Facebook Instagram YouTube Twitter 6.39

Nokia 5.4

Skip to main content

Изявете творческите си заложби с четворната камера и кино ефекти.

Enlarge Полярна нощ Nokia 5.4 from Front and Back
Enlarge Полярна нощ Nokia 5.4 from Front
Enlarge Полярна нощ Nokia 5.4 from Back
Enlarge Полярна нощ Nokia 5.4 from Back
Enlarge Полярна нощ Nokia 5.4 from Front and Back
Enlarge Полярна нощ Nokia 5.4 from Front
Enlarge Полярна нощ Nokia 5.4 from Back
Enlarge Полярна нощ Nokia 5.4 from Front and Back
ЦвятПолярна нощ
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 5.4

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

Nokia 5.4

Оставете трайно впечатление с Nokia 5.4. Четворната 48 MP камера ви дава абсолютен контрол върху творческия процес – благодарение на усъвършенствания запис на видео и кино ефектите ще уловите невероятните детайли в света около себе си. Двудневният живот на батерията1 ви осигурява повече време за любимите развлечения, а оптимизираната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 662 ви дава производителност, на която можете да разчитате. Дръжте всичко под контрол с телефон, готов за Android 11 и следващите му версии, идеален и за работа, и за развлечения - точно, както го искате.
Пълни спецификации

Камери

Поставете своя свят в обектива на четворната 48 MP камера и 16 MP предна камера.

Дисплей

Вижте цялата картина на 6,39” HD+ дисплей с вградена камера.

Батерия

Технологията за адаптивна батерия с изкуствен интелект ви осигурява неизтощим заряд за 2 дни1.

Мобилна платформа

Изберете интелекта с мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 662.

Nokia 5.4 smartphone
Nokia 5.4 smartphone

Вашият свят в обектива

The 48 MP quad camera on Nokia 5.4

Камери

Снимайте като професионалист

Запечатайте всеки възхитителен детайл с нулево закъснение на затвора на мощната 48 MP четворна камера и вградената в дисплея 16 MP камера за селфи. Уловете света в движение с широкоекранно видео и добавете малко колорит с различни инструменти, като градация на цветовете.

Nokia 5.4 powered by Qualcomm® Snapdragon™ 662

Qualcomm® Snapdragon™ 662

Доверете се на изкуствения интелект

Изберете устройство, настроено да следва вашия ритъм. Мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 662 е оптимизирана с най-новите технологии за изкуствен интелект, за да поддържа неизменна производителност.

Taking a family photo on Nokia 5.4
6.39” HD+ punch hole screen on Nokia 5.4

6,39” HD+ дисплей с вградена камера

Устремете се към голяма цел

Впечатляващият 6,39” HD+ екран с вградена камера ви осигурява повече място за стрийминг, игри и сърфиране. Освен със своята стабилност този телефон ще ви очарова с възхитителен скандинавски дизайн и солиден заден панел в живи цветове.

Looking at photos on Nokia 5.4

2 дни живот на батерията

Стимулираща енергия и производителност

Двудневният живот на батерията1 ви дава свободата да правите каквото и когато поискате. Технологията на адаптивната батерия с изкуствен интелект ви позволява да запазите контрол, като захранва с предимство приложенията, които използвате най-много.
Adaptive Battery feature on Nokia 5.4

Android One

Заложете на защитата и иновациите

Подгответе се за бъдещето. Заложете на повече надеждност и иновации с най-новите функции на Android™, осигурени чрез ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години и актуализации на софтуера за период от 2 години. И тъй като системата е пригодена за Android 11 и следващите версии, вие винаги ще бъдете една крачка напред.

Secure and up-to-date Android on Nokia 5.4
Using Nokia 5.4 to make work easier

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или техни дъщерни компании. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 2 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на [https://support.google.com/assistant.](https://support.google.com/assistant) 3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.
5Официален доклад за проучване на Counterpoint: “Телефоните Nokia водят класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка”, 2020 г.