Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 5.8 inches 5.8 Design Processor Camera Play Arrow right

Nokia 5.1 Plus

Photos? Videos? Games? It's all covered.

Colour
Model
3 GB Ram, 32 GB Internal storage, dual-sim

Nokia 5.1 Plus

Големият дисплей HD+ 5,8" в съотношение 19:9 обогатява визуалното изживяване. Изискан дизайн с внимание към детайлите. Висококачествена фотография с 13 MP основна камера и 8 MP предна камера. Изкуственият интелект (AI) издига фотографията на следващото ниво с функции като боке ефект и портретно осветление.

Пълни спецификации

Дисплей

5.8" HD+ screen with 19:9 aspect ratio and edge-to-edge design

Дизайн

Premium look and feel with 2.5D curved glass and high-gloss finish

Хардуер

More power to your apps and games with the octa-core processor

Камера

13 MP rear camera with depth sensor plus Bokeh and Beautify effects

Създаден да впечатлява, проектиран да действа

Гледайте сега

Екран

По-близо до събитията

Независимо дали гледате филм или провеждате видео разговор, 5,8’’ HD+ дисплей в съотношение 19:9 Ви кара да се чувствате, сякаш сте при своя събеседник. Безрамковият дисплей оползотворява всеки милиметър и Ви показва повече.

  • 5,8’’ Дисплей HD+
  • 19:9 съотношение на екрана

Дизайн

Полиран до съвършенство

Политано покритие

за елегантен вид

2.5D извито стъкло

от двете страни

Зашеметяващ безрамков дисплей

Хардуер

Повече мощност. Повече забавления.

Този смартфон е за по-взискателните мобилни геймъри и любителите на ТВ маратони. Осемядреният процесор в сърцето на Nokia 5.1 Plus е най-усъвършенстваният за момента процесор на MediaTek. Оптимизираният разход на енергия Ви дава възможност да се отдадете на по-дълги ТВ маратони или гейминг сесии.

  • 32 GB1 ROM
  • 3 GB RAM

Повече от обикновена камера

С 13 MP основна камера и 8 MP предна камера правите снимки, които са толкова перфектни, колкото и самият момент. Можете да сменяте съотношението и функциите за заснемане и да регулирате параметрите на различните режими на камерата, като интензивност на ефектите боке и разкрасяване. А Google Lens™ и снимките с движение са елегантно интегрирани в приложението на камерата и Ви осигуряват нов, творчески подход, с който още по-лесно да изследвате и улавяте в кадър света около Вас.

  • 13 MP дълбочинен сензор на камерата
  • Google Lens и снимки с движение

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

1 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет. 2 Безплатното хранилище с високо качество изисква профил в Google и връзка с Интернет. 3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 4Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни.