Nokia 6.2

‌‌

Nokia 6.2

Усъвършенствано визуално изживяване

Регистрация

PureDisplay

Ярки и кристални цветове

Потопете се напълно в заснетото видео с PureDisplay – ексклузивно за смартфоните Nokia. Видеото се преобразува в реално време във висок динамичен диапазон (HDR), който осигурява по-живи цветове и по-чиста картина. Освен това ще се насладите на всяка секунда на завладяващия 6,3” Full HD+ екран.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

батерия

Батерия, която издържа с дни

Омръзна ли ви да зареждате батерията всеки ден? С Nokia 6.2 не се и налага. Той издържа два пълни дни с едно зарждане1 благодарение на процесора Qualcomm® Snapdragon™ 636 и батерията с 3500 mAh2. Освен това Адаптивната батерия с изкуствен интелект управлява живота на батерията, като дава приоритет на приложенията, които използвате най-много.

Дизайн

Майсторска изработка

Вдъхновен от финландския дизайн, Nokia 6.2 съчетава майсторската изработка и качествените материали в идеален баланс. Всеки детайл е внимателно обмислен и изработен за един непреходен дизайн, който е толкова стилен, колкото и траен.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Android™

Готов за Android 10 и следващите версии

Телефон, който непрекъснато се усъвършенства с времето. Благодарение на най-новата версия на Android 9 Pie ще получавате актуализации на Android за 2 години и актуализации за сигурност за 3 години.

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Google Assistant

Малко помощ, където и да отидете

Лесно поддържате високи обороти с бутона Google Assistant3. Можете да задавате въпроси, да преглеждате графика си и дори да намалите осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Адаптивен Google Assistant

Правите повече със свободни ръце

С режим Ambient на Google Assistant можете да проверявате прогнозата за времето и списъка със задачи, да управлявате музикални и смарт домашни устройства. А освен това телефонът е и цифрова фоторамка - и всичко това, докато се зарежда.

Google One

Получавате повече от Google с Google One™

Вземете 3-месечно пробно членство за 100 GB Google One (на стойност лв 3,99 на месец) при закупуване на Nokia 6.24. Като член на Google One получавате: 100 GB хранилище в облак за Google Drive, Gmail и Google Photos, автоматично архивиране на информацията на телефона и достъп до експертите на Google – всичко това в споделен семеен план.

Функции

Nokia 6.2

Nokia 6.2 надгражда визуалното изживяване. Гледайте видео във формат HDR с PureDisplay. Изявете творческите си умения във фотографията с тройната камера и усъвършенстван изкуствен интелект. Всичко това работи идеално със софтуера Android 9 Pie и така непрекъснато се усъвършенства.

Дисплей

Дисплей

6,3” Full HD+ екран с PureDisplay. Конвертиране във формат HDR в реално време.

Камери

Камери

Комбинирана тройна камера и изграждане на образи с изкуствен интелект. Добавете боке ефекти към снимките.

батерия

батерия

Енергийно ефективен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 636. Живот на батерията до 2 дни¹.

Дизайн

Дизайн

Корпусът е съчетание от твърд метал и стъкло Corning® Gorilla® Glass, което го прави лек и устойчив.

Пълни спецификации

Google, Android и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum. Офертата може да варира. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

4Приложими са определени условия .

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.