Nokia 6.2

‌‌

Nokia 6.2

Усъвършенствано визуално изживяване

Регистрация

PureDisplay

Ярки и кристални цветове

Потопете се напълно в заснетото видео с PureDisplay – ексклузивно за смартфоните Nokia. Видеото се преобразува в реално време във висок динамичен диапазон (HDR), който осигурява по-живи цветове и по-чиста картина. Освен това ще се насладите на всяка секунда на завладяващия 6,3” Full HD+ екран.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

батерия

Батерия, която издържа с дни

Омръзна ли ви да зареждате батерията всеки ден? С Nokia 6.2 не се и налага. Той издържа два пълни дни с едно зарждане1 благодарение на процесора Qualcomm® Snapdragon™ 636 и батерията с 3500 mAh2. Освен това Адаптивната батерия с изкуствен интелект управлява живота на батерията, като дава приоритет на приложенията, които използвате най-много.

Дизайн

Майсторска изработка

Вдъхновен от финландския дизайн, Nokia 6.2 съчетава майсторската изработка и качествените материали в идеален баланс. Всеки детайл е внимателно обмислен и изработен за един непреходен дизайн, който е толкова стилен, колкото и траен.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Android™

Готов за Android 10 и следващите версии

Телефон, който непрекъснато се усъвършенства с времето. Благодарение на най-новата версия на Android 9 Pie ще получавате актуализации на Android за 2 години и актуализации за сигурност за 3 години.

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Google Assistant

Малко помощ, където и да отидете

Лесно поддържате високи обороти с бутона Google Assistant3. Можете да задавате въпроси, да преглеждате графика си и дори да намалите осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Адаптивен Google Assistant

Правите повече със свободни ръце

С режим Ambient на Google Assistant можете да проверявате прогнозата за времето и списъка със задачи, да управлявате музикални и смарт домашни устройства. А освен това телефонът е и цифрова фоторамка - и всичко това, докато се зарежда.

Google One

Получавате повече от Google с Google One™

Вземете 3-месечно пробно членство за 100 GB Google One (на стойност лв 3,99 на месец) при закупуване на Nokia 6.24. Като член на Google One получавате: 100 GB хранилище в облак за Google Drive, Gmail и Google Photos, автоматично архивиране на информацията на телефона и достъп до експертите на Google – всичко това в споделен семеен план.

Функции

Nokia 6.2

Nokia 6.2 надгражда визуалното изживяване. Гледайте видео във формат HDR с PureDisplay. Изявете творческите си умения във фотографията с тройната камера и усъвършенстван изкуствен интелект. Всичко това работи идеално със софтуера Android 9 Pie и така непрекъснато се усъвършенства.

Дисплей

Дисплей

6,3” Full HD+ екран с PureDisplay. Конвертиране във формат HDR в реално време.

Камери

Камери

Комбинирана тройна камера и изграждане на образи с изкуствен интелект. Добавете боке ефекти към снимките.

батерия

батерия

Енергийно ефективен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 636. Живот на батерията до 2 дни¹.

Дизайн

Дизайн

Корпусът е съчетание от твърд метал и стъкло Corning® Gorilla® Glass, което го прави лек и устойчив.

Пълни спецификации

Nokia 6.2

Вече е наличен на пазара

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Google, Android и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum. Офертата може да варира. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

4Приложими са определени условия .

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.