Facebook Instagram YouTube Twitter 6.55

Nokia 5.3

Skip to main content

Повече камери, по-голям екран, по-малко скука.

Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front and Back
ЦвятCharcoal
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 5.3

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

Мислете мащабно. Открийте нови хоризонти.

Nokia 5.3

Открийте нови хоризонти с Nokia 5.3. Невероятната четворна камера ви дава възможност да издигнете фотографията на ново ниво. Можете да се потопите в един нов свят с огромния 6,55” екран. И вече няма нужда да мислите за заряда на батерията, защото тя издържа цели 2 дни1. Освен това се справяте с всички задачи с невероятната скорост на процесора Qualcomm® Snapdragon™ 665 и най-новата версия на операционната система Android 10, която се подобрява с всяко надграждане за период от 2 години.
Пълни спецификации

Камера

Невероятна четворна камера с усъвършенствано изграждане на образи с изкуствен интелект.

Дисплей

Гледайте всички свои видеоклипове на епичния 6,55” екран.

Процесор

Мощният процесор Qualcomm® Snapdragon™ 665 го прави идеален за игри.

Батерия

Имате заряд за по-дълго време с двудневен живот на батерията1.

Четворна камера

Точната камера за точния момент

С невероятната четворна камера можете да снимате от много нови ъгли. А мощният изкуствен интелект вдъхва живот на нощните и портретните снимки, независимо по кое време на деня са направени.

Дизайн

Здравият телефон никога не е изглеждал толкова добре

Nokia 5.3 има елегантен 2.5D преден панел от стъкло и устойчив на драскотини заден панел от полимерен композит, които му осигуряват по-голяма здравина. Изберете от 3 прекрасни цвята, вдъхновени от скандинавската природа – синьозелен, пясъчен и черен.

СЕРТИФИЦИРАН ОТ TÜV RHEINLAND

Очите ви ще са благодарни

Благодарение на изключително големия му дисплей сме се погрижили също да пазим очите ви. Затова Nokia 5.3 получи сертификат за ниско излъчване на синя светлина от TÜV Rheinland, което означава по-малко натоварване на очите, докато се наслаждаване на любимите си приложения, игри и видео.

Научете повече

Усъвършенствано изграждане на образи с изкуствен интелект

Интелигентни инструменти, които правят вашите снимки хит

Мощният изкуствен интелект ви осигурява творчески инструменти за изграждане на невероятни образи. Благодарение на нощния режим правите невероятни снимки и без светкавица. В портретен режим и с усъвършенстваните боке ефекти можете да правите зашеметяващи снимки, които ще станат истински хит.

Екран

Потопете се в големия екран

Впечатляващият 6,55” екран ви пренася в друг свят, независимо дали играете или използвате стрийминг. И въпреки че е огромен, все пак се побира в джоба ви. Без компромиси.

2 дни живот на батерията

Сила, на която да разчитате

Благодарение на батерията с капацитет 4000 mAh2 имате заряд за 2 дни1, а Адаптивната батерия, управлявана от изкуствен интелект, спестява енергия за приложенията, които използвате най-много. С толкова много мощност никога вече няма да се тревожите за батерията.
Игри и развлечения

Проектиран за висока скорост. Усъвършенстван за игра.

Играйте в големите лиги и останете в играта по-дълго благодарение на динамичния процесор Qualcomm® Snapdragon™ 665 и епичния 6,55” екран.

Обещанието на Android One

Готов за Android™ 11 и следващите версии

Android One осигурява изчистено софтуерно изживяване с лесен за употреба интерфейс и без допълнителни приложения. А с редовните актуализации на сигурността и софтуера вашият Nokia 5.3 ще става все по-добър.

Бутон Google Assistant³

Малко помощ, където и да отидете

Достъпът до любимия ви асистент е още по-лесен със специалния бутон за Google Assistant3. Освен това той се учи и се адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

¹ Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия, от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

² Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

³ Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

⁴ Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

* Съгласно проучване на Counterpoint Research за 2020 г.