Facebook Instagram YouTube Twitter 6.39

Nokia 3.4

Skip to main content

Притежавате по-големи възможности за стрийминг, забавления и работа.

Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Front and Back
ЦвятCharcoal
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 3.4

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

Nokia 3.4

Преминете на следващото ниво с Nokia 3.4 - повече функции и повече мощност. Увеличете възможностите за стрийминг, развлечения и работа на 6,39” HD+ дисплей с вградена камера за още повече пространство за гледане. Не се притеснявайте, че зарядът ви ще свърши, тъй като животът на батерията е 2 дни. 1Кадърът винаги е перфектен с мощната тройна камера с изкуствен интелект, в портретен режим или нощен режим, и благодарение на ултра широкоъгълния обектив. Nokia 3.4 ви дава комбинация от стил и издържливост, плюс лесно отключване с пръстов отпечатък. Да не говорим за ангажимента на Nokia с Android One, който ви осигурява предимството на няколко години актуализации за сигурност и надстройки на софтуера. А това означава, че получавате повече от вашия телефон за по-дълго време.
Пълни спецификации

Мощност

Възползвайте се от предимствата на вашето устройство с най-новата мобилна платформа.

Дисплей

Забавленията са по-завладяващи на големия 6,39” HD+ дисплей с вградена камера, който осигурява още по-голямо пространство за гледане.

Батерия

Без повече притеснения - зареждайте по-малко с батерията с двудневен живот1.

Камера

Кадърът винаги е перфектен с тройната камера с изкуствен интелект и разнообразните режими на заснемане.

Повече функции, повече мощност

6,39” HD+ екран

По-голямо забавление

Увеличете възможностите за стрийминг, развлечения и работа на 6,39” HD+ екран. Дисплеят с вградена камера осигурява още повече пространство за гледане за завладяващо развлечение.

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Силата във вашите ръце

Задайте правилата на играта с най-новата мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 460 и се възползвайте от 70% по-добра производителност в сравнение с предишните поколения.

2 дни живот на батерията

Нестихваща енергия

Имате повече време за работа и игри благодарение на по-добрата производителност и двудневния живот на батерията1. Технологията на адаптивната батерия захранва с предимство приложенията, които използвате най-много, за да се наслаждавате по-дълго на любимите си неща.

Дизайн

Здрави финландски корени

Изглежда добре. Вдъхва сигурност. Със своя удобен захват, впечатляващи живи цветове в скандинавски стил и 3D нано-текстура задният панел ще пасне идеално в ръката ви. Освен това можете да разчитате на здравината на стабилната конструкция и металния вътрешен корпус.

Camera

Перфектни снимки

Снимайте като професионалист, използвайте фонови ефекти и редактиране в портретен режим - дори и за селфита. С нощен режим ще правите перфектни снимки при слаба осветеност, а благодарение на 5 MP камерата с ултра широкоъгълен обектив ще обхванете целия пейзаж.

Семейна връзка

Семейна връзка

Наглеждайте децата си, докато учат, играят и изследват света. Можете да задавате ограничения за съдържание и време на използване, и да виждате активността в приложенията с Family Link.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Google, Android и други свързани марки са търговски марки на Google LLC. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие.

¹ Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. Животът на батерията зависи много от настройките, начина на употреба и други фактори.

² Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността в https://support.google.com/assistant.

³ Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

⁴ Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

* Съгласно проучване на Counterpoint Research за 2020 г.