Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Той знае всичко. И всичко останало - с Google Assistant.

Регистрация

Google Assistant

Получавате помощ, докато сте в движение или вкъщи, само с едно докосване

Животът на изключително бързи обороти е тук с Google Assistant Button1. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент дори се обучава в процеса на работа, когато го използвате. Така можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Дизайн

Вдигнахме високо летвата на дизайна и след това го усъвършенствахме

Произведение на изкуството за всеки ден. Благодарение на тънкия 8,4 mm корпус и извитото 2.5D стъкло, можете да се насладите на приятното усещане, когато държите телефона в ръка. А екранът 5,71" HD+ със съотношение 19:9 е радост за окото. И със своята издържлива батерия, която се адаптира към вас, той не само изглежда добре, но е и умен.

Изследвайте дизайна

Създаване на изображения

Вашите спомени никога не се изглеждали толкова добре.

Заснемете всичко. Двойната камера и широкоъгълната селфи камера ще поместят всички в снимката. А след това изразете творческите си заложби с авангардни възможности като режим Боке и разширени корекции на кадъра.

Android™

Непрекъснато се усъвършенства

Nokia 4.2 е с Android 9 Pie и осигурява чисто Android изживяване с програмата Android One. Без ненужни приложения и допълнителен софтуер, с безплатни месечни актуализации за сигурност, които колкото и да е невероятно, не забавят телефона.

Към това добавете и изкуствения интелект, който научава как използвате телефона, плюс предвидлив бърз достъп до приложения и wellbeing инструменти, и ще получите Android изживяване, което трудно можете да откажете.

Вижте как
Вижте как
Вижте как

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Nokia 4.2

Въпроси, упътвания и предложения - всичко само с едно докосване на Google Assistant Button. Всичко това на 5,71” HD+ дисплей със зашеметяващ дизайн от 2.5D заоблено стъкло. Перфектен за дълги сесии на използване с една ръка. Особено с дълготрайната батерия от 3000 mAh, управлявана от изкуствен интелект2. Двойната основна камера с 13 MP и 2 MP превръща кадрите в истински фотографии с помощта на професионалните инструменти за корекция. А биометричното лицево разпознаване лесно отключва телефона за секунди. Всичко това с Android 9 Pie, с безплатни месечни актуализации, които не забавят телефона, а го правят още по-добър.

Регистрация
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Google, Android и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3Google Photos предлага безплатно, неограничено съхранение за висококачествени снимки; изисква акаунт в Google и интернет връзка.

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.