Nokia 5310

‌‌

Nokia 5310

Нестихващ ритъм

Регистрация

FM радио и MP3 плейър

Музика за душата

Развлечението е с вас по всяко време и навсякъде с мощните двойни предни високоговорители и специалните бутони за музика на MP3 плейъра1 и безжичното FM радио.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Дизайн

Завръщането на една класика

Със своите удобни бутони, елегантни извивки и комфортен захват Nokia 5310 е обновен вариант на любимата класика – култов дизайн със свеж облик.

Музика

Музиката е в кръвта му

С един поглед към кристалния елегантно заоблен екран разбирате какво слушате в момента. Можете да смените ритъма по всяко време със специалните бутони за музика. Потопете се в мелодията с телефон, който следва вашия ритъм.

Устойчивост

Напред към нови приключения

Почувствайте порив и енергия за действие с Nokia 5310. Дълготрайна батерия, солиден дизайн и надеждна технология - това е телефонът, на който винаги можете да разчитате.

Свързаност

Връзката е непрекъсната 24/7

Батерията издържа седмици наред в режим на готовност и няколко часа разговори без зареждане, затова никога няма да загубите връзка. А на мощните двойни предни високоговорители всяко обаждане се чува силно и ясно.

Функции

Nokia 5310

Не губете ритъм с Nokia 5310. С MP3 плейъра1 и FM радиото ще се потопите в света на музиката, а на мощните двойни предни високоговорители ще чуете всяко обаждане. Батерията издържа дни наред, затова никога няма да загубите връзка. А обновеният дизайн на любимата класика ще добави свежа нотка към стила ви.

FM радио и MP3 плейър

FM радио и MP3 плейър

Безжично FM радио със специални бутони за музика.

Два предни високоговорителя

Два предни високоговорителя

Звукът на всяко обаждане е силен и ясен.

 Удължен живот на батерията

Удължен живот на батерията

Батерия, която издържа седмици наред в режим на готовност.

Дизайн

Дизайн

Ретро класика с нов облик през 2020 г.

Пълни спецификации

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

HMD Global Oy е изключителен собственик на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation.

Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Изисква MicroSD карта, която се продава отделно.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

(