Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 6.39 inches 6.39 Battery Processor Play

Nokia 5.4

Изявете творческите си заложби с четворната камера и кино ефекти.

Цвят
Модел
4 GB RAM, 64 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
  • A1
  • Technopolis
  • Telenor
  • Vivacom
  • Zora

Nokia 5.4

Оставете трайно впечатление с Nokia 5.4. Четворната 48 MP камера ви дава абсолютен контрол върху творческия процес – благодарение на усъвършенствания запис на видео и кино ефектите ще уловите невероятните детайли в света около себе си. Двудневният живот на батерията1 ви осигурява повече време за любимите развлечения, а оптимизираната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 662 ви дава производителност, на която можете да разчитате. Дръжте всичко под контрол с телефон, готов за Android 11 и следващите му версии, идеален и за работа, и за развлечения - точно, както го искате.
Пълни спецификации

Камери

Поставете своя свят в обектива на четворната 48 MP камера и 16 MP предна камера.

Дисплей

Вижте цялата картина на 6,39” HD+ дисплей с вградена камера.

Батерия

Технологията за адаптивна батерия с изкуствен интелект ви осигурява неизтощим заряд за 2 дни1.

Мобилна платформа

Изберете интелекта с мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 662.

Вашият свят в обектива

Камери

Снимайте като професионалист

Запечатайте всеки възхитителен детайл с нулево закъснение на затвора на мощната 48 MP четворна камера и вградената в дисплея 16 MP камера за селфи. Уловете света в движение с широкоекранно видео и добавете малко колорит с различни инструменти, като градация на цветовете.

Qualcomm® Snapdragon™ 662

Доверете се на изкуствения интелект

Изберете устройство, настроено да следва вашия ритъм. Мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 662 е оптимизирана с най-новите технологии за изкуствен интелект, за да поддържа неизменна производителност.

6,39” HD+ дисплей с вградена камера

Устремете се към голяма цел

Впечатляващият 6,39” HD+ екран с вградена камера ви осигурява повече място за стрийминг, игри и сърфиране. Освен със своята стабилност този телефон ще ви очарова с възхитителен скандинавски дизайн и солиден заден панел в живи цветове.

2 дни живот на батерията

Стимулираща енергия и производителност

Двудневният живот на батерията1 ви дава свободата да правите каквото и когато поискате. Технологията на адаптивната батерия с изкуствен интелект ви позволява да запазите контрол, като захранва с предимство приложенията, които използвате най-много.

Android One

Заложете на защитата и иновациите

Подгответе се за бъдещето. Заложете на повече надеждност и иновации с най-новите функции на Android™, осигурени чрез ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години и актуализации на софтуера за период от 2 години. И тъй като системата е пригодена за Android 11 и следващите версии, вие винаги ще бъдете една крачка напред.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или техни дъщерни компании. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 2 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на [https://support.google.com/assistant.](https://support.google.com/assistant) 3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.
5Официален доклад за проучване на Counterpoint: “Телефоните Nokia водят класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка”, 2020 г.