Nokia 5.1

‌‌

Nokia 5.1

Вечната класика - усъвършенствана

Регистрация

Дизайн

Първокласна изработка

Android™ 9 Pie

Спестете време и удължете живота на батерията с Android 9 Pie

Android 9 Pie освобождава силата на изкуствения интелект, за да извлечете максимума от Вашия смартфон Nokia 5.1. Той се адаптира към Вас и начина, по който използвате телефона, научава Вашите предпочитания в движение и непрекъснато се усъвършенства, за да не губи бързата си реакция.

  • Адаптивна батерия
  • Интуитивен интерфейс базиран на жестове

Екран

По-голям екран, по-висока резолюция

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Екран

По-голям екран, по-висока резолюция

Nokia 5.1 има голям Full HD+ 5.5’’ IPS дисплей със съотношение 18:9, който е идеален за гледане на видео, сърфиране и игри. А по-високата резолюция гарантира, че съдържанието изглежда увеличено и по-контрастно.

  • 5.5’’ Full HD+ IPS дисплей
  • 18:9 съотношение

Камери

Удобна за групови селфита

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Камери

Удобна за групови селфита

Nokia 5.1 има основна 16 MP камера с фазов автофокус - по-бърза и по-надеждна система за автофокус, с която ще уловите всеки детайл. А предната 8 MP камера има зрително поле 84,6 градуса и може да заснеме цялата компания в един кадър.

  • 16 MP основна камера
  • 8 MP предна камера

Хардуер

Персонализирани характеристики

Осемядреният процесор на 2,0 GHz на Nokia 5.1 работи бързо, независимо дали изпращате съобщения, сърфирате, играете игри или превключвате между трите. Можете също да изберете размер на RAM паметта, паметта за съхранение и MicroSD картата според Вашите изисквания.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB памет¹

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Nokia 5.1

Проектиран с усет към детайла, новият Nokia 5 задава стандарта за първокласна изработка. Осигурява по-добро изживяване, благодарение на по-ясен и голям екран, с Full HD+ 5.5’’ IPS дисплей и съотношение 18:9. Основната 16 MP камера с фазов автофокус заснема детайлни снимки, а предната 8 MP камера има зрително поле 84,6 градуса и е перфектна за групови селфита.

Регистрация
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Google, Android, Android One и други търговски марки са собственост на Google LLC. Oreo е търговска марка на групата Mondelez International, Inc. Офертите може да варират. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет. 2 Google Photos предлага безплатно, неограничено, висококачествено хранилище за снимки; изисква профил в Google и връзка с Интернет. 3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 4Тестовете се извършват в лабораторни условия без фонови приложения. 5Ако е доставен с Android Oreo, може да се надгради до Android 9 Pie. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни

(