Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.3 inches 6.3 Camera Battery Design Play Arrow right

Nokia 6.2

3 камери. 2 дни живот на батерията. 1 мощен телефон.

Цвят
Модел
4 GB RAM, 64 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
  • Vivacom
  • Technopolis
  • Technomarket
  • A1

Nokia 6.2

Nokia 6.2 надгражда визуалното изживяване. Гледайте видео във формат HDR с PureDisplay. Изявете творческите си умения във фотографията с тройната камера и усъвършенстван изкуствен интелект. Всичко това работи идеално със софтуера Android 9 Pie и така непрекъснато се усъвършенства.

Пълни спецификации

Дисплей

6,3” Full HD+ екран с PureDisplay. Конвертиране във формат HDR в реално време.

Комбинирана тройна камера и изграждане на образи с изкуствен интелект. Добавете боке ефекти към снимките.

Батерия

Енергийно ефективен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 636. Живот на батерията до 2 дни¹.

Дизайн

Корпусът е съчетание от твърд метал и стъкло Corning® Gorilla® Glass, което го прави лек и устойчив.

Усъвършенствано визуално изживяване

Тройна камера за повече въздействие

С усъвършенстваната тройна камера улавяте невероятни нива на детайла.

А в комбинация с мощния изкуствен интелект за генериране на образи, тя наистина кара вашите снимки да оживеят по всяко време на деня.

Тройна камера

Още по-широк ъгъл на заснемане

Създайте зашеметяващи изображения с комбинираната тройна камера. Основният сензор 16MP осигурява по-добър детайл, а сензорът за дълбочина 5 MP регулира фокуса и замъгляването за снимки с артистичен боке ефект.

Усъвършенствано изграждане на образи с изкуствен интелект

Направете снимките си атрактивни

Мощният изкуствен интелект ви осигурява творчески инструменти за изграждане на невероятни образи.

Запис на видео

Снимки в невероятните 4K

Създавайте красиви истории с видео в 4K ултра HD.

С усъвършенстваната функция Dual-Sight, която активира основната и предната камера едновременно, можете да споделите и двете страни на историята.

PureDisplay

Ярки и кристални цветове

Потопете се напълно в заснетото видео с PureDisplay – ексклузивно за смартфоните Nokia. Видеото се преобразува в реално време във висок динамичен диапазон (HDR), който осигурява по-живи цветове и по-чиста картина. Освен това ще се насладите на всяка секунда на завладяващия 6,3” Full HD+ екран.

Цвят

Милиарди нюанси на цветовете в едно видео

Специалният видео процесор Pixelworks надгражда всички видеоклипове с великолепни ярки цветове в реално време. Така вместо 17 милиона цветови нюанса Nokia 6.2 показва до един милиард нюанса и прави преживяването наистина впечатляващо.

Адаптивен дисплей

Ярък екран – дори на открито

Не виждате екрана при слънчева светлина? Това не е проблем при Nokia 6.2. Със своята висока яркост и локално подсилване на контраста дисплеят е удивителен – винаги и навсякъде.

Дизайн

Майсторска изработка

Вдъхновен от финландския дизайн, Nokia 6.2 съчетава майсторската изработка и качествените материали в идеален баланс. Всеки детайл е внимателно обмислен и изработен за един непреходен дизайн, който е толкова стилен, колкото и траен.

Рамка

Изглежда добре. Винаги е надежден.

Nokia 6.2 се състои от високотехнологичен корпус от полимерен композит, който обгръща солидната метална сърцевина. Какъв е резултатът? По-лек, по-здрав и по-елегантен дизайн, на който можете да разчитате.

2.5D Corning® Gorilla® Glass

Солидно стъкло. Солиден стил.

Дизайн със стъкло 2.5D Corning Gorilla Glass с фини извивки от двете страни и елегантно огледално покритие с голяма устойчивост на наранявания.

Покритие и цветове

Зашеметяващо гладко покритие

Дизайнът с уникална метална повърхност и нано покритие прави телефона зашеметяващ, но и същевременно устойчив на драскотини. Предлага се в два елегантни цвята с присъща елегантност – изберете между черен и сиво-бял.

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

Адаптивен Google Assistant

Правите повече със свободни ръце

С режим Ambient на Google Assistant можете да проверявате прогнозата за времето и списъка със задачи, да управлявате музикални и смарт домашни устройства. А освен това телефонът е и цифрова фоторамка - и всичко това, докато се зарежда.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването

Google One

Получавате повече от Google с Google One

Вземете 3-месечно пробно членство за 100 GB Google One (на стойност лв 3,99 на месец) при закупуване на Nokia 6.24. Като член на Google One получавате: 100 GB хранилище в облак за Google Drive, Gmail и Google Photos, автоматично архивиране на информацията на телефона и достъп до експертите на Google – всичко това в споделен семеен план.
Научете повече за Google One

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Google, Android и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum. Офертата може да варира. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 4[Приложими са определени условия ](https://one.google.com/offer/nokia). 5 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет. 6 Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни
* Съгласно проучване на Counterpoint Research за 2020 г.