Nokia 5310

Nokia 5310

Нестихващ ритъм

Регистрация

FM радио и MP3 плейър

Музика за душата

Развлечението е с вас по всяко време и навсякъде с мощните двойни предни високоговорители и специалните бутони за музика на MP3 плейъра1 и безжичното FM радио.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Дизайн

Завръщането на една класика

Със своите удобни бутони, елегантни извивки и комфортен захват Nokia 5310 е обновен вариант на любимата класика – култов дизайн със свеж облик.

Музика

Музиката е в кръвта му

С един поглед към кристалния елегантно заоблен екран разбирате какво слушате в момента. Можете да смените ритъма по всяко време със специалните бутони за музика. Потопете се в мелодията с телефон, който следва вашия ритъм.

Устойчивост

Напред към нови приключения

Почувствайте порив и енергия за действие с Nokia 5310. Дълготрайна батерия, солиден дизайн и надеждна технология - това е телефонът, на който винаги можете да разчитате.

Свързаност

Връзката е непрекъсната 24/7

Батерията издържа седмици наред в режим на готовност и няколко часа разговори без зареждане, затова никога няма да загубите връзка. А на мощните двойни предни високоговорители всяко обаждане се чува силно и ясно.

Функции

Nokia 5310

Не губете ритъм с Nokia 5310. С MP3 плейъра1 и FM радиото ще се потопите в света на музиката, а на мощните двойни предни високоговорители ще чуете всяко обаждане. Батерията издържа дни наред, затова никога няма да загубите връзка. А обновеният дизайн на любимата класика ще добави свежа нотка към стила ви.

FM радио и MP3 плейър

FM радио и MP3 плейър

Безжично FM радио със специални бутони за музика.

Два предни високоговорителя

Два предни високоговорителя

Звукът на всяко обаждане е силен и ясен.

 Удължен живот на батерията

Удължен живот на батерията

Батерия, която издържа седмици наред в режим на готовност.

Дизайн

Дизайн

Ретро класика с нов облик през 2020 г.

Пълни спецификации

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Още ли търсите?

Открийте перфектния телефон за вас

Вижте всички телефони

HMD Global Oy е изключителен собственик на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation.

Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Изисква MicroSD карта, която се продава отделно.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.