деня си прекрасен с Google Assistant и се насладете на всичко в Android 9 Pie – с безплатни месечни актуализации, които няма да забавят телефона, а ще се погрижат да стане още по-добър.

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Google, Android и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

(