Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Processor Display 6.39 inches 6.39 Battery Camera Play Arrow right

Nokia 3.4

Притежавате по-големи възможности за стрийминг, забавления и работа.

Цвят
Модел
3 GB RAM, 64 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
  • Technomarket
  • Technopolis
  • Telenor
  • Vivacom
  • Zora

Nokia 3.4

Преминете на следващото ниво с Nokia 3.4 - повече функции и повече мощност. Увеличете възможностите за стрийминг, развлечения и работа на 6,39” HD+ дисплей с вградена камера за още повече пространство за гледане. Не се притеснявайте, че зарядът ви ще свърши, тъй като животът на батерията е 2 дни. 1Кадърът винаги е перфектен с мощната тройна камера с изкуствен интелект, в портретен режим или нощен режим, и благодарение на ултра широкоъгълния обектив. Nokia 3.4 ви дава комбинация от стил и издържливост, плюс лесно отключване с пръстов отпечатък. Да не говорим за ангажимента на Nokia с Android One, който ви осигурява предимството на няколко години актуализации за сигурност и надстройки на софтуера. А това означава, че получавате повече от вашия телефон за по-дълго време.
Пълни спецификации

Мощност

Възползвайте се от предимствата на вашето устройство с най-новата мобилна платформа.

Дисплей

Забавленията са по-завладяващи на големия 6,39” HD+ дисплей с вградена камера, който осигурява още по-голямо пространство за гледане.

Батерия

Без повече притеснения - зареждайте по-малко с батерията с двудневен живот1.

Камера

Кадърът винаги е перфектен с тройната камера с изкуствен интелект и разнообразните режими на заснемане.

Повече функции, повече мощност

6,39” HD+ екран

По-голямо забавление

Увеличете възможностите за стрийминг, развлечения и работа на 6,39” HD+ екран. Дисплеят с вградена камера осигурява още повече пространство за гледане за завладяващо развлечение.

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Силата във вашите ръце

Задайте правилата на играта с най-новата мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 460 и се възползвайте от 70% по-добра производителност в сравнение с предишните поколения.

2 дни живот на батерията

Нестихваща енергия

Имате повече време за работа и игри благодарение на по-добрата производителност и двудневния живот на батерията1. Технологията на адаптивната батерия захранва с предимство приложенията, които използвате най-много, за да се наслаждавате по-дълго на любимите си неща.

Дизайн

Здрави финландски корени

Изглежда добре. Вдъхва сигурност. Със своя удобен захват, впечатляващи живи цветове в скандинавски стил и 3D нано-текстура задният панел ще пасне идеално в ръката ви. Освен това можете да разчитате на здравината на стабилната конструкция и металния вътрешен корпус.

Перфектни снимки

Снимайте като професионалист, използвайте фонови ефекти и редактиране в портретен режим - дори и за селфита. С нощен режим ще правите перфектни снимки при слаба осветеност, а благодарение на 5 MP камерата с ултра широкоъгълен обектив ще обхванете целия пейзаж.

Семейна връзка

Семейна връзка

Наглеждайте децата си, докато учат, играят и изследват света. Можете да задавате ограничения за съдържание и време на използване, и да виждате активността в приложенията с Family Link.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година⁵

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Google, Android и други свързани марки са търговски марки на Google LLC. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие.

1Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. Животът на батерията зависи много от настройките, начина на употреба и други фактори. 3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността в https://support.google.com/assistant. 3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет